Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka2246

Kochać najlepszego przyjaciela własnego chłopaka...

Polecane posty

Gość Majka2246

Już zakładałam taki temat ale chciałabym usłyszeć więcej rad na ten temat. Zacznę od początku,kiedyś poznałam fajnego faceta nie byliśmy razem ale miedzy nami była jakaś chemia.nie spotykaliśmy sie nigdy tylko od czasu do czasu rozmawialiśmy kiedy przypadkiem spotkaliśmy sie. On zniknął nie widziałam go jakiś czas.zapomniałam już o nim.w tym czasie poznałam innego tak było kilka randek teraz jesteśmy już razem. A 2 dni temu on poznaje mnie ze swoim najlepszym przyjacielem którym okazuje sie tamten facet! I od tamtej chwili zrozumiałam że ja mojego obecnego chłopaka wcale nie kocham.wciąż myślę o tamtym.to jest niesamowite uczucie.on też był zaskoczony,i taki smutny sie zrobił kiedy dowiedział sie że jestem z jego przyjacielem.wieczorem wracałam ze sklepu on stał w parku w deszczu.był taki przybity i smutny spytałam sie czy coś sie stało odpowiedział że nieważne i poszedł sobie. Co ja mam zrobić?zależy mi na nim...:-(

Znam to uczucie:( Kocham mojego chłopaka, ale jest osoba, którą widziałam tylko parę razy i nawet za dużo z nim nie rozmaiałam, ale... te spojrzenia, miał to coś. Często o nim myślę i przypuszczam, że gdybym go teraz zobaczyła to serducho by mi mocno waliło:)