Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarzynka polna

pan policjant

Polecane posty

Gość jarzynka polna
No bo ja bym sie w zyciu do niego nie odezwala pierwsza

Gość och dziecko, ty nic nie wiem
ty tez bedziesz winna. bo wiesz o zonie i dziecku. czyli ruchasz sie z żonatym z premedytacją wrecz,bo jego rodzina ci kolo dupy lata. chcialabys miec takiego meza? kochasz go, on cię tez a na boku się rucha z jakąs 22 latką. nigdy nie wiesz za kogo wychodzisz za mąż i z kim się zdajesz.

Gość numero dwa
tobie się wydaje, że to ty tym sterujesz :D hah, no niestety. jesteś na skinienie jego palca i kutasa ;] serio ;]

Gość a ja powiem tylko tyle
jak was posądzano o romans to bankowo zona sie dowie.. jak facet zdradza zone to jest to tylko i wylacznie jego wina, jego wybor i jego decyzje.. no chyba nie chcesz mi wmowic, ze jak jedna strona zdradza to wina lezy po srodku... jakas wyalienowana jestes

Gość jarzynka polna
no a powiedzcie mi czy czysty niezobowiazujacy seks to nie szanowanie siebie??

Gość numero dwa
to nie jest niezobowiązujący seks, bo on ma żonę i dziecko. ruchając sie z nim rozbijasz mu rodzinę, tak jakby. seks bez zobowiązan z kims bez rodziny jest ok.

Gość jarzynka polna
Uwazam ze jezeli ja zdradzi to bedzie jego i tylko i wylacznie jego wina. Ale dlaczego mysli o zdradzie?? dlaczego ona mu nie wystracza??

Gość :))))))))
jak się czujesz na tyle silna.... nie mozemy ci niczego zabronić, to jasne. nie mam zamiaru na ciebie bluzgać bo w podobnej sytuacji byłam. i dało mi to popalić nieźle, bo jeszcze przez jakiś czas pisał do mnie z propozycjami a mi mózg w poprzek stawał.

Gość jarzynka polna
Z mojej strony jest niezobowiazujacy bo ja jestem sama i nikogo nie zdradzam ani niko nie krzywdze ze swojej strony. A co jesli bym nie wiedziala ze on ma zone?

Gość jarzynka polna
tez cie pocigal tylko i wylacznie seksualnie??

Gość numero dwa
wlasnie krzywdzisz. jego zone i dziecko. bo jak sie zona dowie, to ciebie zbluzga a nie jego. jakbys nie wiedziala to ok. zdarza sie. ale wiesz. wiec jest to seks z premedytacją.

Gość LOLA2010**
TY TĘPA SUKO NA PEWNO POCHODZISZ Z PATOLOGICZNEJ LUB NIEPEŁNEJ RODZINY ZGADZA SIĘ? RODZINA NIE MA DLA CIEBIE ŻADNEJ WARTOŚCI BO NIGDY NIE WIEDZIAŁAŚ CO TO ZNACZY. JA BĘDĄC NA TWOIM MIEJSCU POSZŁABYM DO JEGO ŻONY I ZEZNAWAŁABYM PRZECIW NIEMU NA SPRAWIE ROZWODOWEJ. CO ZA SKURW*SYN Z NIEGO ŻONA, MAŁE DZIECKO I SZMATA DO RUCHA**NIA NA BOKU. TEGO SIĘ NIE DA POGODZIĆ. I JESZCZE KAŻE MANDATAMI NIEUCZCIWYCH LUDZI.... JAK CHCESZ BYĆ ŚCIERWEM KTÓRE ODBIERA OJCA DZIECKU I MĘŻA KOBIECIE TO BĄDŹ ALE NIE ŻAL SIĘ TU POTEM ŻE JESTEŚ W CIĄŻY A ON NIE CHCE DZIECKA TYLKO DLATEGO, ŻE PALCEM WŁOŻYŁAŚ DO ŚRODKA SPERMĘ, ALBO DLACZEGO 12 ROK ON NIE BIERZE ROZWODU A PRZECIEŻ OBIECYWAŁ..... NIENAWIDZĘ TAKICH KU*REW JAK TY!!!! MAM NADZIEJĘ ŻE NIE ISTNIEJESZ A TEMAT PO PROJEKCJA JAKIEJŚ GIMNAZJALISTKI

Gość jarzynka polna
Ale ona nie musi wiedziec ze ja wiem o niej....

