Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaniemoralna

nieszczesliwa jestem pragne sexu

Polecane posty

Gość weronikaniemoralna

Miałam dwóch partnerów, kazdy z nich mimo, ze miał normalnego członka (srednia europejska ) odszedł z powodu ciasnosci mojej waginy i choć wydawało by sie, ze powinni byc zadowoleni, było odwrotnie. Oboje skarżyli sie na ból, a ja co znowu jest dziwne czułam niedosyt. Potrzebuje znacznych rozmiarów członka i tak jak w długosci zadowole sie miedzy 15 a 19 cm, tak w obwodzie potrzebuje około 5 cm serdnicy członka . Zapytacie skad mam te dane .Szukajc optymalnego członka posiłkowałam sie ogórkami - stad wiem jaki rozmiar mi odpowiada. Dziwne jest to - ze partnerzy z normalnymi czlonkami miali problem , podobno mam zbyt silne miesnie Kegla . Nie ma facetów z członkami o jaki mi chodzi i lubiacymi mocny uscisk pochwy ? Nie chce wibratora - nie ma to jak naturalny członek przynalezny do faceta i to absolutne wypełnienie i ten delikatny ból....

ciasne cipeczki są jak najbardziej w porządku... dają więcej doznań niż te że tak powiem rozjechane... Myślę że byłbym w stanie cię zadowolić. Jak masz ochotę poznać szczegóły to zapraszam danny8@op.pl

Gość kochający kobiety
pomogę z chęcią....

Gość he he he
Hmmmm nie dziwie sie ze trudno zaspokoic kobiete co wyobrzymila rozmiar w praktyce do wielkosci ogórka szklarniowego w oslonce foliowej :D ;)

Gość weronikaniemoralna
nie moja wina, ze faceci mają takie penisy jakie mają. Kazdy z Was - facetów chce ciasnej cipki, to dlaczego ja ! nie mogę chciec wielkiego w kwesti grubosci penisa. Sami walicie konia reką, a mnie sie czepiacie.

Gość defennder
ja uwielbiam ciasne pipki:)