Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewuś marchewuś

Jacy sa starsi faceci w łóżku? Tacy po 40?

Polecane posty

Gość stary a jeszcze może
ciągle szukam, mając nadzieję.....

ja mam seks w domu ale tak na dobrą sprawę wolę masturbację bo wiem gdzie się dotknąć mój nie wie

hmmm idę spać, życzę Wam kolorowych snów... :-)

Gość Temperament...
Petrol - moze powinnaś Twojemu pokazać gdzie lubisz? Z moim byłym miałam zajefajny deks, bo nie mieliśmy żadnych tabu w tym zakresie. O wszystkim sobie mówiliśmy. Sama pokazałam mu gdzie lubię być dotykana, niejednokrotnie masturbowałam się na jego oczach. Był zachwycony i uwielbiał się uczyć. Jeśli go siebie nie nauczysz, to nigdy nie będzie umiał. Dobranoc "stary..." Dobranoc. Ja też idę spać ;)

Gość Temperament...
***zajefajny seks (oczywiście)

Przecież każdy na forum wie, że Petrol to gej. Siedzi tu całymi dniami i udziela się w każdym temacie. A szczególnie tym dotyczącym seksu analnego.

Gość Temperament...
A ja tam nie wiem :) Nie widziałam, to nie oceniam. Bywalcem nie jestem, wpadłam dzisiaj przelotem i osiadłam na chwilę :) Pozdrawiam!

hmm pokazywałam ale to nic nie daje ma za sztywne palce to musi być ktoś kto ma wyczucie w dotykaniu kobiety jej ciała

witam starych i nowych dyskutantów na powyższy temat...

HMMMM....MIALAM OKAZJĘ SIE PRZEKONAĆ, BO BYŁAM MŁODSZA OD NIEGO I BYŁAM PEWNA, ZE BĘDZIE NAPRAWDĘ UMIAŁ MNIE ZADOWOLIĆ POD KAŻDYM WZGLĘDEM. aLE, ALE.......BARDZO DŁUGO MNIE TRZYMAŁ W UNIESIENIU - JA TEGO NIE ZNOSZE.....BAWIŁ SIĘ I MYŚLAŁ, ZE JA TO UBÓSTWIAM.........beznadziejny taki stan. TAK WIĘC.....JUZ WIĘCEJ NIE SPRÓBUJE.

ENI, nie uważasz, że to kwestia poznania ciała partnera, jego pragnień, marzeń, jego czułych miejsc. Powiem więcej, najważniejsza jest szczera komunikacja między partnerami a jej tak często brakuje, stąd to powszechne niezadowolenie.

Gość mój mąż ma 42 lata i nawet
o tym nie myślę, kiedy się kochamy. Jest taki sam jak 10 lat temu, a może nawet lepszy. Zawsze mu się chce, ja, choć młodsza, to nie zawsze za nim nadążam :P wspaniały kochanek i na razie się nie zanosi, żeby to się miało zmienić ;)

wiem co oczekiwał i pragnał, ale on mnie poprostu nie jarał.................tak ze dosłownie powiem......................jakby nie umiał, a był z branży medycznej....................i chwalił się jak on do bywa super............ECH......................ALE NIE TWIERDZE, ZE FACECI PO 40 SĄ GORSI..............opisałam swoje debiutanckieprzeżycie z takim 40-talkiem......................

jest coś, co przyciąga do siebie ludzi, to tzw. "chemia" bez niej nie da rady... Znam ten problem, to może być np. uśmiech, kolor, kształt oczu, zapach, długość, kolor włosów, kolor skóry, kształt dłoni, barwa głosu....itp. Tego nie da się sprecyzować, to takie coś, co decyduje o tym, czy partnerstwo będzie udane

Gość mlodsza***
wlasnie jacy ? zawsze mi sie podobali ale nie probowalam

Gość może nie mam zbyt
wielkiego doświadczenia bo tylko z jednym po 40 utrzymuje intymny kontakt;)ale mogę powiedzieć jedno jest lepiej dłużej i dokładniej:D

Jacy są ??? jedni powiedzą ,że są świetni ...inni ,że nie ....tyle opinii ilu rozmówców biorących udział w dyskusji .... Jedno jest pewne ,że wiek nie jest wyznacznikiem tego jakim się jest partnerem w seksie .

Witam wszystkich tamtaramtamtam... niestety muszę cie rozczarować. Już wczesniej pisałam , że mój mąż który jest po 40-tce i jest 16 lat starszy ode mnie jest moim drugim mężem. W łóżku ideał!!! Moj pierszy mąż był po trzydziestce i lipa :S poza tym mam doswiadczenie z kilkoma jeszcze, w tym tez mialam kochanka w trakcie trwania mojego pierwszego malzenstwa i byl starszy ode mnie o 18 lat ale to co przezywalam z nim podczas seksu bylo cudowne :) teraz przezywam to z moim cudownym mezem :D

Gość że też są chętni
na przechodzone kobietki :O

Gość lolusia1505
ja tam nie narzekam....moje szczescie ma 44 lata i tak naprawd to dopiero on pokazal mi jak wyglada cudowny seks...

Gość mój mąż ma 42 lata i nawet
no a co tu jeszcze dodać? :D jest git i niech tak będzie jak najdłużej :P