Gość jarzynka polna
Jezeli masz takie zdanie to lepiej nie udzielaj sie wcale ;)

tylko i wyłacznie. nigdy bym nie chciała mieć go na stałe (ZDRADZA!!!!), zresztą ten pociag to był bo był- facet miał rodzinę więc nawet nie brałam na poważnie tekstów jakie zaczął mi rzucać. fantazja to fantazja- życie jest zupełnie inne

" Uwazam ze jezeli ja zdradzi to bedzie jego i tylko i wylacznie jego wina. Ale dlaczego mysli o zdradzie?? dlaczego ona mu nie wystracza??" juz ci pisalam, bo jest EGOISTĄ myslącym tylko o swojej dupie i o swoim kutasie. jest zerem nie szanujacym swojej rodziny. juz rozumiesz? i czemus takiemu chcesz dac dupy.... brak slow. no ale zyj sobie w swiecie iluzji i dalej mysl, ze faceci zdradzają tylko dlatego, ze coś z zoną jest nie tak. otóz nie.. skoro to ma byc tylko seks to zapewne mu sie z zona uklada, a zachcialo mu sie zwyczajnie seksu z mloda dupa i jest takim egoista, ze zamiast myslec o tym jak kogos skrzywdzi, to mysli tylko o swoim czlonku

Gość zwykla taka
mozliwe przeciez ze sie kiedys o tobie dowie. co wtedy zrobisz? jak on zwali na ciebie, ze go uwiodlas? faceci są strasznymii chujami w takich momentach... sluchaj, nikt cię tutaj widac nie przekona do zmiany decyzji, wiec po co te pytania?

Gość jarzynka polna
myslicie ze to by wyszlo ze sie widzielismy??

spadam pić wódkę. miłego myślenia i dobrych wniosków życzę. :) p.s. myśl o sobie, największą krzywdę robią nam inni gdy im na to pozwalamy.

Gość jarzynka polna
Włąśnie sie chyba przekonalam i nawet nie bede z nim rozmawiac. niech sobie poszuka innej naiwnej ;)

Gość jarzynka polna
Udanej zabawy ;))

zakladajac, ze z zona mu sie nie uklada. to facet z klasa się z taką zona najpierw rozstaje a potem szuka przygód na niezobowiazujacy seks. a jesli dalej jest z zona bo mu wygodnie, bo dziecko mu chowa, sprzata i gotuje to jest egoistycznym scierwem. zakladajac ze z zona mu sie uklada, to facet z klasa nie zdradza. a scierwo szuka przygod na boku bo go penis przycisnął i za nic ma to, ze krzywdzi zone.. którą rzekomo "kocha". tak czy siak jest scierwem i chcesz isc z takim scierwem do łózka. gratuluje.

Gość jarzynka polna
Nie chce i nie pojde. Juz podjelam decyzje

zreszta sama pisalas, ze sie dlugo ze soba nie kontaktowaliscie jakby mu na tobie w jakis sposob zalezalo (nawet jako kochance na jeden raz) to nie urwałby kontaktu.. jesli bylby toba taki oczarowany a on zwyczajnie sie nie odzywal, a teraz penis go przycisnął. zachcialo mu sie jebanka to zadzwonil do tej co ma pod reka i wie ze mu da... ba, nawet poda siebie sama na tacy zapakowana w kokarde. w dodatku wyjdziesz na taka co tylko czekala, az zadzwoni. bo wystarczy ze zadzwonil a ty juz bach bach gotowa na jebanko

Gość jarzynka polna
Jeszcze pamietma byla taka sytuacja pracy ze bylismy w pokoju razme i przyszedl kolega i powiedzial cos ze "mogles zadzwonic zebym przyszedl pozneij do roboty" czyli oni o mnie rozmawiali??

Gość jarzynka polna
Nie rozmawialismy miesiac

Gość LOLA2010**
PORAŻKA DZIEWCZYNO ŻE TY W OGÓLE BRAŁAŚ TO POD UWAGĘ, A CO BYŚ ZROBIŁA NP GDYBY TA JEGO ŻONA DOWIADUJĄC SIĘ O ROMANSIE ZROBIŁA SOBIE COŚ W PRZYPŁYWIE EMOCJI, SOBIE LUB DZIECKU??? WYDAJE CI SIĘ TO ABSTRAKCJĄ ALE NIE WIESZ NAWET JAK CZĘSTO TAKIE PRZYPADKI MAJĄ MIEJSCE I NIE TYLKO WŚRÓD MĘŻCZYZN. CO BYŚ CZUŁA WIEDZĄC ŻE TY BYŁAŚ PRZYCZYNĄ JEJ ŚMIERCI?? TERAZ WYDAJE CI SIĘ TO ABSTRAKCJĄ ALE JA MIAŁAM STAŻ W SZPITALU PSYCHIATRYCZNYM I WIDZIAŁAM WIELE TAKICH PRZYPADKÓW

Gość jarzynka polna
Lola a czy ty uwazasz ze oni sie kochaja??

Gość jarzynka polna
A czy uwazacie ze spodziewal by sie ze z nim sie spotkam , mlaskne go w twarz i pojde?

Gość jarzynka polna
Oczywiscie po sluzbie