Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarzynka polna

pan policjant

Polecane posty

Jesli chcesz się spotkac to się spotkaj i nie rób dramatu, jeszcze nic się nie wydarzyło.

Gość a ja powiem tylko tyle
chcesz byc szmatlawcem do przeruchania to prosze bardzo przyjmij. jesu no ja bym sie nie tkneła gówna co nie dosc, ze zdradza inna kobiete(Czyli jest zerem), to jeszcze mnie traktuje bez szacunku, bo nawet sie specjalnie nie wysilił na cos ekstra tylko w godzinach pracy chce mnie przeruchac na biurku. no smiech na sali.. kurewka co sama do pracy podjecie, bez specjalnych wymagan bo da sie w miejscu pracy przedymac,. w bardzo romantycznej pustej celi? haahha.

Gość :))))))))
pomijam kwestie moralne. polecam jedno- myśl o sobie. bo jeśli uznajesz takie jednorazowe związki to sobie poradzisz. jeśli tego wcześniej nie robiłaś to nie ryzykuj. wplączesz się i tyle. już teraz piszesz, że pociąga, że wiesz na czym to się skończy. czyli to on am kontrolę. i tak pewnie będzie dalej

i tu nawet nie chodzi o to czy on ma zone.. mi raz taki jeden skladal propozycje. bez zony i dzieci i tez mnie pociągał. ja nie mam nic do niezobowiazujacych romansow czy spotkan, ale nawet wtedy sie szanuje i facet ma sie w jakis sposob wysilic i traktowac mnie z szacunkiem!!!!! wracajac to chcial zebym przyjechala do niego do pracy i mu w kiblu loda zrobila.. buhahahaha. od razu podziekowalam tej znajomosci. to kobiety maja prawo wybrzydzac a faceci sie starac w tej materii. nie wyobrazam sobie romansu, jesli facet by sie przynajmniej o miejsce spotkania porządnie nie zatroszczyl.. tylko liczyl na szybkie spuszczenie się w kącie. pfff mnie kręci seks, a nie bycie workiem na sperme dla faceta, zeby sobie ulzył.

przeciez jemu nawet na tobie nie zalezy jako na potencjalnej kochance. on chce sobie zwyczajnie ulzyc w innej dziurce i tyle haha :D jak ty nie przyjmiesz zaproszenia to on pewnie bardzo chętnie kurwe jakas przeleci.. tyle, ze woli ciebie bo zadnej kasy nie wezmiesz :D

Gość jarzynka polna
Nie w czasie pracy tylko p orpacy bysmy sie jego widzieli a do zony by powiedzial ze musial zostac bo jakie inne wyjscie... dlaczego tak po mnie jedziesz?? to bylby czysty niezobowiazujacy seks chwial przyjemnosci i tyle.

Gość dfghgghh
pytam z jakiego miasta, bo mnie tez jeden 33 letni policjant uwodzi i chce sie spotkac. tez ma zone i 1,5 dziecko

Gość jarzynka polna
Tyle tylko ze wiem ze nie intereuje sie nikim innym tylko mna. wiec nie mam owy o kurwach

Gość jarzynka polna
No to powiedz z jakiego wojewdztwa?:)

a jakbys miała męża i poltoraroczne dziecko to cieszylabys sie jakby maz sobie pozwalał na takie krótkie chwile przyjemnosci?

Gość dfghgghh
mazowieckie

Gość jarzynka polna
do :)))))))) czemu uwazasz ze to on ma kontrole??

Gość och dziecko, ty nic nie wiem
wnioskujesz, ze mu sie w malzenstwie nie uklada. skad wiesz/ moze do domu przychodzi i wszystko jest ok, a ciebie za darmo podupczy, bo ma taką ochotę. jesteś niestety zwykłą szmatą, jak każda kochanka rozbijająca rodzinę. więc weź się z nim ruchnij, bo i tak zadnych rad nie sluchasz. a koles jak nie ciebie ruchnie, to inne. i wierz mi, ze nie wiesz czy on na dziwki chodzi. zona wszystkiego nie wie, a gowniara bedzie wiedziala ? nie rozmieszaj mnie dziecinko :)

a policja to czasem nie ma teraz czerwonego alarmu i nie sa w chwili gotowosci? jak zarabia wiecej niz 3 tys zl. to ma wysokie stanowisko i raczej musi siedziec w pracy 2/10

Gość jarzynka polna
No oczywiscie zeym sie nei cieszyla.. bo nie ma sie z czego cieszyc ale to czyms musi byc spowodowane prawda??

