Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowaaa

Poradnia Rodzinna

Polecane posty

Gość lipppcowa
może to sie wydawać dziwne ale nie mna z rana 5 minut na to by lezec i mierzyc sobie temp. i zagladac sobie w majtki w ciągu dnia bo cos czuje ze chyba mam mokro.mam taka prace ze czasmi niestey kiedy mam potrzebe musze sporo poczekac zanim wyjed do toalety a jeszcze biegac i patrzec jaki rodzaj sluzu mam.chore wymagania kosciola.

My 3 spotkania w poradni załatwiliśmy na jednej dłuższej wizycie. Wszystko zależy od parafii, u nas prowadząca była miłą, normalną kobietą.

Gość zdziwilibyście się
ile ludzi nie ma pojęcia o tym o czym uczą w poradni dlatego nie dziwcie się że traktują dorosłych ludzi jak niewiedzących. Nasza znajoma zajmuje sie poradnią i czasem naprawdę przychodzą ludzie którzy nie tylko nie mają pojęcia o tym jak to wszystko działa ale też czasem nawet nie wiedzą jak działa cały ten proces. Opowiadała o pani która pomiary robiła w różnych porach dnia i dziwiła się czego jej wykres nie wychodzi, mówiła o facecie niby wykształcony ale się dziwił że okres u kobiety może trwać dłużej niż 3 dni itd. przychodzą tez pary które mają problemy z płodnością a tak naprawdę nie wiedzą jak dni płodne wyznaczać. Jedna z moich koleżanek bardzo religijna, seks tylko po slubie i tylko metody naturalne, ale poradnię załatwili jakość i zaraz po slubie zaciążyła bo okazało się że zna tylko kalendarzyk małżeński. Znam wiele osób (nawet sama kiedyś do nich należałam, kiedy nie miałam pojęcia o innych metodach naturalnych niż kalendarzyk), które sporadycznie liczą zwyczajnie dni płodne.

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Sosnowca polecam wybrać się do https://www.fundacjameritum.com/ Jest to poradnia psychologiczno-pedagogiczna, która kieruje swoją ofertę do dzieci, młodzieży i dorosłych. Każdy powinien otrzymać tam pomoc.