Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczesliwa_Ja_22

Troche długie ale mam nadzieje ze ktos pomoze.

Polecane posty

stara i doswiadczona dobrze prawi. polac jej :P

Gość bdfbfgbf
hahaha :-D polac polac ale nie jednego ! Poprawilas mi nastrój ! :-D

Gość stara i doświadczona
niezalezna.po pierwsze zmien nick bo nie pasuje :-) po 2.On cie kocha bo nie czekalby na seks ale to dziwne,ja na twoim miejscu przespalabym sie z nim przed slubem zeby ,,nie kupic kota w worku,,To dotyczy zarowno ciebie jak i jego.Co zrobisz jak po slubie stwierdzicie ze jestescie niedopasowani w lozku ? To i tak zwiazek sie rozpadnie albo bedzie nieszczesliwy,ty tego jeszcze nie wiesz ale seks w malzenstwie jest wazna rzecza

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
stara i doswiadczona masz zupelnie tez racje! musze mniej gadac i tak robie:) A teraz jem sobie winogrono na rozluznienie.. eh te moje zachcianki ...

teraz bdf...nie wiem jak sie to pisze.Do ciebie powiem jedno,powinnas sie cieszyc ze poszedl w piz...Moj pierwsze maz byl taki i to ja go zostawilam.To bylo 8 lat temu i nie zaluje,zaluje,ze zmarnowalam na niego czas.Nie mysl nawet o nim.Teraz mam 2-go meza ale po paru latach wiem,ze i tak popelnilam wiele bledow na poczatku i ciezko bylo mi potem usprawniac zwiazek ale jakos wyszlam na prosta.Wazne,najwazniejsze w zwiazku byc osobną osobą,nie częścia jego.Jesc kiedy chcesz,robic sobie herbate kiedy ty chcesz nie pytajac : Misiu moze zrobic ci herbatke?Miec swoje zainteresowania i zajmować sie nimi akurat jak nasz Pan ma dla nas czas.Na pierwszym miejscu stawiac siebie i swoje pragnienia,to swietnie dziala,duzo lepiej niz poswiecanie sie i dogadzanie facetowi.Musicie byc tajemnicze,ulotne,pewne siebie,niezalezne,silne,i wtedy jest wasz na wieki.

Gość bdfbfgbf
stara i doświadczona. Masz absolutną rację ! Aaaa dajcie spokój jak tak krótko po ślubie poszedl do innej to co by było później ? Najlepsze jest to, jak kochamy i staramy się ze wszystkich sił np mowimy "misio jaki to Ty kochany, zaradsny, najlepszy jestes! " A facetowi rosnie ego, leci do innej i zgrywa mega zajebistego faceta bez wad. Problem w tym ze kobieta jak kocha to kocha cala soba i faktycznie niepotrzebnie sie "odkrywa" ;-)

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
ja chyba sie za bardzo odkryłam no ale taka juz jestem nie potrafie udawac i byc tajemnicza przed moim facetem z ktorym mieszkam.Ale postaram sie byc taka jak mowilam.

dlatego trzeba sie tego wyuczyc,ja naprawde wiem co mowie,bylam kiedys kobieta bluszczem i bardzo zazdrosna,idealnie popelnialam wszystkie mozliwe błędy żeby zepsuc związek.Potem uczyłam sie luzu,obojętności,mówienia krótko i wprost.Serce podpowiadało mi najgorsze możliwe scenarjusze ale jak posłuchałam w danej sytuacji rozumu to wychodziłam zwycięzko z tych sytuacji.Po jakims czasie jak sie widzi efekty to jest łatwiej a potem wchodzi w krew.Teraz nawet jak jestem wsciekla to potrafie lepiej dopiec żartem ,to lepsze niz awantura.

Nieszczesliwa ja tez tak mialam jak ty,odkrylam sie cala,ale to da sie naprawic,nie w jeden dzien ale okrywać się powoli,nie zmieniać z dnia na dzień tylko powolutku się zmieniac,przemyslec kazdy ruch,zeby bylo naturalnie za 2 lata bedziesz znowu dla niego troszeczke tajemnicza i znowu będzie szalal.

Na innym topicu dziewczyna napisala: Od kiedy mam kochanka moj facet o mnie zabiega.Przeczytajcie,ona nieswiadomie,przestala popelniac błedy bo zainteresowala sie innym facetem i na niego przelala częśc uczuc,teraz jej chlopak za nia lata.T proste i normalne,im oni mają nas mniej tym chcą mieć nas więcej.,

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
mnie nie ciagnie do innych facetow i jakos nie wiem nie potrafilabym miec kogos innego jeszcze..

nie o to chodzi zebys miala kogos innego,absolutnie nie o to tylko zebys sie inaczej zachowywala,ŚWIADOMIE,ona to robila nieswiadomie bo miala innego faceta a ty powinnas swiadomie,bez innego faceta,chodzi o zmiane w zachowaniu !!!

