Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarzynka polna

pan policjant

Polecane posty

Gość jarzynka polna
Ta rodzina juz jest rozpierdolona bo ja napewno nie bylambym jegi pierwsza z ktora zdradza zone

Gość jarzynka polna
i nie mam poczucia winy bo nie nie zrobilam jeszcze . Jedyne co to pocalunki ale czy to jest taki wazne i odgrywajace role??

Gość cycki se usmaż
byłam w poważnym i to z trzema, bo jestem durna i nie potrafię się uczyć na własnych błędach tylko wiecznie daję sobie i innym szansę, bo może jednak się trafi happy end. i się przejechałam, najgorsze lata mojego życia zafundowane przez ludzi pokroju twojego "pana policjanta".

Gość jarzynka polna
i oni tez zdradzali?? Szczerze ja mysle ze sa tez wyjatki wierni swoim zonom. tzn. nie akurat ten przypadek ale uwazma ze mozna znalezc w policji wyjatki jak wszedzie

Gość cycki se usmaż
dwóch zdradziło, trzeci był domowym katem i tyranem. właśnie jedna taka kochanka miała na tyle godności i jaj, że przyszła i mi o wszystkim powiedziała, bo już byłam o krok od małżeństwa z takim plebsem :o i w ogóle w trakcie tych związków nasłuchałam się historyjek jacy to koledzy są okrutni, bo zdradzają, flirtują i podrywają wszystko co się nawinie, a się okazało, że miałam to samo w domu. oczywiście, że są wyjątki, ale to już naprawdę musi być jakiś ułożony facet z mózgiem na właściwym miejscu i takich życzę paniom, które wiążą się z policjantami. a jeśli ta rodzina już jest rozpierdolona to chociaż nie rozpierdalaj jej dalej. i naprawdę odpowiada ci taka rola? zachowuje się nie fair w stosunku do żony, będzie się zachowywał nie fair w stosunku do ciebie.

Gość jarzynka polna
Ja zdaje sobie z tego sprawe ale mi wogole nie chodzi o to zeby byl fair. JA tylko chce zobaczyc jaki jest w lozku,. nic poza tym

dziewczyno... brak mi słów do Ciebie... znam policjantów wielu... każdy mówi swojej kochance, że żony nie kocha i inne bla, bla, bla... masz rację że to on powinien głównie myśleć o rodzinie, ale zastanów się czego Ty chcesz, jeśli zależy Ci tylko na sexie to Twoja wola, ale jeśli chcesz z nim związku to zastanów się czy będziesz w stanie mu zaufać po tym jak traktuje swoją jakby nie było świeżo poślubioną małżonkę

oj nie zdążyłam doczytać... jeśli chcesz tylko sexu to Twój wybór i Twoje sumienie... nie rozumiem dlaczego pytasz o to na forum, przecież wiadomo że Cie zrównają z ziemią

Gość cycki se usmaż
pnie wiem po co w ogóle to piszesz :o chcesz, żeby cię przeleciał to nie musisz nikogo pytać o zdanie. ja nie potrafiłabym żyć z takim upodleniem, bo według mnie bycie panną do łóżka kiedy żona nie daje to upodlenie właśnie. ale młoda jesteś i głupia, żeby móc na pewne rzeczy spojrzeć dojrzalej 🖐️

Gość jarzynka polna
Nie boje sie tego ;p ja po prostu chce porozmawiac . Nie kazdy tak podchodzi do sprawy ja kwieksosc ktora sie wypowiada. kazdy jakies grzeszki ma na swoim koncie ;)

Gość faramfafa
jarzynka jesteś takim samym byle kim jak on. Na siłę się usprawiedliwiasz, że ty nic nie zawinisz? Że to jego wybór? Przeczytaj to co piszesz tu teraz za jakieś 10-20 lat i napisz szczerze to samo. Zobaczysz jak będziesz myślała, czuła się z tym co zrobiłaś. Jaką zaplutą szmatą już będziesz do końca życia. Ludzie ci tu już dość napisali, powinnaś zmądrzeć, a on niec hszuka dalej naiwnej.

