Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewuś marchewuś

Jacy sa starsi faceci w łóżku? Tacy po 40?

Polecane posty

Gość JutkAAA
Rolnik ty sprawdź czy czasem sie nie zesrałeś, bo może zwieracze ci puszczają

nie wiem jacy są faceci po 40....

Już sprawdzam... ...uuups. Pomyślałem o tobie i się upsło. To na chwilę opuszczam częściowo_czanowne grono. :classic_cool:

Gość stary a jeszcze może
może i nic nie da.... A może znajdzie się jakaś pani, która inaczej myśli. Nie szukam jednorazowych przygód ale stałej partnerki-przyjaciółki, która jak zresztą prawie wszyscy z nas ma pewne potrzeby i nie potrafi ich z różnych przyczyn zrealizować. Nie namawiam nikogo na siłę. Pragnę poznać tylko panią, która pragnie kobiecego spełnienia. Jeśli kogoś obraziłem, przepraszam najmocniej, a małolaty powinny o tej porze już spać. Zyczę Wam wszystkim spokojnej nocy i owocnych rozmów. Przepraszam wszystkich, których uraziłem a najmocniej krowy i świnki Rolnika.... :-)

Krowy i świnki sie nie obraziły. Ino sie wystraszyły. I tera śpiom ryjami do drzwi. Ot - coś narobił m :classic_cool:

Gość przeciwjutka
Ktos wyzej dobrze napisal,ze dwudzistokilkulatka będzie zadowolona z 40latka,bo ich umiejetnosci i mozliwosci są podobne. Kobieta po 40stce ma dużo większe wymagania i od kochanka więcej oczekuje. Jutka o mnie sie nie martw-życze ci zebys w moim wieku wyglądała tak dobrze jak ja:P

Gość JutkAAA
przeciwjutka ile ludzi tyle opini. Na własnym przykładzie wiem, że faceci po 40-tce potrafią to, co młodym nawet sie nie śnilo. Szczerze, mając męża 43 letniego jestem w pełni zadowolona z naszego życia erotycznego. Mam za soba kilka związków i wiem ,że nie ma to jak facet po 40-tce. Miłej nocki życzę wszystkim, bo mężuś zaraz wraca no i mam inne plany niż siedzienie na kafaterii :P

Gość JutkAAA
Życzcie mi miłej kopulacji, przyjdę się jutro pochwalić! :P

Gość JutkAAA
:(:(:( Już mu się znudziłam!!!! :(:(:( Nie chce przechodzonej :(

No wesołego.... I niech twoja picka myśli co mondrego i dowcipnego jutro napisać. I niech picka twoja nie daje sie dymać tymu co wystraszył mi krowy i świnie :classic_cool:

Gość JutkAAA
A co w tym wesołego?????????????????????

to ty kopulujesz ? jesteś suką? boże co za poziom

Gość JutkAAA
Przecież piszę, że nie kopuluję, bo mąż już mnie nie chce :(

Gość JutkAAA
Rolnik. masz tam gdzie wolnego barana dla mnie? :(

Gość mańka z wawy
facet po 40???? hmmmmm przezywa druga mlodosc i w lozku jest jak napalony mlody byczek:) przynajmniej moj:):):)

Gość mańka z wawy
A mam porownanie bo ciągle uprawiam sex z naszymi byczkami w gospodarstwie ;)

Gość JutkAAA
Widzę, że jakis podszyw wczoraj wypowiadał się w moim imieniu. No coż, muszę cię rozczarować. Noc była udana :D bez względu na to ile masz lat powiem ci, że jedynie mozesz pozazdroscic mojemu mężusiowi kondycji i obeznania w "temacie" :P

u mnie też seksik był spko a e przydałoby się coś świeżego

Hehe świeżego mówisz? w Stokrotce dziś polecaja świeże kurczaki :P powodzenia życzę :D

kurczaki bee hehe może nowego ,innego tak lepiej brzmi seks ciągle z tym samym facetem jest nudny

Czy seks ciągle z tym samym facetem jest nudny to bym nie powiedziała. No ale to oczywiście zależy od faceta, jego podejscia do sprawy, umiejętności, zaangażowania i wyobraźni

tak od niego cóż trzeba nad nim popracować ale i tak mam ochotę na innego też może być po 40 bo ci młodzi to nic nie umieją

petrol zgadzam sie z Tobą całkowicie :) a Ty w jakim przedziale wiekowym się mieścisz?

No proszę , doświadczona kobieta zna się na rzeczy i wie, że najlepsi w łóżku są faceci po 40-tce niz młode niedoświadczone chłoptasie :D

A może podyskutujmy co lubią w łóżku faceci po 40-tce

Gość kolejna 40sci ona
Faceci po 40 są do niczego.Gdy łam młoda wydawało mi się,ze mam odlotowy seks z mężem/byl po 40stce,juz nie zyje/,był moim pierwszym meżczyzną. Teraz widzę,ze to co miałam to tylko namiastka tego co powinno być,miałam okazje spróbować z młodszymi /30/latkami/i nie zmienię zdania-są świetni,teraz nie zamieniłabym na starszego. Teraz mam stałego partnera po 40/seks do niczego/ i młodszego kochanka.

umieją tylko trzeba trafić na speca od tych spraw nawet taki 33 latek też jest do duupy

Gość fatissa
a to oni jeszcze w ogóle mogą? :D