Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalony1888

kto sie zna na pieczeniu itp...? jest tu jakaś dobra kucharka??

Polecane posty

Gość Szalony1888

chodzi o pieczenie w stronę zawód piekarz. bo mam kilka pytań - co należy zrobić aby zapobiec starzeniu się chleba? a) posypac mąką powierzchnię ciasta b dodac do ciasta tłuszcz c) podzielić ciasto na kęsy d) krótko miesić ciasto? 2. wyrób przeznaczony do bezpośredniego spożycia bez konieczności dalszej obróbki to: a) produkt końcowy czy b) - produkt gotowy? czym się różni produkt gotowy od końcowego??? 3. która czynnosc wykonana przez piekarza nie wymaga po jej zakończeniu umycia rąk? a) rozmowa przez telefon b) mieszanie drewnianą łyżką? tu mam problem bo z jednej strony niby przy rozmowie przez telefon się ręce nie brudzą w cieście itd. ale przecież z telefonu korzysta wiele osób i mogą być tam jakieś bakterie czy drobnoustroje... a mieszając łyżką człowiek się nie pobrudzi... (chociaż jakby ktoś się uparł to może mu się to udać.) więc hmm...?

Gość up8765432up
up

Gość ururuururuuereererer
SZALONY I TE CHCESZ BYC KURWA PIEKARZEM??? CO ZA NIEDOUCZONA GNIDA :o to czego ty sie w tej zawodowce uczysz???? kurwa zamiast uwazac na lekcjach czy co wy tam robicie idzie na damskie forum z jakims gownem :o :o :o lepiej nie znaj teg egzaminu mendo bo ludzi otrujesz a potem w chlebie znajduja jakiech guziki, kamienie czy kondomy przez takich niedouczonych brudow jak ty

Gość znajdź go i zajeb
:classic_cool:

Gość Szalony1888
moja popisowa potrawa sa babeczki z gowna polane swiezym ejakulatem :classic_cool:

Gość zrozumial ze kocha inna
1.a 2.b 3.nie czaje

a to 1 to nie wiem.strzeliłam ;)

produkt koncowy to taki ktory juz nie wymaga roboty np. masz juz chcleb gotowy ale zeby zakonczyc prace to trzeba go np.wsadzic do woreczka,pokroic itp.na takiej zasadzie

a w 3 bedzie b na 100 %

Gość up8765432up
produkt koncowy to taki ktory juz nie wymaga roboty - czyli będzie że końcowy można oddać do bezpośredniego spożycia... A napisałaś że gotowy.. hmm..? chyba ze to był podszyw.