Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczesliwa_Ja_22

Troche długie ale mam nadzieje ze ktos pomoze.

Polecane posty

Gość wrotycz
autorko nie zapomnij przeczytac tego watku za kilka dni, popatrzysz na wszystko jasinej i klarowniej. nie wiem jak Ci pomoc...

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
Husky masz racje znowu :( Ale u mnie jest ten problem ze jestem z nim w ciazy :( Gdyby nie ciaza to wiem ze odwazyla bym sie odejsc... Ale jestem z nim w ciazy to bedzie jego dziecko jak mam sobie ulozyc zycie sama z dzieckiem? :( wiem mozna .. bym miala wsparcie od rodzicow.. ale to nie jest na prawde takie łatwe.. gdyby nie ciaza na prawde wszystko by bylo takie łatwiejsze.. Ale chcielismy oboje tego dziecka..

Gość N I E Z A L E Ż N A
:(

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
Siedze teraz sama w pokoju patrze przez okno i mysle :( patrze na telefon .. zero wiadomosci :( Chce tego dziecka tak marzylam o nim :( A on nie widzi problemu w niczym :( To ja przesadzam..

Gość N I E Z A L E Ż N A
gdy przyjdzie dziecko moze zrozumie... w moim przypadku niema ratunku, mi zadko mowi ze jestem najj... bo nie jestem

jesli chodzi o twoje zachowanie. to go olej. miej w dupie.. zajmuj sie sobą. spotykaj sie z kumpelami, kolegami, wychodzcie na imprezy itp. tak, zeby oni POCZULI, ze jestescie niezalezne emocjonalnie. ze to nie od nich zalezy wasze poczucie wartosci, samoocena i nastrój. to nie jest jakis sposob na to, zeby oni sie zmienili.. ale dla was, zebyscie to wy sie poczuly lepiej. niezaleznie od tego co oni sobie robią, zebyscie byly zadowolone i usmiechniete. znajdzcie sobie jakas pasje.. zapiszcie sie na jakies kursy, poznawajcie nowych ludzi itp. zyjcie tak, abyscie byly szczesliwe i tak jakby oni nie istnieli.

Gość N I E Z A L E Ż N A
u mnie tez jest zawsze tak samo tylko ze w naszym zwiazku niema sexu moze to dlatego ale gdyby mnie kochal zrozumialby

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
kochana a moze ja dla swojego tez nie jestem naj? tylko tak mowi? zebym sie nie czepiała ? Nie wiem nie siedze w jego glowie:(

Gość bdfbfgbf
nieszczesliwa moj zachowywal sie bardzo podobnie az po takiej jewdnej awanturze zabral wszystkie rzecyz wyszedl z domu a po miesiacu opkazalo sie ze ma inna .. heh ..dodam ze jestem w 5 mc.. nie przejmujsie niczym. Nie warto sie czasami klocic ale jesli facet nie ma do Ciebie szacunku to same o szacunek musimy zabiegac bo inaczej .. moze to sie zle skonczyc ;-)

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
husky tak tylko teraz w ciazy nie mam ochoty na nic na zadne spotkania ze znajomymi ani nic :( Mam jakas depresje czy co;/ Dziekuje ze moge w ogole z kims o tym pogadac /wygadac sie..:*

no to sie wyprowadz i go olej na troche.. tak zeby zrozumial, ze to nie przelewki. porzadnie sie napocil i natrudzil.. NIECH TO TRWA KILKA MIES. niech mu sie ten moment zycia w psychike na dobre w ryje, a potem zaznacz, ze dajesz mu ostatnia szanse. chociaz po takiej kuracji watpie ze bedziecie chcialy wracac. czlowiek ma taka nature ze chce byc tam gdzie mu dobrze i nie przezywa zbyt wielu stresow. jak poczuje taka mozliwosc zycia i zorientuje sie ze na sama mysl o przeszlosci dostaje wymiotów i od razu robi sie smutny - NIE CHCE WRACAC.

Gość bdfbfgbf
dodam jeszcze ze ja rowniez wszedzie z nim chodzilam i bylam naj najlepsza najpiekniejsza itd :-p malo tego w pracy kazdy mnie znal i wiedzial ze w ciazy jestem ..i ONA tez o tym wiedziala ..a jednak ... (swoja droga rowniez bylam cholernie pewna ze z pracy ktos to na pewno nie )

nieszczesliwa, ale to byly tylko przyklady... to nie wiem. czytaj ksiazki, maluj paznokcie.. masz byc happy a jego miec w dupie. najlepiej idz do psychologa.. niezalezna - wazne pytanie... dlaczego miedzy wami nie ma seksu? bo to moze byc klucz do wszystkiego, ale zaraz ci powiem

Gość N I E Z A L E Ż N A
autorko ile ma lat Twoj mezczyzna? a jestescie zareczeni??

