Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna samotna.

Dlaczego piękne kobiety są często samotne?

Polecane posty

słodko gorzki .... bieganie albo steppery :D Albo nie ...... może chodzą aby popatrzeć na płeć przeciwną ;)

tak szczerze, to najważniejsze że w ogóle coś robią...jest masa takich co siedzi tylko przed telewizorem:)

Gość tutaj sa same
przyznać się :D mam wskazywać palcem :p :D

tutaj są same -----> Poznało dziecko słowo "prawik" i się cieszy ;) A teraz rozkładaj sobie zabawki i baw się. Tylko nie pogub bo mamusia zrobi "a ty a ty :D"

Gość motorlublin
Ehhh mój chłopak miał skłonności to zabierania mnie wszędzie, piwo z kolegami, jakieś imprezy typu upijemy się i pójdziemy spać (ja robiłam za strażnika moralności tylko :P) No i na mecze...Nie pytajcie mnie co tam się działo i kto z kim grał i po co :P, ja tylko dbałam o to żeby zębów nie zbierał po meczu :P Nie preferowałam tego typu rozrywek,ale byłam typem, zrobię dla swojego chłopaka wszystko :P Wszędzie razem chodziliśmy i mi ten motor tak utkwił w pamięci, bo to jest jego ukochana drużyna :] Ale tak tak, mieszkam w Lublinie (studentka już na wykończeniu) :) Mówiłam nic nie warta historyjka :)

hehe bardzo mylący nick. myślałem, że chodzisz, bo lubisz. ja bym swojej kobiecie zostawił wybór. chcesz to chodź ze mną. nie chcesz, nie idź.

Gość motorlublin
hehehehehehe :D wiem, że mylący i często jeśli się nie określam w wypowiedzi typu : miałam byłam. To myślą że jestem facetem :P ale to nic ^^

Gość tutaj sa same
to się sam przyznał :D

Gość Piękna samotna.
Witam w sobotę ale tylko na chwilę wpadłam:) widzę że się temat rozwinął, witaj Aggie :* , Zdjęcie do CV -może jakiś komunikator ?:) wracając do niektórych wypowiedzi powyżej nie jest prawda że jestem zadufana w sobie-broń Boże:) ja tylko znam swoje wartości i wiem że to nie jest mylne myślenie:) i nadal nie rozumiem dlaczego faceci wolą się wiązać z brzydszymi mając naprawdę szansę być z piękna i mądra kobieta, ale tego chyba mi się nie uda pojąć:) i nie jest tak że uważam iż te mniej ładne nie powinny mieć partnerów, ale o to że taka ma większą szansę na poważny związek, a facetowi wygodniej bo wszystko koło niego zrobi będzie mu wierna-ale co ma uroda do wierności?!? Czy piękna kobieta od razu musi zdradzić bo się ktoś do niej uśmiechnię? Trochę stereotypowe myślenie, i niektórzy tutaj łączą pojęcia piękna=głupia, pusta, uważająca się za lepsza.

Gość uiihu
"piekna", znam dwie naprawde sliczne dziewczyny i mimo iz na pewno zdaja sobie sprawe, ze sa bardzo ladne, to nie uslyszalam nigdy od nich slow "jestem piekna":D To tak jak z facetami przechwalajacymi sie swoimi podbojami kiedy w rzeczywistosci malo ktora zwraca na nich uwage. Ciagle piszesz jaka to jestes piekna, to moze zarzuc zdjeciem, z checia przyznam ci racje jesli twoja uroda mnie powali na kolana. Zycie ci troche wiecej samokrytyki, bo nie zbudujesz z kims zwiazku na gadaniu, jaka to jestes piekna🖐️

Gość Piękna samotna.
Tylko że jak Ci facet powie że mu się podobasz jesteś taka i owaka i na końcu doda że jednak nic z tego nie będzie, i tu coś nie halo. Nie chodzi o przechwalanie się, tylko o rzeczywistość.. A co do fotek to nie wiem jak tu wstawić mogę jedynie dać link na nk lub w mailu, ale to nie przez kafe bo tu jest zbyt publicznie.

