Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakryczna ta powdz

Widzielicie te biedne zwierza? jak sie topia???!!!

Polecane posty

Poryczam sie.

Gość fnfg
szkoda mi bardziej zwierzat jak ludzi :(

Gość buhahahhdhdf
zwierze ma nizsze procesy poznawcze. one sobie az tak jak ludzie nie zdaja sprawy z tego ze zgina itp. :o

mi tez szkoda bardziej zwierzat.

Gość qqwertowa lala
gdzie to widzieliscie?

Gość buhahahhdhdf
wezcie pod uwage, ze czasami się nie dało.. esz..

Gość rtjrta
ja widzialam sarenke ktora porawal nurt wody :( i slychac jak ludzie opowiadaja, panikuja, ze zwierzeta sie potopily, kotki male wylowili z wody, matka ich sie utopila-koszmar!!!! ludzie co za sprawiedliwosc ze siedzimy sobie najedzeni w ciepelku, a inni musza sie tak meczyc!!!!!!!!!!!!!jak im pomoc??????BOZE!!!>ZATRZYMAJ DESZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! potrzeba nam slonca!!!

Mnie tez jest bardziej szkoda tych zwierzakow.Moze to i glupie,ale tez sie poplakalam:(

Gość Bóg to wymysł człowieka
bóg ma zatrzymać deszcz...? a to dobre... boga nie ma, nie było i nie będzie

Gość jijijiiiii
''bóg ma zatrzymać deszcz...? a to dobre... boga nie ma, nie było i nie będzie'' według ciebie deklu, zrozum że inni mają prawo mieć nieco inne zdanie na ten temat

Gość tolka_piertolkaa
a ja tam w doopie mam zwierzęta, one i tak są głupie i nie wiedzą o co chodzi, i nie rozumiem ludzi którzy aż tak sie przejmują głupimi zwierzakami, mi tam ludzi szkoda, zwłaszcza dzieci :(

Gość Bóg to wymysł człowieka
to trochę dziwne że twój bóg podobno wszechmogący nie zatrzyma deszczu, nie pomaga w potrzebie, pozwala na to wszystko, mało wrażliwy ten twój bóg

Mi też szkoda, widziałam tą sarenkę to aż za serce ściska

mi te bardziej szkoda tych zwierząt jak sobie o tym pomtysle to od razu placze :/ .. a co dopiero jak widzialam te pieski na dachu... albo krolika dzis w tvnie .. A swinie krowy ?? TRAGEDIA

Gość to się zgłaszajcie można
zadzwonić do schronisk tam, gdzie powódz i zabrać kilka psów czy kotów na czas az się wszystko unormuje!!! Moi znajomi tak robią, ja też Wy potraficie tylko biadolić...:O

Gość to się zgłaszajcie można
Pracownicy Schroniska, Zarząd KTOZ pragną serdecznie podziękować wszystkim Krakowianom, którzy odpowiedzieli na nasz apel o ewakuacją psów i kotów z zagrożonego zalaniem Schroniska. W przeciągu dwóch godzin zjawiły się dziesiątki osób, które zabrały psy i koty, bądź na tymczasowe przechowanie, bądź pomogły w przetransportowaniu psów do tymczasowego miejsca pobytu w Krakowskim Klubie Jeździeckim przy ul. Kobierzyńskiej 179, skąd w dalszym ciągu można zabrać psy do domów. Jeszcze raz dziękujemy wszystkim, którzy pomogli ewakuować zwierzęta ze schroniska. Prosimy śledzić doniesienia mediów, w których pojawi się informacja o odwołaniu alarmR SĄ W POLSCE INNE REGIONY GDZIE JEST POWÓDZ WYSTARCZY TELEFON!

Gość EWUS ty chcesz chłopa
czy popłakać sobie przed telewizorem? :O

Gość antyperdama
e my siedzimy sobie w ciepełku najedzeni????!!!! mów za siebie!! ja zamarzam w domu i jem byle co bo kasy brak

Gość do kogo z kafeterii masz o to
pretensje?:O

A mi szkoda tych ludzi, zwierząt i w ogóle tego co żywe. Mam nadzieję że Bóg sprawi że wody w rzekach opadną przestanie padać i nastanie słońce. Modliłam się o to:)

Gość htrh5hb5wzh5
antyperdama a ty gdzie ..na Syberii mieszkasz ze zamarzasz? kasy brak to trzeba radzic inaczej, z glodu nie umierasz, dach nad glowa masz, nie musisz liczyc na pomoc innych dobrze ze na internet cie stac :)

Gość nie kop leżącego
może ma gorszy dzień i chce się wyżalić?