Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarzynka polna

pan policjant

Polecane posty

Gość jarzynka polna
nie moj ;p ponad 5 tys. a myslisz e jak on zapytal mnie "a co bys chciala" to chcial cos mi dac za seks??? jebniety !!!!!!!

Gość jarzynka polna
?

Gość jarzynka polna
koniec temaciku?? ;((

Gość no i ten twoj jest z mazowieck
kiego?

Gość jarzynka polna
nie ;)

Gość a ja powiem tylko tyle
zarabia ponad 5 tys? to kim on jest??? ale kurwa prowokacja.. 7tys zarabia komendant głównej.... 5 tys to stanowiska na cala polskie moze ma z 50 osob. ale spokojnie.. jutro poszukam pana z pensja powyzej 5 tys, nie z mazowieckiego.. z poltorarocznym dzieckiem ale sie wpierdoliłaś. powodzenia.

myslisz, ze dlaczego cie o ta pensje od poczatku podpuszczam hahahahahaha policja jest biedna jak mysz koscielna i taka pensje to maja dowodcy jednostek i ich zastepcy w wiekszych miastach.. baaardzo latwo bedzie mi go znalesc. ciebie tez.

Gość jarzynka polna
nie musisz mi wierzyc ;p nie mialas stycznosci z tymi ludzmi i niewiesz jka jets naprawde

w co watpie bo to prowo. nie ma na tak wysokoci stanowiskach 33 letnich gnojków.

nie wiem jak jest i nie mam stycznosci? sama pracuje w policji :D

Gość jarzynka polna
teraz to jest dopiero prowo ;DD

z czym prowo? ja to nie mam mozliwosci. ale moj mąż pracuje tez w policji. na takim stanowisku, ze jak wpiszesz w google to ci jego zdjecie wyskoczy. i tez zarabia 5 tyś w duzym miescie. nad sobą ma tylko jedną osobe w warszawie. znajde go nie martw się :)

tzn nie znajde, bo ten temat to prowokacja.. jak zarabia ponad 5 tys to podejrzewam, ze moj mąż musi go znać osobiscie. skoro ma tak wysokie stanowisko

Gość jarzynka polna
No to moze sie znaja ;)) nie twierdze ze nie ;)

no to mozesz liczyc na to ze w najblizszym czasie od jego zony dostaniesz po kurewskim ryju 🖐️

Gość buraku
postaw sie na miejscu zony. tylko tyle. Zycze Ci zeby kiedys Twoj maz zaczail sie na jakas niunie jak bedziesz miala 1,5 roczne dziecko.

Nie znam sytuacji, ale ja na Twoim miejscu nie chciałabym mieć z nim nic do czynienia. To prawda jest dorosły, podobno myśli (nie wiadomo tylko czym)... Faceci żonaci zawsze znajdą wymówkę...żona jędza, wcale go nie rozumie itp. pierdoły. Ma małe dziecko, co za tym idzie wyczerpaną ( podejrzewam ) żonę, i albo szybko mu się znudziła...albo za rzadko mu daje. CHŁOP OPERATYWNY pracę ma w czasie nienormowany... robi co chce. Jeśli masz ochotę być jedną z wielu , możesz w to wejść. Zastanów się czy warto... ja myślę że nie.

Gość Jolka Madrutka
Ati /// witam na jakim temacie mogę Cie jeszcze spotkać, bo ten sie wyczerpał ,.... niestety ;-)

Gość jarzynka polna
Podtrzymuje ;))

Gość jarzynka polna
Wrocilam an swoj temacik ;) i nadal uwazma ze to jest JEGO wybor

Gość cycki se usmaż
nie czytałam całego tematu, ale dorzucę coś od siebie. niestety policjanci to taka grupa, że zawsze sobie znajdą jakąś szmatę pod bokiem, nieważne czy jest żonaty, czy nie. więc jak ci taka rola pasuje to się nie krępuj, jak nie to on sobie i tak przygrucha nową naiwną, więc za tobą płakać szczególnie nie będzie 🖐️ i nie to, że mam coś do policji, tylko byłam w związkach z policjantami i przesiąknęłam tą patologią do bólu :o

Gość jarzynka polna
ale dlaczego nazywacie mnie szmata??? CZYSTY NIEZOBOWIAZUJACY SEKS tylko i wylacznie

Gość byla żona już wolna
znam to środowisko ( gliniarzy)od podszewki chcecie mieć normalne związki ,rodziny, to nie z gliniarzami

Gość jarzynka polna
czy wy nie kochalyscie sie z kims poprostu od tak?? i to nie jest wazne ze on jest policjantem. jest czlowiekiem jak kazdy inny

Gość jarzynka polna
czemu tak uwazasz??

Gość cycki se usmaż
ten twój czysty niezobowiązujący seks to się w jego przypadku nazywa zdradą, a ty wtedy jesteś szmatą myślącą cipą :o "czy wy nie kochalyscie sie z kims poprostu od tak" kochałam się i to nie raz, z WOLNYM facetem, a to różnica. "i to nie jest wazne ze on jest policjantem. jest czlowiekiem jak kazdy inny" właśnie jest ważne, policjanci mają manipulację opanowaną do perfekcji, podobnie jak myślenie o własnych potrzebach i brak skrupułów w dążeniu do celu. w zestawieniu z normalnymi facetami policjant ma o połowę więcej szans na znalezienie młodej siksy do ruchania kiedy żona przytyje, będzie darła mordę, że za późno wraca albo dzieciak nie będzie dawał spać. smutne, ale prawdziwe. i w ogóle współczuję żonie, że się związała ze skurwysynem zamiast spieprzać na kilometr od kolejnego chorego lowelasa w mundurze.

Gość jarzynka polna
Nie ja go namawia mdo seksu tylko on mnie wiec o co chodzi wam wogole??? on zdradza nie ja

Gość cycki se usmaż
a ty masz w to swój wkład i schodzisz do jego poziomu. a te twoje próby wybielenia się, wyparcia poczucia winy i umywania rąk są żałosne. a przepraszam, ty nie masz poczucia winy, czyli w sumie oboje jesteście siebie warci. tyle ode mnie, rób co chcesz, rozpierdalaj rodziny, mam nadzieję, że ktoś kiedyś rozpierdoli ją tobie i zobaczysz jak wielką ma ona wartość 🖐️

Gość jarzynka polna
A ty bylas w jakims powaznym zwiazku z policjantem??