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
no dlatego napisalam ze nie znalazlabym sobie innego tylko zachowywala sie jak wczesniej pisalam:) Czyli mniej czulosci i zrzedzenia..

no dokladnie o tym mowilam. musisz sie stac niezalezna emocjonalnie :P i robic to na co masz ochote. niech zobaczy facet, ze nie ma cie w garsci, tylko wlasnie niezaleznie od jego gierek ty i tak robisz swoje. wolasz go zeby cie pomasowal po brzuszlu a on nie chce? laski bez.. sama sie pomasuj. sama dawaj sobie to czego chcesz, tylko ty sama siebie znasz najlepiej i sama sobie mozesz dac wszystko, a nie ze facet zobaczy, ze jednym "zaraz" doprowadza cie do rozpaczy. to ma cie w garsci.

on musi zobaczyc, ze bez niego sama sobie swietnie dajesz rade. ze bez jego laski jestes zadowolona i silna... wtedy zrozumie, ze wcale nie jest ci taki niezbedny i sie moze ogarnie. no i tez obciazanie drugiej osoby takim ciezarem jak odpowiedzialnosc za nasze samopoczucie to zbyt wiele... uzaleznianie swojego zadowolenia od tego co on zrobi badz nie zrobi to zbyt duza odpowiedzialnosc, wywiera to na nim presje.. i kazdy czlowiek wtedy spieprza, zamyka sie itp. z facetem jak z dzieckiem. przypomnij sobie jak to bylo, kiedy bylas mala i rodzice wkolko ci glowe truli.. ucz sie ucz, masz robic to i tamto.. jak ci gadali, ze sie tak bardzo o ciebie martwia. mialas ich dosyc i chcialas zeby wkoncu ci dali swiety spokoj i zajeli sie sami soba

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
dziekuje za rady !! sa super.. :* na pewno sie do nich dostosuje.. a teraz mykam do lozka bo rano na badania lece:) Idziemy z dzidzi lulu :) Dobranoc i do jutra dziewczynki dziekuje!!!!!!!!!

Gość bdfbfgbf
aaaa dziewczeta nie wiem czy to przez nasza rozmowę czy co ale znowu miałam straszne koszmary .. Cięzko jest wyjsc z dołka po czym takim faktycznie jak w tej piosence Zanim zrozumiesz - Lipnickiej "..będzie spadać długo, potem wstanie lekko.." Ale pocieszne są te Wasze wpisy, o tyż że Wy odnalazłyście to szczęscie .. aż sobie je przeczytałam jeszcze raz :-)

Gość Nieszczesliwa_Ja_22
Ja juz po badaniach po zakupach.. a teraz siedze przezd kompem bo on spi... Rano byl kochany ciagle chcial dawac buzi itp. Zobaczymy jak sie obudzi ..

Gość bdfbfgbf
Aaaa to świetnie :-) moze cos zrozumial. A jak tam po badaniach ?

Gość N I E Z A L E Ż N A
kochane a u mnie masakra... jest tragicznie wczoraj dzwonil powiedzialam mu co mnie boli a on mowi ze wymyslaam ze mam innego, hchcial mnie nawet do szkoly zawiesc ale ja powiedzialam NIE wiec powiedzial ze mam robic co chhce. W piatek ide na disco;d juz sie szykuje ... ale moj entuzjazm zmalal.. jego kumpel napisal do mnie ze moj wisi mu 3 tys i czy moge cos z tym zrobic.....

Gość bdfbfgbf
Niezależna bardzo mi przykro. Facet jets jakiś dziwny .. po co z kimś jest skoro w taki sposób się zachowuje ? Źle mu to niech spada i tyle ;-) Rozmawiałaś z nim o tych pieniądzach ?

Gość N I E Z A L E Ż N A
obecnie jest w pracy najpierw chhce zeby ten kolega do mnie zadzwonil i pogadamy, niechhce mu nic mowic....

Gość bdfbfgbf
mhm .. nieciekawie faktycznie. Ale lepiej moze o tym nie myslec skoro nei zna sie dokladnych faktow. Dowiesz sie czegos moze cos sie wyjasni .. Boze skad tacy ludzie sie biorą ?! Nie rozumiem czy oni są szczesliwi sami ze soba zachowujac sie w tak prymitywny sposob ? Hmm... moze on nie umie po prostu uczuc okazywac sama nie wiem . Znowu wszystkich wrzucam do jednego wora ;-) ehh ..

Gość N I E Z A L E Ż N A
jestescie??

Gość bdfbfgbf
a ja jestem :-) niezależna co tam ?

Gość N I E Z A L E Ż N A
bez zmian;/ wczoraj dzwonil duo razy nie odebralam... w piatek ide na disco;) dzwonil do mnie jego kolega powiedzial ze pozycza kase od wszystkich, kazdy wie ze cwaniaczy i nie oddaje...

Gość bdfbfgbf
dobra doradczynią nie jestem bo sama pozwolilam na rozpad swojego małżeństwa, ale dobrze robisz nieodiberajac telefonow. Aniechsie pomartwi ! ;-) Widzisz ja odbieralam zawsze nawet jak bylam zla i to mi na dobre nie wyszlo bo byl zbyt pewny tego ze nigdy go nie zostawie itd ;-) Impreza wg mnie to tez dobry pomysl .. chociaz może pewnego dnia się odegrac pamietaj ..urazona duma meska ;-)