Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdgg

Nie każda blondynka musi być plastikiem - dowód.

Polecane posty

Gość zależy od kobiety
oglądasz "Jesteś moim życiem" ? :D

Gość ega2777
ale widac jak mozna sie zmienic pod wplywem makijazu czy fryzury(oczywiscie nic wyzywajacego). myslalam ze to 4 rozne kobity

Gość blondyneczkaaaaaaaaaaa
Też ją lubię, jest przesympatyczna. :)

Gość sfsdgg
Oglądałam, teraz leci lalola z nią na tv4 :classic_cool: Gra role glowna

Gość go ninjas
ja jestem naturalną blondynką i jestem gotem oczywiście przefarbowałam na czarno:D więc nie pierdolcie głupot o blondi bo zal mi was

Gość go ninjas
to tylko szamponetka:D zejdzie niestety ale kupię nową :D

Gość go ninjas
chyba nie ale jak chcesz:D a co do tematu jeszcze to tylko farbowane blondynki się malują,ubierają na różowo itp. naturalne tego nie robią;)

Oczywiście,ze nie każda ja akurat jestem czarnulką ale do blondi piękności nic nie mam i do plastików tez nie :)

Gość isia12345
Sama nie wiem dlaczego wszyscy uważają , że blondynki są puste :/ Co ma kur*a kolor włosu do charakteru ? Jakby było coś takiego : rodzisz sie i masz blond włosy , mówią - masz być głupia . Rodzi sie czarna - ok bądż mądra . Jeżeli ktoś mówi , że blondynki są puste to znaczy , że sam nie grzeszy inteligencją :D

To wynika z pewnego stereotypu który też nie wziął się znikąd. Dziewczyna, bywalczyni dyskotek , która ma tyłek i cycki na wierzchu i "ceni dobrą zabawę" rzutuje na ten obraz. A ponieważ w blondynki są "z wyglądu" seksowniejsze to takie dziewczyny przeważnie mają blond , zależnie od mody pasemka, platyna itp.

Gość szczera_aż_do_bólu
o plastikowym wyglądzie nie świadczy wcale kolor włosów i różowe ciuszki,świadczy o tym przede wszystkim fason tego ciuszku i makijaż:p widzę,że większość z was ma bardzo uproszczone myślenie:p zresztą ,oczojebny róż jest ostatnio trendy;) a nawet jeśli ktoś lubi wyglądać jak plastik,to jego sprawa