Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fladrafladra

wielkie uczucie szybko zdechło

Polecane posty

Gość fladrafladra

zastanawia mnie jedna rzecz dlaczego tak sie stało facet którego znałam na poczatku strasznie ale to strasznie był mna zauroczony, byłam jego ksiezniczka, kobieta z która mogłby ułozyc stworzyc stały zwiazek, kims fantastycznym..i nagle zaczał sie odsuwac i przestało mu tak zalezec czasami zastanawia mnie czemu tak sie stało i skad ta zmiana w jego zachowaniu...w ciagu 2 miesiecznej znajomosc.. dodam ze nie ejst to lovelas byl w jednym bardzo długim 8 letnim zwiazku... i nie miał innych kobiet co moze byc pwoodem takiej nagłej obojetnosci i strachu przed zaagngazaowaniem

Gość fladrafladra
no co nikt nie pisze:(:D

Ale o jakim uczuciu Ty mówisz? Facet był po prostu wyposzczony i napalony na seks z Toba. Odpuścił sobie, jak zobaczył, że na razie nie ma na niego szans. :P

Gość a wcale ze nie..........
jestes naiwna jak wierzysz w wielkie uczucie nie ma czegos takiego tak naprawde mozna co najwyzej poudawac facet cie zaliczył i szuka nastepnej głupiej

Na dwoje babka wróżyła... albo się przestraszył uczuć, albo mu się odwidziało :/ Ile ma lat? Na pewno poprzedni zwiazek ten dlugi przebolał? Czemu się rozstali?

Gość fladrafladra
napisałam przeciez ze to nie ten typ faceta..jest stały w uczuciach nie zalicza panienek..ponad rok wczesniej był sami w tym czasie ani z nikim nie spał ani sie nie spotykał..rozmawiamy szczerze oczywiscie odzywa sie itd..mamy kontakt i spotykamy sie ale juz nie słsyze ze teskni, kontakt nie ejst taki jak był, nie przytula sie jak kiedys..stał sie bardziej obojetny

Gość słowko filmowe
może ma inną:) poznał w pracy, w pubie:)

Gość fladrafladra
28 lat.. rozstali sie bo go wyrolowała, najpierw z kumplem..a potem jeszcze nie dawała mu spokoju i jak w koncu chciał wrócic to ona go olała i powiedziała ze jednak nie chce bardzo przezył rozstanie

Gość fladrafladra
to ze ma inna tez wykluczam..bo spedzamy czas wspolnie poza tym duzo pracuje studiuje i ledwo czas dla mnie znajduje wiec na inna potrzebował by kolejnych dni tygodnia;)

Gość fladrafladra
kurna jak mozna sie przestraszyc uczuc kiedy jest cudownie..to chore:O

Gość Wrom
Może doszedł do wniosku, że z twojej strony uczuciowo niewiele dostaje i przyszło otrzeźwienie, znaczy jesteś zupełnie bierna a on to odbiera jako brak zaangażowania. A że nie chce się drugi raz sparzyć to przestał się otwierać, związek zamiast iść do przodu cofa się.

Gość fladrafladra
wredniak a co cie to to chyba normalne ze miedy dwojgiem ludzi którzy sie poznaja i sie spobie podobaja i jest duza chemia istnieje erotyka...chyba ze masz inaczej

Gość ja pier**le
fladrafladra bajki nam tu opowiadasz uroiłas sobie jakies uczucie wielkie który pewnie tylko ty widziałAŚ a facet traktował to zupelnie innnaczej zapytaj psychologa albo jakiegos terapeuty jak chcesz znac odpowiedz a nie tu na kafe wciskasz kit

Gość fladrafladra
ale własnie ja jestem bardzo otwarta:) i mu okazuje:) moze nie wyleczył sie z ex i nie ejst jeszce gotowy do zwiazku

Gość Wrom
Kobieta przed myśli rozsądnie a facet jest zaćmiony, natomiast po, sytuacja się odwraca. Przyczyna krótkotrwałych związków.

