Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa675

PILNIE - OSOBA KTÓRA ZNA ANGIELSKI POMOCY BO NIE ZDAM ;{

Polecane posty

Gość onaaaaaa675

musze na jutro napisać pamiętnik z angielskiego 10 dni po 6 zdań i nie moga sie powtarzać pomozcie sama to w życiu nic nie napisze bo jestem głąb;{

Gość onaaaaaa675
błagam :{

Gość onaaaaaa675
Wstałam o 6:00 ubrałam się i zjadłam śniadanie ,po czym poszłam do szkoły i byłam tam 8godzin. W szkole dostałam parędobrych ocen więc z dobrym humorem wróciłam do domu.Potem wyszłam na spacer z moim psem i grałam z przyjaciółmi w siatkówkę. Wieczorem zmeczona położyłam się spać i odrazu usnełam

Gość onaaaaaa675
to musi być w czasie przeszłym

Gość onaaaaaa675
up

Gość mmmammmmmmmmamammmmmmmmmmm
I got up at 6 am,got dressed, ate my breakfast and then I went to school and i was there 8 hours. At school I got some good marks so I came back home happy. Then I went for a walk with my dog and I played volleyball with my friends. In the evening I was tired so I went to bed and I got asleep at once.

Gość onaaaaaa675
dziekuje , ma ktoś pomysł nna pozostałe 9 dni?

Gość onaaaaaa675
?

trzeba było się wczęsniej obudzic a nie jak ci se juz portki na tyłku pala....

Gość onaaaaaa675
;( czyli nie zdaje

Gość mała czarna88
No bo już bez przesady w której ty jestes klasie? Masz nóż na gardle a nie chce ci sie nawet sklecić po polsku kilku zdań do przetłumaczenia? No jasne obcy ludzie wszystko zrobią za ciebie..:/ Ciesz się, że ktoś chce ci pomóc, a nie wymagasz żeby zrobil za Ciebie wszystko. No ręce opadają :O

Ja Ci napisze :D data This was a wonderful day! I got up with mysterious feeling - something was coming up and i knew it! I was eating breakfast when my best friend knocked on the door. I opened and I saw it! That was amazing! Richard was holding two bottles of wine and a pack of weed. "Far out" - I said, grabbed my coat and went to a park with him. We stopped somewhere and sat on the green grass... Rick pick out some weed from his bag and rolled a really big joint. He gave me that and said "that's a really good shit. A good smoker can tell the difference between good shit and bad shit, and that stuff is REALLY far out!" So i took the joint and lit up. Wooaah!... Then he opened a wine bottle, he poured me some and smiled nicely... It was an amizing time!

widze teraz trochę błędów więc zadaniem dla ciebie bedzie to poprawić :) mam nadizeję, zet o chocuiąz przyczytasz bo się poświęcilam :) :D

Ja lubie tlumaczyc wiec jak napiszesz po polsku to mozesz podeslac mi na maila:) julia.luiza.urbankowska.08@aberdeen.ac.uk

jesli autorko nie rozumiesz angielskiego to od razu mówie, że przepisanie tego co życzliwa powyzej napisała nie jest dobrym pomyśłem. Jak to napiszesz to raczej nie zdasz. :)

Gość get back.....
kwaittek19 o co ci chodzi? przeciez desperado węszy dobrze napisała! ja wyczaiłam tam tylko ze 2 błedy interpunkcyjne a tak to wszystko jest alright...więc dziewczyna moze śmiało przepisywać:)moim zdaniem dostanie 5 jak nic...bo napisane jest bardzo ciekawie i z pewnością oryginalnie, ma pewnosc, ze nikt tak nie będzie miał...

Gość Natalia 1985ppp
I woke up one morning my beloved dog Roger next to me Instead of getting dressed, I knelt down next to Rover, petting him, and then, taking a deep breath, I went down on all fours. Immediately I felt his paws scramble up my back and screamed as his dog penis rammed right up my cunt, seven inches of hot, two inch thick flesh pounding fast in and out of me, stretching my tunnel considerably more than the cucumber. His legs hung down over my shoulders and I could hear his panting in my ear as he drooled over my brown hair and my neck. I was yelping like a dog now, pretending it was Nathan or Mr Greene the sexy English teacher fucking me rather than my pet. The hard warm veined dick was better than any vegetable, and after the initial shock I began to enjoy the short, fast and hard thrusts into my vagina. Just as I was nearing orgasm though, I felt Rover pull out with a faint wet pop and a warm wet and sticky substance ran down my leg from my crotch. He was now trying to lick my face, and looking at his swollen cock I was seized by an impulse I still don't understand, and took it in my mouth while it was still dripping.