Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nualla

Turcja od 21.05, - czy ktoś też leci?

Polecane posty

Hello Popsuto mi urlop odwołaniem fajnej wyprawy, i skończyło się na last minute :) No i lecę sama, no bo nie będę przecież w domu kwitnąć. Ale może nie jestem sama, i ktoś też się tam wybiera? rejon Alanya. Chcę się powłóczyć po okolicy, nie wysiadywać na plaży i w dyskotekach. Zawsze raźniej w towarzystwie :)

Gość hjuygh
OOo ale masz farta, ja niestety nie lecę ale udanego wypoczynku życzę;) dodam, że byłam w zeszłym roku w Turcji w Marmaris i w naszym hotelu były 3 grupy Polaków więc nawet jeśli nie znajdziesz nikogo na forum to nie wykluczone że znajdziesz na miejscu, obcokrajowcy z resztą też byli bardzo mili :D więc wystarczy się otworzyć i mile spędzisz czas, pozdrawiam :)

Też tak myślę, ale o ileż milej byłoby tam spotkać kogoś fajnego zapoznanego wcześniej np. tutaj! No i można by już od pierwszego dnia zaplanować co oglądamy, a nie snuć się po okolicy - ja sama i ktoś też :) A w obcym kraju człowiekowi bywa niezbyt raźno na początek.

Gość Bozkurt
Nualla, to nie jest dobry pomysł, aby do Turcji kobieta jechała sama.

Gość zaplacilas juz za wyjazd
?? Jakie są warunki w razie gdyby samoloty znów nie mogły wylatywać, dostaniesz od biura zwrot kasy czy nie?

Gość kjnbv fgnhyjnb
wątpię że polecisz, loty odwołują jutro Dania, Szwecja itd. sytuacja sie powtarza Wróciłam wczoraj z jednej 4 dniowej wyprawy :)

Gość pierwsze słyszę

Gość zetor trensatlantick
to posłuchasz jutro :)

Gość pierwsze słyszę
ciekawe co uslyszę:D nie wierzę ze akurat jutro wszystkie będą odwolane:O

Gość Blady Stefan
wrzuć fote to może polecę z Tobą :p

Gość beznadziejny przypadek
ja lece ale bede w marmaris

Gość arabusy smierdzace niemyte dup
LECICIE DO SWOICH HABIBISIOW POODDAWAC SIE I ZALATWIC IM WIZE DO POLSKI? :)

Gość kilonka
Nualla- fajnie Ci, też chętnie bym się już wyrwała na jakiś urlop...:)Jednak jeszcze za wcześnie jak dla mnie, w pracy dużo roboty:/ Dobrze ktoś zauważył- nie boisz się lecieć sama do Turcji? Samo kobieta, europejka... Myślę, że mogę Cię często zaczepiać:) Ale pewnie jeśli chodzi o bezpieczeństwo problemów z tym nie będzie:)Tylko musisz się uzbroić w cierpliwość:p Teraz to już pewnie za późno, ale na przyszłość, jak planujesz jakiś wyjazd i nie masz ekipy, to proponuję Ci poszukać w necie, są takie portale, gdzie ludzie zbierają się właśnie po to, żeby znaleźć towarzystwo na wyprawę. Wpisujesz dokąd chcesz lecieć i kiedy, jakieś szczegóły i ludzie albo się dopisują albo nie:) Sama na parę wycieczek tak znalazłam ekipę i było bardzo fajnie:) Ja korzystałam z portalu twoja-podroz.pl, może jeszcze uda Ci się kogoś znaleźć? Zawsze na wyjazd raźniej większą ekipą, nie?:) Udanego urlopu życzę!:)