Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczesliwa_Ja_22

Troche długie ale mam nadzieje ze ktos pomoze.

Polecane posty

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
niezalezna faceci potrzebuja seksu tak czy inaczej bez niego chyba nie potrafili by zyc! dlatego moze dla ciebie jest taki i musi sam sie zaspokajac.. rozumiem ze to wbrew twoim zasada itp. ale widzisz jak czeka na ciebie to znaczy ze cie kocha.. A ja dalej mysle i patrze w okno jak pada taka pogoda okropna tak jak moje samopoczucie :( dobrze ze wy jestescie.. Bo nie potrafie mowic otym moim kolezanka...wole komus obcemu..

pytanie tylko czy ty jestes mu najblizsza sercu osobą.

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
doklad e to nic zlego ze mial przed toba inne partnerki moj tez miał i rozumiem to chociaz tez jest mi smutno.. oooo własnie dzowni!!!!! ale nie odbieram dobrze robie dziewczyny??

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
ciagle dzwoni nie odbieram i napisał smsa"odbierz" i dzwoni!!;/ co robic??

Gość N I E Z A L E Ż N A
moje kolezanki tez sa zle na niego juz dawno bygo zostawily... latwo sie mowi... dziekuje wam rowniez ze jestescie

Gość N I E Z A L E Ż N A
napewno chhcesz odebrac, serce Ci tak mowi a rozum co innego : odbierz

Gość bdfbfgbf
powinien napisac "obierz prosze" a nie "odbierz" jak jakis rozkaz :-p ale z drugiej storny ..to facet jest ;-)

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
no tak odebrac i co powie zebym nie przesadzala itd.. znam jego teksty juz :( a jak nie odbiore to powie ze chce sie klocic sama ;/:(

Gość do Husky
masz neaktualną stopkę....nie żeby ci śmierdziała ;-) ale poprostu twoje fotki zdechły :-O

odbierz... nie baw sie w dziecinade no co ty :D

Gość N I E Z A L E Ż N A
nieszczesliwa ja tez czasami nie hchce odbierac to dzwoni i krzyczy pytajac czy jestem jakas krolowa czy hrabina.. nie jestem ale dla niego powienienam byc

wiem ze mi fotki zdechly bo mi je ktos niechcacy usunął. a za leniwa jestem zeby wstawiac znowu albo stopke zmieniac :P

Gość iuhiuh
jeżeli twój facet to Tomek, to normalne, że jest wieprzem. Każdy Tomek to świnia jest.

Gość bdfbfgbf
husky .. odpisz zesz mi na moje jakze niesmialo postawione pytanie proszę ;-) hehe

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
Nie Tomek tylko Adam. Nie odebral i przestał dzownic.. i dobrze

Gość N I E Z A L E Ż N A
moj facet to tomek;)))

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
nie odebrałam i przestał dzownic.. i dobrze ** Takmialo być

Gość N I E Z A L E Ż N A
no widzisz, jestem tak zalamana;(

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
musimy sie wspierac razem :) Ciekawe czego ode mnie chciał .. jak nastepnym razem zadzwoni ok odbiore masz racje Husky ze to dziecinada nie odbierac.. jak sie przyczepi powiem ze sie kapalam i tyle..

Gość N I E Z A L E Ż N A
tyle razy przy nim plakalam on mnie przytulal i czulam sie tak dobrze on sam nicniehchce zrobic, zawsze ja musze dac 1 buzi przytulic itp tak bardzo tego potrzebuje a on nic

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
niezalezna musimy byc po prostu oschle teraz moze cos do nich dotrze..

Gość bdfbfgbf
dziewczyny .. ja bywałam bardzo oschla i zarzucil mi brak uczucia... no faceci są bardziej skomplikowani wbrew pozorom niz my ;-) hehe

Gość iuhiuh
no to jak Tomek....to już wszystko wiesz. Mój ex też był Tomek, przez całą ciążę mnie olewał, zdradzał, do tego się posunął, że jak pytałam gdzie sie szlajał po nocy, to powiedział, no dobra powiem ci, od paru tygodni się spotykam z Ewelinka i całowaliśmy sie, ale wiesz, kocham tylko ciebie! Co za kurva kootas!!! 😡 Tak mnie "kochał", że potem mnie zdradził jeszcze pare razy, poza tym stwierdził że chodze jak kaczka (byłam tydzień przed porodem), do porodu musiałam sama jechać bo jemu się nie chciało, jak wróciłam do domu z dzieckiem to wszedzie ślady imprezy, nic, że wcześniej wszystko naszykowałam na przyjęcie nowego domownika, uprasowałam ciuszki, przygotowałam łóżeczko...wracam a ten kootas wszedzie narobił syfu, śmierdziało fajkami, wszędzie kieliszki, butelki itd że nie miałam gdzie dziecka położyć :-O, potem mnie jeszcze wiele razy oszukał, okradł, przewalił kasę z ubezpieczenia z tytułu urodzenia dziecka....tak że w końcu (nareszcie!!!) oprzytomniałam i wyp i erdo liłam go na zbity pysk. Wolę być sama z dzieckiem i mieć święty spokój. Żadnych mężczyzn więcej a Tomków tym bardziej!!!! 😡 PS. Jeżeli to czytasz gnojku, to wiesz co myślę i wiedz, że zdania nie zmienię, never!!!!!!!!!!!!!

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
moze cos jest w tym ze Tomek.. kolezanka tez ma faceta Tomka i tez narzeka... Napisałam mu smsa.. " Coś chciałeś ze dzwoniles?" Nie moglam sie powstrzymac:P zle zrobilam no ale nie zarzuci mi ze go olałam..

Gość N I E Z A L E Ż N A
jestesmy za glupie za nimi a oni to maja generalnie w dupie

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
coś ucichł temat...

Gość N I E Z A L E Ż N A
widocznie tacy sa... od jutra zaczynam inaczej bede go olewac wyjscia sa 2 albo bedzie tesknic albo bedzie mial generalnie to w dupie

Gość bdfbfgbf
Dziewczyny .. prawda jest taka ze chyba facet jak nie straci tego co najwazniejsze to chyba nie zrozumie nic ... a to moze potrwac kilka dni, miesiecy a czasami nawet lat

Gość WIEM_KIM_JESTES!!!
Masz na imie Ania, masz 22 lata, mieszkasz w Londynie a Twoj chlopak ma na imie Kuba???????? :D

Gość N I E Z A L E Ż N A
watpie zebym byla ta najwazniejsza