Gość ieru
ciekawy temat... po prostu nie każdy facet ma na tyle charakteru żeby spotykac sie z naprawdę fajna laską i odwrotnie

Gość fifraaaaaaQ
Aggie85 "'jesteś bardzo ładna, miła, a jednak sama...to mnie właśnie zastanawia'....no i tyle było nasze rozmowy, nie pogadaliśmy więceję Ty masz problem ze sobą dziewczyno. poczytaj troche o funkcjach poznawczych o maskach zakladanych na umysły. polecam ci terapie poznawczo -behawioralna jest tak jak mowiłam. wbiłas sobie pierdołę do glowy i wszystko interpretujesz tak, zeby pasowalo pod twoja teorie dziejów. to dlatego nie mozesz sobie znalesc faceta. moze on chcial zwyczajnie cie zagaic, albo skomplementowac. ja sie na idiotyzmie nie zaczopowałam i tego typu pytanie odbieram NORMALNIE, nie doszukuje sie podtekstów, jaki normalny facet chcac poderwac ladna dziewczyne bedzie chcial jej dogrysc??? skad ty wiesz co sobie inni ludzie myslą? jestes alfa i omega? na moj zdrowy rozum uwazam, ze on chciał być miły i sprawic ci komplement!!! kto zdrowy na umysle uwaza ze ladna kobieta MUSI miec chlopaka???? sa rózne sytuacje w zyciu i jakas super seksi laska moze jest akurat po nieudanym związku - ten facet pewnie sobie swietnie z tego zdawal sprawe i byl najzwyczajniej ciekaw..czy moze wlasnie z kims zerwalas, moze nie chcesz miec faceta i sie wiązac... przeciez to normalne i ludzkie, a nie ze jak sie nie ma partnera, a jest sie ladnym to odrazu jakas schizofrenia. ogarnij sie dziewczyno

Gość fifraaaaaaQ
i nie zakladaj z góry tego co sobie ludzie o tobie mysla, bo tego nie wiesz a to co napisalas jest dobitnym przykladem tego, ze odbieramy rzeczywistosc tak jak chcemy ja odbierac i interpretujemy pod swoje przekonania. wiekszosc ludzi sobie zdaje sprawe z tego, ze nawet jak ktos jest ladny moze akurat nie byc zajety z NORMALNYCH powodow, a nie od razu z powodu choroby psychicznej.

Gość fifraaaaaaQ
"Facet pewnie pomyślał sobie "i tak mnie pewnie rzuci" i się zmył Wiem że to głupie ale tak jest" wiekszej durnoty nie slyszalam. no ok zgoda jakis odsetek tak pomysli, ale na boga nie siedzisz w glowie wszystkich facetow i nie wiesz jacy oni są!! bywają tez tacy z przerosniętym ego na swoj temat.

Gość fiklaaaa
to wszystko siedzi w waszych glowach kochane. ja jestem bardzo atrakcyjna i nie mogę się opędzić od adoratorów :D są tacy co chcą na raz, ale i sporo takich na powaznie :D moze u was przyczyna lezy gdzie indzie?

Gość fifraaaaaaQ
Słusznie prawisz Siostro doprawdy? na jakiej podstawie to wysnuwasz? bo badania naukowe jakos dowodzą temu, ze ludziom ladnym latwiej sie zyje i osobom o twarzach ladnych i symetrycznych przypisuje sie te dobre cechy charakteru. mowie tutaj o ladnych z natury a nie o wypindrzonych laseczkach co po nalozeniu kg pudru wyżej sraja niz dupe mają

fifraaaa - ale skąd wiesz że ja nie podtrzymałam rozmowy, oczywiście że podtrzymałam i pogadalismy jeszcze na ten temat, mówiłam mu prawdę nie widziałam powodów dla których miałabym cokolwiek ukrywać. Odebrałam to jednak tak, że jednak nie chce się wiązać bo boi się że coś jest nie tak, że jestem sama...tak wyszło z dalszej rozmowy, tutaj opisałam tylko skrót.....'masz problem ze sobą' - nie Tobie oceniać.

Gość cvbkd
jak poderwać laske na baletach?

szczerze to tez nie mogę się opędzić od adoratorów, są tacy co chcą na raz i są tacy co chcą na poważnie, tylko że mi większość z nich nie pasuje, ale to inna bajka, więc czekam na kogoś kto mi będzie bardziej odpowiadał...nigdy nie pisałam że nikt na mnie nie zwraca uwagi...po prostu nie mogę trafić na swojego:)

Gość cvbkd
ej ale jaki jest właściwie teraz główny problem tego wątku tak w skrócie bo ja juz sie pogubiłem... Słoneczko... - Tak, kotku? - Zrobisz śniadanie, rybko? - Oczywiście, skarbeńku. - Jajeczniczkę, rybko? - Ze szczypiorkiem, pieseczku. - Ale na masełku, żabciu? - Nie może być inaczej, misiu. - Cholera, myszko... przyznaj się! Ty też nie pamiętasz, jak mam na imię!!!

Gość cvbkd
ehh też tak mam

Piekna samotna -----> jak to nie wiesz jak wstawić fotkę ? :D Obojętnie jaki program ;) Jeśli masz fotki na kompie to użyj choćby tego programu którym mam ja "voila" ;)

Gość cvbkd
nie wiem czy zauważyłes ale jej tu nie ma