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
bardzo bym chciala sie wyprowadzic ale u mnie to jest teraz niemozliwe :( Jutro musze isc rano do lekarza o 8 on konczy o 7 prace powiedzial przed wyjsciem zebym byla gotowa to mnie zawiezie do lekarza.. powiedzialam ze sama potrafie pojsc.. a on ze mnie zawiezie.. Jutro po prostu bede olewajaca oschla nie bede sie nic odzywac.. zobaczymy czy to pomoze.Wiem ze na pewno bedzie sie wkurzal..

Gość bdfbfgbf
husky świetnie radzisz. I masz absolutną rację !! No on po takiej wyprowadzce poczuł się wolny, bez stresow i dodatkowch zobowiazan wiec hmmdroga autorko sama nie wiem jakie rozwiazanie byloby dobre

Gość N I E Z A L E Ż N A
mam swoje zasady chche z nim wspolzyc po slbie i on sie zgodzil on maial 2 powazne zwiazki ja 0 dlatego za rok mamy sie ozenic mowi ze jestem dziwna wiele z was tez pewnie tak powie ale ja patrze na przyszlosc najpierw chche sie ustawic a nie... on mowi ze jestem dziwna moze jestem ale dla niego nie powinienam byc

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
moj narzeczony jest o rok ode mnie starszy. Wlasnie zajme sie soba... i tak jak powiedzialam jutro zero rozmowy. Tylko jakies pojedyncze odpowiedzi jak bedzie mnie o cos pytał.. cos czuje ze z tego tez moze byc awantura:(

nie chce nic mowic, ale u mezczyzn wszelkie przejawy romantyzmu, spontanicznosci, uczuc i okazywania uczuc sa BAAARDZO POWIAZANE z seksem. jesli facet nie moze, nie staje mu z jakis tam powodow.. to wtedy przewaznie tez kuleja te pozostale rzeczy, na ktore sie uskarzasz. jesli jednak, on nie chce sie z toba seksic, a moze.. to prawdopodobnie ma kochanke, albo juz cie nie kocha i jest z toba dla wygody.. plus ten brak uczuc.. jednym slowem okazuje, ze cie juz nie kocha i nie wie jak ci to powiedziec, albo sam sobie nawet z tego sprawy nie zdaje.

a to sory.. jesli to jest jakas tam decyzja i on ogolnie na seks ochote ma to w ogole nie bierz do siebie tego co wczesniej pisalam :P

Gość N I E Z A L E Ż N A
moze jezdzi do innej samaniewiem myslalam ze to doceni a on ...

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
niezalezna jestes bardzo wartosciowa osobka! Ja tez mialam cos takiego ze chce po slubie sie oddac i tak dalej i w sumie oddalam sie tylko jednemu facetowi wlasnie on byl moim pierwszym.

Gość bdfbfgbf
Husky cholernie zainteresowaly mnie Twoje posty ,,czytam je i widzę teraźniejsze swoje zycie a raczej terazniejsze postepowanie mojego hmm .. "męza" Niesamowite .. Powiedz mi proszę jak to jest ze facrt twierdzi ze kocha itd placze nie pozowlli sie wyprowadzic a jak sam to zrobi to po 2 tygodniach znajduje sobie kochanke i to kobiete ktora znala zarowno mnie jak i sytuacje ? Facet swiruje i ma gdzies nie tylko "żone" ale tez dzieciatko ktore ma przyjsc na swiat.. zaledwie po miesiacu stwierdza ze hmm .."chyba jednak nie kocha"

niezalezna, tak pol zartem pol serio.. faceci przeciez wiecznie napąpowani sperma chodza i maja syndrom swedzacego czlonka. jak sobie nie uzywa to moze stad ta frustracja u niego ? :D

Gość N I E Z A L E Ż N A
pojechalismy juz nawet do ksiedza-jego kolegi ja tez wiele mu wybaczylam niewiem czy to rozumiecie ale przezywalam z calego serca to ze przedemna mial 2 inne kobiety(sex) i powiedzialam ze mu wybaczam gdy mi powiedzial ze spal z 2 lzy mi polecialy strzasznie.. na to on: a co Ty myslalas, co mi masz wybaczyc to normalne ja nic nie zrobilem.... jak stale sie zale to on mowi to mnie zostaw bo nie jestes ze mna szczesliwa

Gość wrotycz
moze byc ta frustracja z tego ale jak kocha to chyba powinno mu bardziej zalezec na niej...

Gość N I E Z A L E Ż N A
pewnie tez przez to jest zly chce zebym mu zrobila dobrze, jednak to wbrew moim zasadom kojarzy mi sie to zle i nie zgadzam sie a on jest zly mowi ze mu obiecalam i znow go wyje...

Gość N I E Z A L E Ż N A
kochani moja milosc jest bezgraniczna kocham na serio, czysto ale on nie rozumie wiec jak najblizsza osoba mojemu sercu nie zrozumie to kto

no to moze im pozwolcie sie wyszalec w lozku ;D to przeciez nic zlego heheheh i to ze on mial wczesniej 2 partnerki.. przeciez wtedy ciebie nie znal. nie rozlicza sie partnerow z przeszlosci..

Gość wrotycz
zmien chlopaka na takiego ktory to doceni...