Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczesliwa_Ja_22

Troche długie ale mam nadzieje ze ktos pomoze.

Polecane posty

Gość WIEM_KIM_JESTES!!!
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

Gość bumrum bum
Jestes pewna ze on jest ojcem dziecka?

Gość N I E Z A L E Ż N A
o ktorej bedziecie jutro na kafe??

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
wlasnie z nim gadam przez tel.

Gość N I E Z A L E Ż N A
i co;d;d; to gdzie on wogole jest?? dlaczego niema go z toba

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
On jest w pracy od 19... No i widzicie przepraszał powiedzialam mu co mnie boli i w ogole ze duzo gada malo robi ze dla mnie slowa juz sie nie licza aon ze od jutra poczuje ze mnie kocha.. i ze nie beda tylko słowa..... Ehhh faceci! Ja powiedzialam ze co bedzie dobrze dwa trzy dni i pozniej znowu ze zawsze tak obiecuje a on ze na prawde chce zeby bylo dobrze itp. co o tym sadzicie?;/

Gość N I E Z A L E Ż N A
widzisz mowilam Ci zebys mu powiedziala no i jestescie na dobrej drodze, bedziesz jutro tak18,19?? powiesz jak sprawa z nim;d ;)

Gość bdfbfgbf
nieszczęsliwa .. moj tez tak obiecywal, przy tym strasznie czasami plakal chyba od tak zeby dodac troche dramatyzmu ;-) w kazdym razie tak jak mowisz chwile bylo dobrze a pozniej znowu to samo. Ale nie wolno tez wkladac wszystkich do jednego wora. A może się zmieni ? ;-)

bdfbfgbf - a mozesz jasniej sprecyzowac o co pytasz? bo nie bardzo rozumiem :P

Gość bdfbfgbf
chociaz mozliwe ze patrze na to wszystko zbyt pesymistycznie. Przepraszam ale w takiej sytuacji po prostu widzę swoje przejscia i tak jakos nawiazuje ...

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
ok bede ok. 18-19. znaczy postaram sie byc bo nie wiem powiedzial mi przez tel ze jutro jest nasz dzien i chce spedzic ze mna ... Ale mysle ze bede.. No tak nie mozna wszystkich do jednego wora zapakować.. ale ja juz nie bede kladla jego reki na moj brzuch zeby poczul dzidzi albo nie wiem przytulala sie pierwsza wtedy moze poczuje ze traci.. chociaz mysle ze juz czuje bo jestem oschła.

Gość bdfbfgbf
Powiedz mi proszę jak to jest ze facet ktory twierdzi ze kocha wręcz placze i blaga abym sie nie wyprowadzala a jak sam to zrobi to po 2 tygodniach znajduje sobie kochanke i to kobiete ktora znala zarowno mnie jak i sytuacje (tzn wiedziala ze on ma zone nawrt chyba kojarzyla mnie bo pare razy pojwialam sie u niego w pracy i wie ze jestem w ciazy)? Facet swiruje i ma gdzies nie tylko "żone" ale tez dzieciatko ktore ma przyjsc na swiat.. zaledwie po miesiacu stwierdza ze hmm .."chyba jednak nie kocha"

czyli ciebie nie chcial puscic a potem sam sie wyprowadzil i po 2 tyg znalazl sobie babe? pen go przycisnął, chetna sie znalazła no to wio.. przeciez oni mozgami nie mysla:P nie znam za bardzo sytuacji, ciezko tak powiedziec. moze ta babe mial juz wczesniej w trakcie trwania zwiazku i sie obudzil, ze nie kocha... nie wiem..

Gość bdfbfgbf
ja sama szczerze mowiac nie wiem .. W kazdym razie jesli mial to dobrze sie ukrywal. Ale jak mozna kobiete w ciazy tak potraktowac ? Wlasna zone .. aaaa na prawde historia bardzo podobna do historii "nieszczesliwej" tylko z innym zkaończeniem ..

Gość bdfbfgbf
widzisz..a teraz kasy na lekarza nie moze znaleźć (100zł) a zaliczke wplacil juz na wycieczke z tą siksą (700zł) heh

przeciez to sie czuje czy facet kocha.. nie czujecie takiego rozdarcia? rozum wam podstawia kolejne tlumaczenia i argumenty.. ze przeciez mu zalezy bo to bo tamto.. a serce mowi, ze cos jest nie halo.. nie tak sie zachowuje facet ktoremu zalezy. ja nie wiem.. bladze jak dziecko we mgle. nie znam ich i nie ma takiej opcji zeby odgadnac co siedzi w glowie innej osoby. ja moge ewentualnie wam cos poradzic co nalezy robic... bo sama mam za sobą podobna historie, tyle ze ze szczesliwym zakonczeniem - zostawilam go i jestem teraz szczesliwa z normalnym facetem :)

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
wiem ze on mnie kocha i sam przez telfon powiedzial ze jestem najwazniejsza ale on juz wie ze slowa sie dla mnie nie licza ciekawa jestem jak dlugo bedzie mi okazywał ta milosc

Gość N I E Z A L E Ż N A
mi nie mowi ze jestem najwazniejsza:(

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
powiedzialabym nawet ze on bardziej w slowach jest wylewny niz ja... Ale widzicie i co ze slowa? musza byc czyny!

