Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange juice.

czy powiedzielibyscie chlopakowi ze jestescie bogate?

Polecane posty

Gość orange juice.
ale ja nie mysle ze jest ze mną dla pieniedzy bo nic o tym nie wie, tzn moze sie cos domysla, jak ogladal zdjecia z wakacji, i slyszal jak ze znajomymi rozmawialam. ja sie zastanawiam tak bardziej długofalowo :-) co bedzie kiedys, jak nam sie nie ulozy, czy nawt jak nie z nim, z kimkolwiek, nie chcialabym byc wykorzystana kiedys

Gość playa26
jak sie dowiedział ze byłam na zakupach w carrefourze to pytanie czemu nie w biedronce, przeciez tam jest najtaniej Oj, to chyba prowo, nie wierze, ze ktos uwaza carrefour za sklep dla bogatych:O

Gość granina grajdens
Poleci na pieniądze! Bierz takiego, który już wszystko ma to co chciał mieć!

Gość do halinka//////
playa26, ja miałam dokładnie tak samo, wiec nie dokońca rozumiem, o co chodzi i myślę, że ktos tu sciemnia;)

Gość granina grajdens
a jak na wycieczki to tylko rowerowe i pod namiot! co byście się ogrzewali kalimatą i swoimi cielskami!

Gość anooo
Spokojnie masz czas, tak jak napisała osoba wyżej, nie musisz mu mówić o kasie, to z wielu względów niewskazane...

Gość do halinka//////
orange juice, ale nad czym Ty sie zastanawiasz? Slub juz bierzesz? W razie czego jest zawsze intercyza....nie rozumiem...

Gość anooo
Dokładnie slubu nie bierzesz...

Gość ciekawski henio
Skąd Ty masz tyle kasy. A pewnie jestes w młodym wieku. Wygrałaś w Totka?

Gość jak dla mnie to laska jest
dziwna. Ja tez mam pieniadze, mam w dom Konstancine Jeziornie i tam mieszkam, trzy mieszkania, 2 samochody, mieszkanie w chorwacji. moja dziewczyna o tym wie i wcale jej o tym nie mowilem, po prostu dowiedziala sie z czasem. znajdz sobie faceta tak samo bogatego jak Ty. Nigdy nie spotkałem sie z czymś takim o czym tutaj Autorka pisze. powodzenia

Gość orange juice.
ale ja zyje dosyc skromnie, nie szastam pieniedzmi, nie mam jachtu i domu w Chorwacji i nie zamierzam miec. Zakupy robie zwykle w carfourze czy realu bo to jest jak dla mnie tani sklep, ale moze dla niego to jest za drogo, bo w Biedronce mozna kupic taniej.

Gość orange juice.
Nie mieszkamy razem, a ja taka mloda to juz nie jestem bo mam 31 lat, on jest po rozwodzie ale bez dzieci. Lubie ładne rzeczy tj ubrania, kosmetyki i na to wydaje trochę i nie wyobrazam sobie ze on mnie bedzie kiedys kontrolował ile co kosztuje i tym podobne :O

Gość ja mysle ze nie mow nic
Poczytaj topik o marionetce, kobieta wniosła mieszkanie do malzenstwa, teraz dziad ją zdradził i moze wyjdzie z tego bez grosza przy duszy. Nie wiesz nawet jakimi skurwielami potrafia byc faceci.

Gość wielmozny pan
alez wy baby jestescie na forse nastawione :-(

Jest tylko jedna zasada trzymać się swojej grupy społecznej. Ja bym tam z milionerką w życiu nie chciał być. Inne życie, inne problemy. Szukaj sobie autorko bogatego chłopa.

Gość provokejszyn jak nic
moja rada- pzrejedz sie do Bierdonki i wtedy sie dowiesz gdzie ejst taniej ,w bieronce czy carrefurze...... a najlpeij to wez rachunki z carrefura,zebys wiedz\iala co kupilas i ile kosztowal i przejdz sie po bierdonce i zoabcz ile tam kosztuje.