Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieta dla kobiet

Robienie loda - skad opory u niektorych kobiet?

Polecane posty

Gość własnie,co z grą wstępną?
to dobre pytanie,dla mnie ,mogła być taka pieszczota partnera tylko wtedy.przed współżyciem,bo to też kwestia higieny

Gość bo to życie
właśnie nie zamierzam się zmuszać do czegoś czego nie chcę robić tylko dlatego że wiem że faceci to lubią ALE JA NIE LUBIĘ i nie zamierzam tylko dlatego bo tak inne robią

Jasne, ale chyba wymaganie od partnera, żeby wszystkie bariery respektował, podczas, gdy samemu nie chce się iść na żadne ustępstwa, nie jest do końca sprawiedliwe...

Gość bo to życie
skoro dla wszystkich osób gra wstępna to oralny to ja jestem chyba z innego świata .... bo tak nie uważam .... w sumie to jeśli tak to nawet zakładam że kiedyś w życiu mogę być sama bo mnie skreślą z tego powodu / taka możliwość istnieje, ale mam to gdzieś sama też przeżyje ..../

ale co jest obrzydliwego w penisie? my też mamy peniski:P,łechtaczka to nic innego jak szczątkowy penis jak jest w Tobie to Cię nie obrzydza?nie czaje?

Gość jawampowiem222
A ja robie swojemu facetowi loda, ale bez głębokiego gardła od kiedy się dowiedziałam jaka jest zachorowalność kobiet na raka gardła i czym jest spowodowana, pozdrawiam:)

Gość bo to życie
wiesz ja nie mam żadnych wymagań od partnera i nie powiedziałam że nie idę na żadne ustępstwa lecz że nei chcę oralnego bo mnie brzydzi ! czy jest jakiś facet na forum który rozumie kobietę która nie lubi i nie chce oralnego ?

Gość jawampowiem222
Łechtaczka to nie jest szczątkowy penis... To penis wytwarza się z łechtaczki...

Dla mnie to jest zupełna abstrakcja, że jakakolwiek część ciała osoby, którą kocham może mnie obrzydzać...

Gość bo to życie
szczątkowy penis dobre sobie ....ale ok niech ci będzie ... ok ciebie nie brzydzi więc rób oralny nawet 10 razy dziennie i ok a mnie brzydzi więc może spróbuj też to uszanować ..

bo to życie, masz rację, niepotrzebnie się tak oburzam. Nie mój cyrk, nie moje małpy. Ale mam gorąco nadzieję, że takich kobiet jest mało i że nie spotkam ich na swojej drodze...

Gość bo to życie
dajmy sobie luz co jest czego szczątkowe ... po prostu zruzumieć trzeba że jedni lubią coś i niech robią a inni nie lubią i tyle nie zamierzam się tłumaczyć z tego tak bardzo .. po prostu nie i tyle ...i wiem że nie jestem jedyną kobietą która tego nie lubi ...

jest wiele zagrożen,sa już potwierdzone badania,ze hpv nie tylko moze byc przyczyną nadżerek,raka ale jesli nasz partner ma tego wirusa,a faceci nie mają najczęsciej objawów,tylko są nosicielami i kobieta go piesi oralnie,to wzrasta ryzyko,raka jamy ustnej,wszelkich masci-języka,ślinianek..no każdego...

Gość bo to życie
miejmy nadzieje że ty spotkasz same fanki oralnego a ja samych antyfanów oralnego :)

Gość poetta
ale zmanipulowany wstep :) "Wiekszosc kobiet uwielbia robic loda. Zdarzaja sie jednak takie, ktore maja opory. " skad takie dane ? powinno byc raczej: "Wiekszosc kobiet nienawidzi robic loda. Zdarzaja sie jednak takie, ktore nie maja oporow. " Przyczyny, ze kobiety to robia: 1. facet to na nich wymusza 2. cosmo/bravo/kafe/co tam jeszcze je do tego naklania 3. boja sie, ze facet je zostawi 4. nie chca byc gorsze od kolezanek, ktore to robia (niekoniecznie chetnie)

Gość bo to życie
do pana brah... a można wiedzieć ile masz mniej więcej lat ? bo coś mi tu na nastolatka wygląda ....?ale może się mylę ?