Gość słowko filmowe
jak się nie wyleczył z ex..to uciekaj..:)

Gość Wrom
Nie wiem jak mu okazujesz uczucia to albo coś nie teges albo panikuje, albo ma kontakt z ex.

Gość fladrafladra
ale czy spanikowany facet, którego ogarnia strach przed zaangazowaniem..moze sie przez to odkochac:..dla mnie to dziwne i nie zrozumiałe

Gość Wrom
Odkochać, no trochę śmieszne, gdy już ze sobą robicie wszystko bez skrępowania aby nagle zaczął się tak starać jak na początku. Może cała sytuacja za bardzo go wyczerpuje, czuje się osaczony, praca, szkoła a w wolnym czasie (?) spotykanie się z tobą, do tego dochodzą zaliczenia i sesja za chwilę.

Autorko - i po co tak agresywnie? Przecież ja Ci próbuję pomóc zrozumieć jego zachowanie. Być może on uważa, że jesteś zbyt otwartą na erotykę i seks kobietą i to może odbierać negatywnie w świetle tego, jak zachowywała się jego była. Że go zdradzała, była łatwa. Jeśli doszło do czegoś więcej wcześniej niż po 2-3 tygodniach znajomości, to on mógł się tym zrazić, ale Ci o tym wprost nie powie przecież.

Gość nic szczególnegooo
autorko ja miałam to samo i radze Tobie nie pakowac się w to gówno!!! też spotkałam kolesia który bardzo przeżył rozstanie bo jego baba go wyrolowała i też on był w 8 letnim zwiazku! najpierw mnie bajerował przez 2-3 miesiące a potem olał jak psa, ciężko to zniosłam:O:O:O:O on ma cię ewidentnie w dupie, to ze mu się podobasz to nic nadzwyczajnego , on chce Cię przelecieć bo dawno nie ruchał a ty chcesz czegoś więcej:O niestety on Cie nie pokocha, ten facet po takich przejściach jest wewnętrznie pusty a bajeruje Cię bo chce od ciebie seksu

Gość fladrafladra
nie jestem wyuzdana;) i nie przespałam sie z nim po 2-3 tygodniach;) raczej starałam sie kontrolowac choc łatwo nie było:P

Gość nic szczególnegooo
wielkie uczucie które Ci sprzedał na początku znajomości to kłamstwo i falszywa nadzieja

Gość fladrafladra
oglonie to dobry face, bardzo mu ufam.. szkoda ze tak wyszło on chciał stworzyc zwiazek..zreszta gadałam z jego przyjaciólmi i wiem jak jest widocznie spotkalismy sie w nieodpowiednim czasie;)

Gość Wrom
Może też on woli tak bardziej powoli a dla ciebie mniejsze zaangażowanie jego przez tydzień oznacza praktycznie rozpad związku - niezbyt dobra prognoza na przyszłość.

Gość fladrafladra
a co to znaczy powoli..on mi tez cos takiego powiedział..wole zeby sie to rozwiało powoli a ja mówie co wg ciebie znaczy powoli?/..mówie mu spotykamy sie tak czesto jak to mozliwe, sypiamy ze soba, znamy swoje roziny, swoich znajomych..to co wg ciebie znaczy słowo powoli

Gość Wrom
Powoli znaczy nie spotykać się tak jak gdyby nie było juz jutra, on widzi bardziej, że macie przed sobą całe życie i czas. Nie potrzeba mu też kobiety, która przy mniejszym zainteresowaniu z jego strony panikuje i zastanawia się nad odejściem. Powoli też znaczy większe zaufanie względem siebie, dojrzałość, nie przejmowanie się o 2 dniowy brak kontaktu bo i tak ta druga osoba chce być z nami.

Gość fladrafladra
a uwazasz ze osoba która robi 2 dni bez odzywania..jest zaangazaowana bo dla mnie nie..swiadczy to o tym ze chce miec swiet spokoj zreszta on sam mówi ze kiedys był inny ze lubił sie poswiecac oddawac partnerce..i tak było na poczatku