Gość o wypppppraszam sobie
mój tata jest policjantem i zawsze byl kochajacym mężem i ojcem. to najwspanialsza osoba na swiecie jaką znam!!!

to matka nas w pewnym momencie olała i totalnie zwariowala. upijała sie i demolowała dom i do nas z rekoma leciała. dalej chla i jest chora psychicznie, a wsparcie mam tylko w ojcu. a ojciec walczyl o nia do granic wytrzymalosci. wkoncu sie z nia dzieki bogu rozwiódł i dopiero po ok roku znalazł sobie nową kobiete, bo niby czemu nie.. ma byc sam do konca zycia?

Gość Starsza szeregowa
Bo policjanci starej daty mają jeszcze jakieś zasady, których się trzymają i granice, których nie przekraczają. Młodym się w dupach poprzewracało. Podobnie jest w wojsku, poziom zero. Znam kilku policjantów, zarówno tych młodych jak i tych przy końcu służby i niestety pomiędzy tymi pierwszymi, a drugimi to jest wielka przepaść :o Chciałabym wierzyć, że mądrość przychodzi z wiekiem i nawet ci młodzi się w końcu wyrobią, ale szczerze mówiąc u niektórych głupota jest wrodzona i niezbywalna. I słowo do autorki, nie pokazujesz się z najlepszej strony niestety. Jeśli dla Ciebie branie udziału w zdradzie to jest tylko "grzeszek", którym można się szczycić (bo w takim tonie napisałaś to zdanie) to ja Ci szczerze współczuję. Zamień mózg z dupy na głowę i może wtedy zobaczysz jak płytki jest ten Twój temacik o grzeszkach 🖐️

no tu sie zgodze... ci mlodzi faktycznie wyzej sraja niz dupe maja. zwlasza jak ich z prowincji do wiekszego miasta wezma na odsłużenie wojska. nie mowiac juz o tym, ze sie kazdy jeden do mnie lepi.. bo mam ojca wysoko postawionego. eh..

Gość jarzynka polna
Wróciłam ;) przeczytałam wszytskie opinie nam oje temat i wiem ze macie o mnie zle zdanie ;((wczoraj rozmawialismy do 3 w nocy bo nie chcialo mu sie jechac do domu. to tez nic dal was?

Gość jarzynka polna
a co do tematu powyzej to rowniez mam znajomego zolnierz ale temu to sie pojebalo w glowie jak sie dostal do wojska ;((

Gość deeeddee
JESTEŚ ZWYKŁĄ SZMATĄ BEZ ZASAD I HONORU. PUSZCZAJ SIĘ Z WOLNYMI FACETAMI..CHYBA ŻE TACY NA CIEBIE NIE LECĄ

Gość jarzynka polna
Odrazu "puszczaj sie" ;/ nie uwierze ze wy nie uprawialyscie seksu bez zobowiazan. co wtedy tez mozna to nazwac puszczaniem sie??

Gość jarzynka polna
up ;>

Gość wlos sie jezy
up

Gość zlookaj moze to o twoim mezu
pieprzysz się z żonatym= jesteś kurwą. w dodatku nawiną. och rozmawiał z tobą do 3 w nocy, faktycznie to coś znaczy. że dzieciaka któego spłodził i żonę którą rucha cały czas kręcąc z tobą ma w dupie. nie wiesz co znaczy seks bez zobowiązan to nie epatuj tutaj tym hasłem. ona ma zobowiązania wobec swojej rodziny i ty o tym wiesz. chcesz zeby cie zaliczyl i szukasz tylko wymówki,zeby sie usprawiedliwic. wymowki nie ma. on zonaty, ty o tym wiesz a nadal chcesz seksu. jestes zwykla dziwka, a on kurwiarz. mam nadzieje ze jak sie zona dowie kiedys,to sie z nim rozwiedzie.