Gość bdfbfgbf
droga husky .. problem polega na tym ze ja cholernie czulam ze kocha. Nigdy nawet nie pomyslalam inaczej, tego akurat bylam absolutnie pewna. I co z tego ? Może tak świetnie udawał ? Nie moge pojąc jak z dnia na dzie zmienil caly swoj swiatopogląd dotyczacy rodziny itd. Mowil ze nigdy w zyciu by mnie nie zostawil, że jesli juz sie zaklada rodzine to nalezy w tym trwac i nagle taki numer ... ok bywaly klotnie i to dosc ostre. Ale tak jest chyba w kazdym malzenstwei ? Tylko szkoda ze fascet nigdy nie mowi ze cos sie psuje, zeby jakos to jeszcze ratowac tylko siedzi cicho. Wszystko sie kumuluje kumuluje i nagle koniec..

Gość N I E Z A L E Ż N A
bardzo sie przejmuje boli mnie serce nawet teraz chche m isie wymiotowac a on twierdzi jak mu o tym mowie: poradzisz sobie

Gość bdfbfgbf
21 ... hehe pewnie powiesz ze to juz wiadomo dlaczego ? ;-)

Gość N I E Z A L E Ż N A
26

Gość bdfbfgbf
niezalezna ... z tego co piszesz to facet przynajmnije szczery jest a moze to i dobrze? pozniej nie bedziesz rozczarowana i moze spokojnie przejrzysz na oczy ;-) A moze on ma taki "styl" po prostu ... Chociaz bardziej obstawiam wersje ze to TY się odkochasz szybciej ;-)

21 to jeszcze dzieciak. oni myla milosc z pożądaniem...jeszcze im hormony buzuja. przeciez oni tylko o nowych dziurkach mysla :D nie chce sie tutaj madrzyc, bo ja jakims specjalista nie jestem. ale doskonale widze roznice pomiedzy 30 latkami a 20 latkami. ci pierwsi sa juz bardziej dojrzali i wiedza czego w zyciu chca i juz zdarzyli sie wyszalec. mam kolegow w tym wieku to kazdy jeden niezaleznie od tego jak bardzo kocha swoja dziewczyne zawsze sie obejrzy za ladna dupa i okazjiby nie przepuscil. wsrod tych starszych mozna juz szukac odpowiedzialnych jednostek heheh takie moje zdanie. uciekam laski, bo nieprzespana noc za mna i tym razem chce sie wyspac 🖐️

"mam kolegow w tym wieku to kazdy jeden niezaleznie od tego jak bardzo kocha swoja dziewczyne zawsze sie obejrzy za ladna d**a i okazjiby nie przepuscil." to bylo ad tych mlodszych.

Gość bdfbfgbf
czyli wniosek jest prosty : nalezy wymienic go na lepszy model :D haha. Wpadnij jutro ! :-) pa!

Gość stara i doświadczona
Teraz ja wam coś powiem; Najpierw do Nieszczęsliwej: 1.Jesteś w ciązy i na pewno nie wyglądasz już tak ładnie jak wczesniej,nie uprawiasz seksu jak wczesniej,z tym musisz poczekac do porodu,cierpliwosci a po porodzie dasz mu popalic.Oni mysla ze jak jestes w ciazy to nie musza byc zazdrosni,zabiegac o uczucia bo i tak z nim bedziesz. 2.Twoje błędy to to,ze za duzo mu mowisz.Jak opowiadasz facetowi co cie boli,mowisz o zaniedbywaniu itp. to oni slysza pierwsze zdanie a pozniej sie przepieknie wyłączają.Jak najprostsze zdania,jasno wypowiadane mysli w prostym przekazie.Pomysl sobie wczesniej co mu chcesz powiedziec i postaraj sie to maksymalnie skrocic.Powiedziec i odejsc nie wdawac sie w dyskusje.

Gość bdfbfgbf
najgorszy minus jest taki ze to mój mąż .. ehh te blędy mlodosci ;-)