Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brwi poznan

MAKIJAŻ PERMANENTNY BRWI POZNAŃ

Polecane posty

Makijaż permanentny brwi metodą piórkową oraz depilacja twarzy nitką POZNAŃ Makijaż permanentny brwi metodą piórkową to zupełna nowość na rynku !!! Metoda ta: - gwarantuje naturalny wygląd Twoich brwi - pozwala na rekonstruowanie i uzupełniane włosków - zapewnia efekt trójwymiarowości - krótki czas wykonania zabiegu - dojazd do klienta - umiejętności potwierdzone certyfikatem - promocyjna cena 600 zł Depilacja nitką: regulacja brwi 40 PLN, wąsik 40 PLN, twarz 80 PLN, broda- 60 PLN Depilacja nitką, inaczej threading to metoda depilacji twarzy (wąsik, podbródek, meszek na policzkach) oraz regulacji brwi za pomocą specjalnie splecionej nici. Metoda ta od dawna była praktykowana w Indiach, Chinach i krajach arabskich, a od niedawna poszerzała ofertę wielu salonów kosmetycznych w Europie Zachodniej i Ameryce. Teraz dostępna także w Polsce. Usługę wykonuję w domu klienta. Kontakt: Tel: 530 69 39 55 e-mail: brwi.poznan@gmail.com

Gość wiktoria741
Jesli chcesz zrobic makijaż brwi w Poznaniu to najlepiej zgłoś się do http://www.imperial-permanent-makeup.pl/ Pani Alicja Leszyńska robi naprawdę piękne brwi (metodą piórkową, ombre, micorblading itd) i ma stała cenę 550 zł. Jej gabinet mieści się na ul Piekary 12.

Gość gość
Ja robiłam taki zabieg na brwi metodą piórkową w salonie na Andersa w Gliwicach www.brwi.com.pl. Brwi robione ta metodą są bardzo naturalne i nie wyglądają sztucznie.

Makijaż permanentny zrobiłam w Madame Art, bardzo naturalny wygląda i miła obsługa.