Gość jawampowiem222
Hmm, czyli jednak nie warto robić facetowi loda, lepiej zrobić mu dobrze ręką albo założyć gumkę i na nim usiąść. Słyszysz kochanie, więcej Ci loda nie zrobie, nie chce mieć raka ;)

Gość bo to życie
do pana poetta bravo popieram to co napisałeś/napisałaś !!!!! bardzo trafne spostrzeżenia

o to życie - i tego nawzajem sobie życzmy:) Jeszcze tylko pytanie - a Ty lubisz, jak facet pieści Cię oralnie?

Gość to jesteś niedouczona
poszukaj na necie,łechtaczka jest podoba w budowie i dzialaniu,nie znasz swojego ciała? wiele mamy szczątkowych "elementów" w sobie,to miliony lat ewolucji ..nikt Cie nie namawia,tylko się dziwię,ze jak Cię facet bzyka to powinnaś normalnie mieć konwulsje,że to taki bliski kontakt !!!a już jak odda Ci swe płyny ustrojowe to normalnie stan zejsciowy... twoja sprawa...oczywoscie,ale nie pojmuje nadal jak można zyc z kimś ,kochać się i go brzydzić

Gość bo to życie
do pana brah : mnie facet oralnie nie pieści bo też nie chce .. a ja też nie chcę aby to robił ..... bo też sie brzydze aby ktoś mi to robił no w końcu powiesz ile masz lat [ pytam tylko z ciekawości]

Gość bo to życie
nie powiedziałam że nie ma szczątkowych elementów tylko że nie chce mi sie o tym tu rozmawiać ...panie doktorze naukowcu na 5 groszy

Sorry, nie zauważyłem pytania - 27. Ale miałem podobne odczucia co to Ciebie, jeśli chodzi o wiek - że albo jesteś nastolatką, albo panią przed 40

Gość bo to życie
widocznie nie znasz psychiki kobiety a za to swoje potrzeby znasz doskonale gratulacje

Gość bo to życie
panie brah nie trafiłeś nie jestem nastolatką ani panią przed 40 tką

Gość bo to życie
ten tekst był do "widocznie jesteś niedoucz..." widocznie nie znasz psychiki kobiety a za to swoje potrzeby znasz doskonale gratulacje

Gość to jesteś niedouczona
Pamiętam, jak wiele lat temu, ktoś powiedział mi, że łechtaczka to szczątkowy penis. Siedząca we mnie feministka, która jest mała i na ogół dużo śpi, ale może pokazać pazurki, kiedy się ją sprowokuje, poczuła się urażona tym porównaniem. Uznałam to za uwłaczające, że mężczyźni mają pełnowartościowy towar, podczas gdy kobiety zadowolić się muszą miniaturową, aspirującą kopią. Ale to prawda. Zarówno płody męskie i żeńskie rozpoczynają życie z czymś zbliżonym do łechtaczki. Męski organ następnie rozrasta się do rozmiarów członka, natomiast kobiecy pozostaje mniej więcej taki, jaki był. Jednakże nawet w rozwiniętych formach, łechtaczka i członek mają ze sobą wiele wspólnego. Łechtaczka, podobnie jak członek, zakończona jest wrażliwą, silnie unerwioną i stanowiącą źródło sporych przyjemności gulą, nazywaną żołędzią. Podobnie jak członek, łechtaczka ma trzon, który zawiera parę, zdolnych do powiększania swojej objętości komór, nazywanych ciałami jamistymi. Ma również napletek, a jeśli ściągniesz go na dół zobaczysz malutki rowek, w którym gromadzi się smegma. Robert Latou Dickinson, pionier w dziedzinie kobiecej smegmy,

Gość bo to życie
że nastolatką to mogłabym zrozumieć ale czemu uważasz panie koło 40 za takie co to nie lubią oralnego tego nie wiem .... a ja uważam że każdy nastolatek myśli tylko o swej przyjemności i wymaga od kobiet wszystkiego co oni sobie życzą ..ale to jednak chyba uogólnienie bo okazuje się że oralny chyba lubią wszyscy meżczyżni bez względu na wiek ... ja już stąd spadam ... powodzenia .

Gość nie obrażam nikogo,a jeśli
ktoś stawia jakąś tezę to ją sprawdzam,a nie wyśmiewam-wychodząc na kogoś niedoinformowanego,bo wszystko bierze się z ,,,niewiedzy,tak jak laski jęczące-nie mam orgazmu,on nie daje mi orgazmu... trzeba znać swoje ciało,jak działa,to problemów nie będzie.