Gość od miesiąca wiem o zdradzie
męża. Jestem żoną policjanta. Nie doczytałam do końca , przeczytałam do 3 strony i szlag mnie trafia!. Wiesz co taki*niezobowiązujący* według ciebie sex zrobił mojej rodzinie. Zniszczył ją kompletnie, ja gotowałam mężowi obiadki, szykowałam kolacyjki ,prałam jego gacie w czasie gdy on gził się z lafiryndą. Po tym jak się dowiedziałam nie moge na niego patrzeć , brzydze się nim, nienawidze go, moja 15-letnia córka próbowała popełnić samobójstwo, nie mieściło jej się w głowie, że jej kochany tatuś jest taką świnią, że to koniec naszej wspaniałej, kochającej się rodziny. Nie byłam wredną żoną, kochaliśmy się często(może nie zawsze było to tak jak z nią, czyli wszędzie i o każdej porze, niestety przy dzieciach nie ma takiej możliwości) Teraz wiesz jak to wygląda, wyprowadziłam się z dziećmi do brata, on ją rzucił, łazi i skamli jak pies abym wróciła. Ją nazywa zwykłą suką ,która go omamiła ,że aż tak zgłupiał. Mieszkamy w małym miasteczku, mąż jest gnojem bo mnie zdradził, ale ona ma miano podłej szmaty, która zniszczyła rodzine. To tylko tak napisałam, bo jak cie czytam to się we mnie gotuje

Gość majeczka_30
A ja zapytam Cie tak? A gdybyś to Ty była zoną tego policjanta??? Jakbyś się czuła?? Pomyśl...zanim zadasz bezsensowne pytanie!!

Gość Bosze widzisz i nie grzmisz!!!
Jarzynka , zmień nik na / mam sieczke w głowie/ Jakby przez net można było ryja obić to bym ci obiła. Jesteś zwykłą zdzirą! Sex bez zobowiązań, faktycznie,buhahah.Poczytaj ,popytaj o definicje tego zdania. Z policji Cię wywalili na pewno, bo takiego pustaka jak ty nawet tam nie trzymają. Przepraszam wszystkich, ale nie mogłam się powstrzymać

Gość szczesliwniunia
A ja zgadzam sie z autorka postu. Ja poznalam starszego daceta rowniez zonatego i z dziecmi...ale odszedl od zony i jestemy juz 3 lata razem i jestesmy bardzo szczesliwi. Moze autroka czuje cos do tego faceta on do niej?? to ze ma rodzine nie przekresla ich jezeli sie naprawde kochaja

Gość ale ona napisala
ze nic nie czuje,ze chce tylko seksu. jakby czula, to co innego. ale tak? szmacisko zwykle.

Gość Jestem w Twoim wieku autorko
i dziękuję rodzicom za to, że wychowali mnie na porządną dziewczynę Nigdy w życiu nie tknęłabym żonatego faceta, nawet jakby nadskakiwał, a wręcz błagał o pseudo związek. Któregoś razu, tu na kafeterii, był temat o super przystojnych mężczyznach i o problemach żon/narzeczonych/dziewczyn z pannami Twojego pokroju. Napisałam wówczas, że nikt i nic na świecie nie potrafi być tak wredne jak kobieta w stosunku do drugiej kobiety. Zamiast się solidaryzować, to każda podrzuca kłody pod nogi innej. To samo Ty robisz. Weź się zacznij rozglądać za wolnymi facetami, a nie za żonatymi :O PARANOJA.

Gość jarzynka polna
wrocilam i widze ze watek sie rozwinął i wyzywanie mnie równiez ..;/

Kazdy facet moze zdradzic a moze i nie zdradzic przez cale zycie. Ja jeszcze tego nie doswidczylam i z tego co widze nigdy nie chcialabym.