Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kami_99

Czy często bawicie sie wibratorem z prtnerem/partnerka??

Polecane posty

Właśnie się zastanawiam nad taką zabawą. Koleżanka mnie namawia, mówi ze warto :) własnie przeglądam allegro w poszukiwaniu sprzetu:):)

Gość czaaaaaarnaa
Szczerze polecam ostatnio namowilam do takiego zakupu mojego mezusia no i powiem, ze super uroizmaicenie teraz zastanawiam sie nad kolejną zabawką ;)

a jaką???:) moze skorzystam:) trzeba sobie jakos to życie sexualne ubarwiać:) cicho pod kołderką to można się bzykac po 50:)

Gość czaaaaaarnaa
zastanawiam sie nad nakladką wibracyjną a pozniej bede szukac cos nowego ;)

niby przedluza wytrysk, tzn facet moze dluzej, to sa trzy krazki polaczone ze soba, jedno wchodzi na penisa i jadra, drugi na penisa a trzeci na jadra..

durex, do tego silikonowe nakladki z wypustkami na palce lub pierscienie silikonowe na penisa i oczywiscie duzo zelu ;)

mi te durexa jakoś nie podchodzą:) testowałam..myslałam,ze moze cos innego... ale o nakładkach nie słyszałam na jadra:D

i nakladke na elektryczna szczoteczke do zebow, do pieszczenia lechtaczki to zabieramy zawsze w podroz, w razie czego nikt nic nie kuma :p

haha,tez mam ta nakladke:) jest zarabiasta:D celebrator? wibrator tez fajny od czasu do czasu.te 3 obrecze na penisa mamy,al rzadko uzywamy.do tego mamy jeszcze zel chlodzacy na wargi,no i jak mi sie wspomni to uzywam kulek gejszy:)

dzięki za link kotka:) chyba nie tylko wibrator zakupimy:) żele też uzywamy:) ehh na samą myśl aż mi się chce pożadnego bzykanka:)

ta obrecz z malym wibratorkiem na lechtaczke tez mielismy,ale skonczyly sie baterie i nie moge znalezc dobrych,wiec lezy i sie kurzy.mamy tez jadalna bielizne,ale cholerstwo takie twarde,ze sie tego jesc nie da,mozna zeby polamac:P kupilam mu tez takie srebrne zaciski na sutki,ale to cholerstwo nie chce sie trzymac.chcialabym kupic takie z klamerkami i wibracja,ale drogie sa:o a najbardziej sie napalilam na "we vibe"-drogi,ale brzmi ciekawie! hey :)

fajna rzecz ale cena hmm no drogie troszkę:) kurcze ja to za murzynami jestem w porównaniu do Was:P

to dwie kulki polaczone sznurkiem,badz silikonem,no i maja sznurek,zeby mozna je bylo potem wyciagnac zpochwy.ogolnie chodzi o napinanie miesni kegla.wsadzasz je do srodka,a ze sa zbudowane tak,ze w nich caly czas ruszaja sie kulki (kulki w kulkach,zeby bylo jasne),to masz caly czas wrazenie,ze cos chce wypasc i sie zaciskasz nieswiadomie.jak po pol godziny chodzenia je wyciagasz to masz mniej wiecej takie uczucie jak po orgazmie-miesnie pochwy za zmeczone.to ma niby wzmocni pochwe,miesnie kegla i ustawic punkt G pod takim katem,zeby latwiej bylo go dotknac penisem podczas penetracji po misjonarsku.dodatkowo wzmacnia pochwe przed i po porodzie.ja musze przyznac,ze czuc roznice.

czuje wiecej podczas sexu i jak sie zaciskam na penisie partnera,to czasami jest mu ciezko "wejsc" z powrotem.betonowa pochwa:D

wiem:) ale musze powiedziec,ze wsadzanie i wyjmowanie tych kulek troche boli...sa dosyc szerokie.to chyba jedyny minus...a i cisna na pecherz,dlatego nosze tylko pol godziny,bo strasznie mi sie siku chce

Gość jestes ladna tylko bez
wstaw link ile kosztuja i jakie sa? A punt G lepiej "namacać"paluszkiem?

proszeee o link ;(

zartujesz??to bede czesciej nosic:) no,ale tampon jest wielkosci malego palca,a to cholerstwo grubosci penisa..no i wkladasz bez podniety..zreszta nawet jak dam zel,to tez boli przy wkladaniu i wyjmowaniu ja mam te z funfactory http://www.funfactory.de/de/produkte.php?pmenuid=10&produktid=91& dalam za nie jak widac 21,5 euro..troche drogo,ale ladne sa :P

to trzeba sie podniecic :p nie powaznie naprawde pomagaja przy porodzie, te miesnie znaczy sie.....

dzieki, a ile za przesylke? do Polski?

sorki,musialam odejsc...zamowilam je niestety na dildo party w niemczech,to dzialalo na zasadzie takiej jak avon...ale poszukaj mozena polskich stronach,przeciez nie musza byc takie same:)