Gość jarzynka polna
No siedzi teraz w pracy

Gość jarzynka polna
KAzda kiedys napewno miala mysl zeby przespac sie z kims...a ze on juz ma rodzine ale jest chetny to w czym to przeszkadza?? Tylko ciezko sie przyznac do tego...a ja sie tego nie wstydze

Gość jarzynka polna
och dziecko, ty nic nie wiem i nie nazywaj mnie gowniara!!!! co tez zostalas zdradzona??

Gość jarzynka polna
i własnie sie odezwal...

ma kontrolę bo przylecisz na skinięcie. bo nawet nie musi się starać żeby Cię zdobyć (wybacz). normalny romans (dziwnie brzmi) to najpierw podchody, później seks. tu podchody to jednorazowe macanko i po jakimś tam czasie bez kontaktu przylatujesz na jego telefon. na tym polega kontrola.

to nie musi byc niczym konkretnie spowodowane. poczytaj sobie troche o psychologii z naciskiem na psychologie mezczyzny. oni są promiskuitami i sa biologicznie przystosowani do kochania jednej i odchowywania z nia potomstwa oraz do zaliczania nadarzajacych sie okazj, bo to zapewnia im sukces reprodukcyjny. a na twoim miejscu to ja bym powiedziala tej biednej kobiecie z kim ma doczynienia i zeby sobie z nim zycia nie marnowala.. aha i nie szukaj tutaj winy u jego zony, bo zdrady jest winny wylacznie ten co zdradza.

kurde, pewnie że miałam ochotę (ale tylko myśli, bez planowania, bez prób realizacji). ale w sekundzie mi przeszło jak się okazało, że mam być jebadełkiem na biurku.

Gość jarzynka polna
Ale to on pierwszy sie odezwal do mnie.... wiec nei ja przylatuje na jego skiniecie. i skonczylismy rozmowe ze sie odezwie i sie odezwal...

no wlasnie ja o tym mowie. ja sama nie mam nic do niezobowiazujacego seksu, ale pod warunkiem ze facet mnie szanuje, stara sie i zdobywa. poczyna jakis wysilek ku temu a to co chce zrobic autorka to kurestwo bo da sie wydymac na sknienie palca.

Gość jarzynka polna
No to jezeli sie z nim spotkam to tylko on bedzie temu winny??

Gość och dziecko, ty nic nie wiem
nigdy w życiu nie zostałam zdradzona. ale owszem, mialam chęć przespać się z żonatym, ale nie zrobiłam tego. nie wstydzę się do tego przyznać. uważasz, ze wszyscy cię atakują. to naprawdę umów się z nim, niech cię zaliczy, a potem rzuci abo ciebie albo rodzinę dla ciebie. skoro nie czujesz się winna, ani jak tania szmata to zrób to. masz przecież wolny wybór.

no właśnie- on zadzwonił, on dyktuje warunki. ty grzecznie czekasz z ogolonymi nogami. może sie mylę, ale tak mi to wygląda

Gość jarzynka polna
Staral siej ak pracowalismy razem... posadzano nas o romans

no wlasnie o to chodzi. zachcialo mu sie jebanka, napisal i juz kurewka leci na zawolanie :D bez wysilku, bez trudu, bez specjalnych ceregieli... jak taka bedziesz we wszystkich kontaktach spolecznych to ludzie nie beda cie szanowac. a typ osobowosci masz wlasnie takiej dziwki :D kompletnie sie nie szanujesz. facet dostaje cie zupelnnie bez zadnego wysilku to jeszcze z "dostawa do domu"