Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotaryngia

Wytlumaczcie mi to skad faceci wiedza, ze podobaja sie kobietom?

Polecane posty

Gość Lotaryngia

DLaczego wystarcy kilka ray na nich spojrzec i oni juz wszystko wiedza i potrafia niestety to wykorzystac przeciwko nam? Jak ktos sie na mnie patrzy, to sie zastanawiam kupe czasu i tak nie jestem pewna

Gość jului
No bo kobiety nie potrafia tego ukryc, robia maslane oczy, probja flirtowac itp.

Gość Buka
Kobiety ślinią się na nasz widok ;)

To zależy od charakteru, samooceny. Jesli mapet czuję sie pewnie, wie że jest atrakcyjny i tak dalej to kiedy kobieta na niego spogląda pierwsza mysl "pewnie sie jej podobam :D" Ale jeśli jest takim kapciem, niepewnym siebie, nieśmiałym to spojrzenia kobiet wywołuja u niego reakcję typu " O rany kolejna laska się ze mnie śmieje, pewnie nie widziała takiego dziwadła :("

Gość taki-sobie-jeden
1. oczy kobiety zawsze powiedza ci wyszstko. moga robic rozne dziwne rzeczy zeby to ukry. moga byc wredne i nie mile. ale niestety drogie panie oczyzawsze was zdradzaja 2. tylko pewni siebie faceci potrfia to dobrze zinterpretowac i wykorzystac.

Gość i nawzajem
facetowi jak się podoba laska to też to widać w jego oczach też robi maslane oczy i widać jak mu się źrenice powiększają

Nie wiedzą;) Faceci sa albo pewni siebie i uważają że sa przystojni, albo sa niepewni i ciagle myslą o swoich niedoskonałościach. Jak taki z tej pierwszej grupy spojrzy na dziewczyne a ta sie uśmiechnie lub zawstydzi to on już wie że sie spodobał. Ten z drugiej grupy nawet jak dziewczyna sie do niego uśmiechnie pomyśli że ona sie smieje z niego. 🖐️

U mnie facet nie pozna, bo udaję, że mnie nie interesuje :O A z kolei, jak mnie nie interesuje, to jestem miła i sympatyczna :O i potem takie pały wyobrażają sobie Bóg wie co :O

Gość ormskirk
tak to my jestesmy the best:d

Gość lajcik. dasz rade.
no i pozniej laza za toba ci nie fajni. a ty placzesz na kafe ze fajni maja cie w zadzie.

Trudno nie patrzyc na przystojnego faceta. :) A jesli kobieta ma mozliwosc gapienia sie na niego dluzej to coz... Facet po pewnym czasie to zauwaza. I zauwaza rowniez to, ze nie patrzy sie na niego z obrzydzeniem.

Napiszę za siebie, nigdy nie wiem. Bo mnie, niektóre piękne kobiety nie pociągają. To znaczy podoba się no bo jest ładna, ale to nie to. Myślę że to działa w obie strony.