Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kier

Dziwny sms z rana. Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Kier

Gdy się rano obudziłam na jednym z moich telefonów odczytalam smsa: "Szanowny kliencie przypominamy o terminowym regulowaniu rat z tytulu zaciagnietej pozyczki. Tempo Finanse." Żadnego kredytu nie zaciągałam, nigdy nie słyszałam o takiej firmie. Mama, na którą telefon jest zarejestrowany,oczywiscie juz przeżywa że jacyś oszuści mogli nas wciągnąć w pożyczkę. Ona, ani żaden z członków rodziny również nie brali żadnego kredytu. Zastanawiam się czy zadzwonić na numer z którego dostalam wiadomość, tylko telefon jest na karte i potrzebuje go tylko do pisania smsów z pakietu do orange, wiec na koncie nic nie mam. Zadzwoniłabym z drugiego numeru na abonament ale obawiam się,czy w jakiś sposób nie wykorzystają tego połączenia. Doradźcie mi coś, proszę ;) Wkurza mnie panika mamy i fakt, że wysłali mi cos takiego bez żadnego powodu. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość perełkowy naszyjnik ____
skontaktuj sie z ta firma i zapytaj o co chodzi :)

Gość Kier
dzwoniłam dużo razy ale nikt nie odpowiada....

Gość kajaczki
spróbuj zadzwonic z innego numeru! a jak nie to na psy i już, ja bym sie z debilami nie patyczkowala. albo poczekaj dzien lub dwa, moze ktos ci psikusa zrobil;p a z jakiego numeru ten sms??