Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarzynka polna

pan policjant

Polecane posty

Gość co za prymityw
przeczytałam kilka Twoich wypowiedzi i noz mi sie w kieszeni otwiera jestes GLUPIA jak but!! totalnie pusta!! gdzie sie takie kretynki rodza to nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slow mi brak zeby opisac swoje wzburzenie i Twoja glupote dlatego sobie daruje

Gość popieram powyższą wypowiedź!!!

Gość jarzynka polna
Mnie tylko ciekawi czy macie zdanie takie o wszytskich lobietach ktore sa kochankami?? i czy wy wogole to umiecie zrozumiec?? gdybyscie to byly wy tez mialysbyscie takie zdanie ?? nie wydaje mi sie i nie mowcie ze wy nie bylybyscie niczyja kochanka bo tego niegdy nie bedziecie wiedziec jak zycie sie potoczy dalej

Gość mam takie zdanie o wszystkich
kochankach rozpiepszajacych zwiazki. co tu rozumiec? nie kochasz go. chcesz seksu. a on ma rodzine. czyli jestes zwykla szmata. i dorabiaj do tego wielkiej ideologii ;]

Gość abccba...
zawsze sądziłam ,że to tylko facet jest winny. Od kąd mój mąż ma kochanke zmieniłam zdanie. Ona dobrze wie ,ze on ma żone i dzieci. Ma to gdzieś , nawet mi pisze ,że dostała od niego kwiaty, perfumy. Jest szmatą,zdzirą kurwą. Choć te słowa są za łagodne. Mąż zdurniał na jej punkcie(ona jest młodsza od niego o 23 lata!) Zabrał mi karty, że niby źle się rządze pieniędzmi. Wydziela mi pieniądze na życie. Kombinuje jak moge,żeby z niczego zrobić obiad dzieciom,a on kupuje jej prezenty. Nie zapłacił,w tym miesiącu rat, gazu,pradu. Wszystko przepierdolił z nią. Jestem wykończona, cokolwiek się odezwe to awantura. On mnie wyzywa, nawet nazywa kurwą.

Gość gdzie pachną sokrotki
abccba.... złóż pozew o rozwód z orzeczeniem o jego winie, zarządaj alimentów na dzieci. I gnoja ujebiesz a kochanica będzie musiała się z takim starym dziadem męczyć.

Gość gdzie pachną sokrotki
ja to bym jeszcze nagrała skurwiela jak mi ubliża ;D

Gość jarzynka polna
Wrocilam ;) witam was ;) moj pan policjant sie odezwal do mnie znowu po takim czasie ;p

Gość jarzynka polna
bierze rozwod ;))

Gość obiektywna32...
Autorko, odrazu napiszę Ci: nie pakuj się w to, bo na początku będzie to tylko czysty seks, a potem dojdą uczucia-tego jestem pewna. Moja historia: luźny układ przez ponad rok, on znalazł sobie dziewczynę a ja do dziś to przeżywam. Myslałam,ze go zdobędę, bo nie był ani żonaty,ani dzieciaty, Twoja sytuacja jest gorsza, nie rozbijaj rodziny, nie ma żadnego tłumaczenia,że i tak zrobi to z inną. Miej klasę i zasaday!! Odpowiada Ci,ze najpierw bzyka żonkę, a potem Ciebie? Postaw na szacunek i honor, mam nadzieję ze je masz.

Gość jarzynka polna
Ale jego zona wyjechała, nie miszkaja razem już. Nie wiem co sie dokłądnie stało bo nie wypytywałam a on sam nie mówił za duzo o szczegółach... mi juz nan im zalezy...;(

Gość julka kulka
autorka to zwykla dziwka

Gość była zonapolicjantaaa
no i kolejny dowód na to ze WSZYSCY POLICJANCI TO KURWIARZE! jesli moja córka chcialaby za meza policjanta to chyba wolałabym ją wysłać do zakonu!

Gość jarzynka polna
Dziwka?bo co? Bo czuje cos do faceta starszego ode mnie?? A ze jest policjantem to juz inna sprawa....

Gość zonapolicjantaaa2121
a ja sie jeszcze łudziłam ze mój mąż to uczciwy policjant, ale ma 3 lata słuzby i juz mu sie przewraca w głowie, mamy malenkie dziecko , ale tylko czekam jak przyjdzie i powie ze mnie zdradził, nie wierze juz w to ze bedzie inaczej:(

Gość jarzynka polna
Dlaczego tak uwazasz? Nie wszysyc policjanci zdradzaja... moze Twoj jest tym wyjatkiem

Gość julka kulka
dziwka bo lapiesz sie faceta ktory ma rodzine, rozbijasz ja wpierdalasz sie. dla mnie to dziwkarstwo

Gość jarzynka polna
nie rozbilam jego rodziny bo dalam sobie spokoj ale on sie znowu odezwal, a jego rodzina juz jest rozbita i TO NIE JEST MOJA WINA!!!!

jarzynka dlaczego tak uwazam?przez takie jak ty! chociaz w sumie cie rozumiem , milosc nie wybiera,rownie dobrze moglibyscie spotkac sie na ulicy nie wiedzac ze jest policjantem,ale zastanów sie dziewczyno,nie szkoda ci tego dziecka??czy wiesz jakie to dla dziecka przezycie? ale gorsze są te dziwki z miasta,które jak tylko zobaczą mundórowego to są gotowe wskoczyć mu na kolanka.

mundurowego *

Gość jarzynka polna
Wiedziałam ze onj ets policjantem od początku ale z czasem jak zaczelam go bardziej poznawac...stalismy sie sobie bliscy zaczelo mi zalezec, potem mialam mysl zeby wdac sie w romans z nim ale zrozumialma ze nie moge wlasnie ze wzgledu na jego rodzine ktora mial i to dziecko ktore niczemu nie jest winne...zerwalama z nim kontakt. ale teraz gdy on sie odezwal do mnie i powiedzial mi ze sien ie uklada nic w domu i ze ogolnie nie jest dobrze.... to dlaczego sie odezwal do mnie?? i mnie to mowil?? zalezy mi na nim..i dokladnie milosc nie wybiera

Gość julka kulka
a skad wiesz ze nie twoja wina,,, tak se kazda tlumaczy rozbijajac rodzine...............zal mi takich pustych bab......................za zonatych sie nie beirze nawet jesli sa w separacji chocby i nawet dla wlasnego dobra

Gość julka kulka
ale jestes naiwna, facet zawsze pwoei to co baba cche uslyszec....................nie uklada mu sie bo rucha co popadnie i zdradza zone...............NAIWNA JESTES strasznieee, ruchac mu sie cche to kity ci cisnie

Gość jarzynka polna
Bo to jego zona wyjechala do innego. stad wiem ze nie moja!!

Gość gośćfehkk
Ciekawe jak Ci sie po prawie 8 latach ulozylo... jestes z nim?