Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna samotna.

Dlaczego piękne kobiety są często samotne?

Polecane posty

Delikatna tapeta też jest fajna, ale ja np. nie rozumiem kobiet które robią sobie tipsy, to dopiero jest dla mnie strata pieniędzy.

Zdjęcie-do-CV Ja też kiedyś miałam, takiego malutkiego, też się działo, tyle że nie lubiłam moich poharatanych rąk od pazurów tego słodkiego kotka:-)

widząc ten temat wyobrażałam sobie ciebie, autorko, jako smukłą, delikatną, kobiecą dziewczynę z klasą w jakimś stylowym wdzianku, z oryginalnymi dodatkami, dobraną biżuterią, delikatnym zapachem, naturalnym makijażem i tajemniczym uśmiechem jak bardzo się rozczarowałam widząc twoje zdjęcia... niby na temat gustów nie powinno się dyskutować, ale nie obraź się, według powszechnie utartych kanonów piękna - tobie jeszcze sporo brakuje.. masz niebrzydką buzię, ale nie wyróźniasz się niczym spośród setek innych dziewczyn w twoim wieku nie wiem co jest przyczyną twojej samotności, ale nie sądzę, żeby twoja uroda kogkolwiek miała aż tak bardzo onieśmielać - znam wiele dużo ładniejszych dziewczyn, przy których ty byś zginęła w tłumie, jak to się mówi, które nigdy samotne nie były, ale...z drugiej strony, żadna z nich nie powiedziałaby o sobie że jest "piękna" zastanów się nad tym, skromność też dodaje dużo urody

nie mam neta buuuuu 😭 bede miec przynajmniej za tydzien, a dzisiaj bank holiday i wszystko zamkniete, kompa mma z doskoku :o Ostra juz jestem na swoim:D

No wiesz, w pewnym wieku (u jednych wcześniej u innych mężczyzn później) kobieta musi się napracować, aby doszło do fizycznego wzwodu :P

Kmaecha paszteciku:D:D ja zaraz spadam moze bede jutro jak sie uda 🖐️ milego dzionka 🌼 ❤️

ja jeszcze młody jestem ale jestem teraz na cyklu i mam teraz "małe" zaburzenia gospodarki hormonalnej... krótko mówiąc musiałabyś wziąć do buzi :classic_cool:

Jesteś "miszczem" w poprawianiu humoru :classic_cool: A może chcesz ,żebym Cię zmniejszyła i zamknęła w małym słoiku po przecierze pomidorowym Pudliszki? I nosiła w kieszeni?

Słodki Właśnie nie, taki gatunek ze mnie..Wiem dziwne --------------- akurat takie dziwactwo u kobiety, mogę zaakceptować. ;)

dobrze, że przypomniałaś sobie o zapewnieniu mi wentylacji :D🖐️ PS: wolałbym abyś zamknęła mnie w kanciapie i wyciągała na noc :classic_cool:

Bo ja dobra kobieta jestem :classic_cool: Dobra, mam taką kanciapę 5x5 wstawię Ci tam polówkę i będę wpadała na nocki :classic_cool: