Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyba20

Co kupić na dzien dziecka miesiecznemu dziecku???

Polecane posty

Gość szyba20

Kobietki mam takie pytanie odnosnie kupna prezentu na dzień dziecka...1 czewrwca juz niebawem a ja nie mam pomysłu na prezent dla córeczki:( jest ona jeszcze malutka jutro będzie kończyć dopiero dwa tygodnie i zastanawiam się jaki prezent byłby dla niej najodpowiedniejszy....myślałam nad kolczykami aby małej przebić uszka lub jakąś sukieneczkę czy coś....doradzćcie proszę ....pozdrawiam

Tak, kolczyki to świetny pomysł, ja dorzuciłabym jeszcze tatuaż na prawym ramieniu :D

Moim zdaniem chore jest robienie dziecku takiej krzywdy jak kolczyki przed ukończeniem kilku lat i w ogóle . Ja mojej córci ( w poniedziałek kończy miesiąc) na dzień dziecka zakupie mate edukacyjną :D

Gość o kurka wodna
a no co dziecku prezent na dzień dziecka w tym "wieku" To miesięczne dziecko nie zrobi mu różnicy co mu dasz :O

osobiście kolczyki odradzam, jak juz to moze jakąś zabawke edukacyjną, sukienki, nie wiem, mam Synka to się nie znam ale wygodnie takiemu maluszkowi w sukience? Ja ostatnio widziałam fajne bodziaki w Tesco z disneya, albo jakąś zabawke do kąpieli?