Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juka2365

danonki i actimel to najgorszy syf

Polecane posty

Gość lksafmlskamf
Spadaj spadaj, tylko niech twojemu dziecku sie pampers do tylka nie przyklei.

Gość lksafmlskamf
Aha i na koniec, oczywiscie ze nie jestesmy na twoim poziomie kraweznika, na tak niskim poziomie jak ty nikt nie moze byc. Juz wiecej ci nie odpisze, bo glupszemu czyli tobie trzeba ustapic.

Gość kjdsfkjdskj
nie wiedzialam ze actimel albo danonek to cos ponad stan... :D juz tyle jogurtow ile je moja rodzina to chyba nikt inny nie je..a najlepsze serki to nie danonki a te zabrowa:D mniiiiiiiiiiiiam

Gość Acha
widac ze stara Cie z procy karmila! i masz jakąś zawiść w sobie malpiszonie,akysz! wlasnie zmienilam mu pampka- dokladnie pampers premium care, lepszych nie ma, nic mu sie nie przyklei mendo spoleczna zaaaaaaaaaaaaaaaal.pl

aż żal pomyslec, że Wy wszytskie jesteście matkami :o co za poziom :o

Gość kjdsfkjdskj
ja nie jestem, ale za 5 miesiecy bede:D

Gość lksafmlskamf
Ja nie jestem i mam nadzieje ze tak zostanie. Bo jak widze niektore mamusie to ... :D

Gość bbj
ALE wy głupie jestescie, zal to czytac

Gość aaaaaaaaaaaa.............
hahahahaha ale sie usmialam z wypowiedzi kolezanki ktora oszczedza na pieluchach zeby kupic dziecku danonka a sobie kupuje orginalne spodnie za pieniadze ktore dostaje od tesciowej haha zenada po prostu;)

Gość ZDZIWIONA strasznie
ACHA no masz racje nikt nie jest na twoim poziomie bo nikt nie chce sie znizac do twojego poziomu.. poziomem inteligencji to ty nawet nam do gow..na pod butem nie dorastasz. ja oryginalne kupuje tylko buty bo za 500zl mam gore ubran ktore lepiej wygladaja niz twoje workowate spodnie z wranglera

Gość Acha
splywaj pchlo marna! juz cie tu nie ma a ty druga, ja nie oszczedzam na pampersach, bo i tak moj dzieciak obsikuje 4 chocbym zmieniala mu co godzine...sika raz na kilka godzin, a nie co 5min, to po co mam zmieniac co godzine jak co 4 wystarczy i dzieki temu ze nie jestem przewrazliwiona na punkcie czystosci tak jak wy moge sobie pozwolic na spodnie wranglera a nie na duperele! a tesciowa daje swoja droga jakies rzeczy dla malego bo go kocha a wam zal dusze sciska ze wasze tesciowe nawet grosza nie dadza dzieciakowi bo wola wychlac albo zapalic, a co wam do spodni wranglera? zal wam wydac 350zl?

Gość aaaaaaaaaaaa.............
Acha-dziewczyno ty powinnas zawodowo ludzi rozsmieszac bo naprawde swietnie ci to wychodzi!skoro kupujesz sobie spodnie za 350zl to ubranka dla dziecka musi babcia sponsorowac tak?i wyobraz sobie ze tu nie chodzi o to ze tutaj ci ktos zazdrosci wrecz przeciwnie twoje wypowiedzi sa zalosne i tyle

Gość nie lubie juz tego forum
acha lubi swoja glupote usprawidliwiac :P:Ptak jak jagódka:P:P:P

Gość trata tata bez rabata
Dziewczyny ile Wy macie lat? zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy zenada poprostu

Acha--> ja na twoim miejscu posmarowalabym dziecku pupe tym kremem Diora, bo na bank ma juz odparzenia. Pieluchy nalezy zmieniac dla samej higieny. Mam rozumiec, ze przy koncowce okresu tez chodzisz w jednej podpasce, wkladce caly dzien? I co to za argument, ze oryginalne pampersy pochlaniaja wilgoc? pochlaniaja, ale cos tam zawsze zostaje. przyloz reke do niby suchego pampersa, to sama sie przekonasz

Gość ja tez zuzywam
tylko 5 pampersów na dobę ,a co w tym dziwnego pomiedzy nimi zakładam na chwilę tetrówki -po 1 pupa nie jest cały czas zatkana ceratą i oddycha a po 2 robię to z czystej oszczędnosci i po 3 dziecko uczy się ,że sika i łatwiej go oduczyc pieluchowania.

Gość taki bol to w ciazy
akurat z tymi 4-5 pampersami na dobe to nie widze nic szokujacego jak kupe robi do nocnika. Moj zuzywa maksymalnie 7 pampersow dziennie wlacznie z 2-3 kupami dziennie i to bez oszczedzania.