Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna N

Stres, miesiączka czy może ciąża?

Polecane posty

Gość Tektonika
Dziewczynki ciałabym zapoznać się w waszymi opiniami . Otóż zrobiłam test ciążowy po południu - negatywny . Na drugi dzien rano na pierwszy mocz - negatywny . Dostałam jak zawsze silny okres . Tydzien po okresie zrobilam test - negatywny . Okres i 2 tyg po okresie znowu test - negatywny . ( nic w miedzy czasie z nikim nie robilam ) wiec czy mozliwe,ze jestem w ciazy ? czy testy moga sie az tak mylic ?

hej laseczki , prosze o wasza opinie na temat mojej historii i jej ewentualnego finalu :) obgryze chyba wszytskie paznokcie ze stresu

Gość Tektonika
Halo :( czy nikt mi nie odpowie , czy możliwe, żeby testy sie tak mylily ?

Pisalam na poprzedniej stronie ze jezeli jest obfity okres nie ma mozliwosci aby ciaza sie utrzymala jezeli wogole byla. Odetchnij spokojnie bo jak bedziesz sie stresowac to spozni Ci sie kolejna miesiaczka. Przy tylu negatywnych testach nie wydaje mi sie zebys mogla byc w ciazy ale jezeli chcesz byc pewna zrob test z krwi beta hcg i on na pewno rozwieje Twoje watpliwosci:)

Gość Tektonika
Nie ma odpowiedzi na moje pytanie :( ! Prosze was pomozcie ... kolejny tydzien z takim stresem, kolejna nieprzespana noc :( Musze wiedziec, czy te testy mogly sie mylic.

Gość Tektonika
Oo dziekuuje ... no a najsmieszniejsze jest to ,ze ja sobie cos wpoiłam do glowy i tera mam prbolem :( nie uprawialam seksu . ale petting no i chlopak mial spermena palcu, fakt wytarl ją a ja mam bzika :(

niepokoily mnie te objawy brzuszno - zgagowe, ale mam nadzieje, ze to nieszczesny niezyt lub refluks ;) testu nie robilam, czekam na miesiaczke, ktora mam nadzieje za kilka dni sie pojawi. mam nadzieje, ze nie ma powodu do obaw... naczytalam sie o wystepowaniu miesiaczki podczas ciazy i zaczelam sie telepac jak galareta;) przed sama miesiaczka rzadko sie zdarzaja dni plodne, wiec chyba moge odspnac ;)? w tym miesiacu z powodu stresu i glupich mysli - byla silna wstrzemiezliwosc:) chociaz zawsze staramy sie uwazac. ale nadal mi gorzko - fuj ...

Uwierz mi w ciaze nie jest latwo zajsc. Zaczal sie wlasnie 6 miesiac od kiedy kocham sie z partnerem bez zabezpieczenia z finalem w srodku i jak na razie nam sie nie udalo. Wyluzuj przestan o tym slonce myslec i wydawac kase na testy bo wg w ciazy nie jestes. Dla pewnosci 100% zrob test z krwi BETA HCG i przekonasz sie ze ciazy nie ma:)

Gość Tektonika
Ja jak sieboje tej ciazy to mam teoretycznie wszystkie objawy . Juz czuje jak mnie cos w brzuchu kopie :( !

ja czy moja poprzedniczka;)? na pewno z ciaza nie jest latwo , podobno zdrowa kobieta i zdrowy mezczyzna maja w dni plodne tylko 30 % na splodzenie dzidziusia ;/

Gość Tektonika
Poczekam do miesiączki . Jak będzie normalna i ładnie przyjdzie to juz sie ogarne i skoncze z tymi testami - tyle kasy wydaje :/ . czekam do 5 czerwca :) !

Gość Tektonika
No przeciez jak ja bym zaszla w ciaze od palca to bym w cuda uwierzyla ! Nie moge byc w ciazy !

ruchy dziecka czuc dopiero w ok 5 miesiacu ciazy. mialas juz obfita miesiaczke testy negatywne ciazy nie ma :)

dagmara slonko Ty tez w ciazy napewno nie jestes. poczytajcie na poprzedniej str moje posty i same zobaczycie ze opcji nie ma:)

Tektonika - stan nerwicowy powoduje u ciebie takie objawy - nie bylo stosunku- nie ma ciazy ! zrobilas milion testow :D odrez sie ! Kamillo a czy uwazasz , ze dla pewnosci powinnam wykonac taki test , chociaz tak jak wczesniej napisalas u mnie - po miesiaczce, z zabezpieczeniem - nie ma raczej takiej opcji ???

Gość Tektonika
ta jedna byla obfita ,a ta ostatnia nie bardzo . znaczy zużyłam kilka tamponów ... więc nie sądze. Testy ? 3 miesiac ciazy by byl wiec testy pewnie by juz wykryly .....

dziekuje Ci kochana za slowa otuchy i wyjasnienia :) zycze zdrowego dzidziusia - jak najszybciej :)

Tektonika w ciazy na pewno nie jestes i jak dla mnie powinnas sie zapisac do jakiegos specjalisty bo skoro trwa to juz 3 miesiace to bardzo prawdopodobne ze masz ciąże urojona. przy ciazy urojonej ( takiej ktora sama sobie wmowilas) psychika potrafi w momencie kiedy obawiasz sie ciazy nawet zatrzymanie miesiaczki lub pobudzic gruczoly mlekowe w piersiach aby zaczely twozyc pokarm mimo ze nie doszlo u ciebie do zaplodnienia. Im szybciej zglosisz sie do specjalisty tym lepiej slonko. Dagmara jezeli zabezpieczyliscie sie gumka nie pekla mialas miesiaczke to nie wydawaj kasy na testy bo szkoda;) kup sobie cos lub odloz;) Na pewno w ciazy nie jestes:)

Nie dziekuje;) (zeby nie zapeszyc) i ciesze sie ze choc troszke pomoglam:)

rzadko spotyka sie - w tej wirtualnej rzeczywistosci takie serdeczne i cieple osoby !! wszytskiego dobrego Kamillo jeszcze raz

Gość Tektonika
Ale moje piersi wlasnie są jak najabrdziej normalne . Nic nie jest dziwne tylko, ze czesto jak leze na plecach i odpoczywam to spogladam na brzuszek i wtedy widze ze on sam oddycha rowno zm oim sercem - co biore za kopanie dzidziusia . 2 - oddaje 6 razy dziennie mocz :( to chyba czesto ....... ogolnie nic poza tym. Chociaaz za to wszystko sobie jestem w stanie wmowic ! I nie do ginekologa tyko psychologa powinnam sie wybrac . W ciazy nie moge byc . To praktycznie nie realne .

Gość sgam
kochane posłuchajcie Kamilli . ona dobrze mówi :) to ja kochałam się na początku maja z chłopakiemw dni płodne bez zabezpieczenia, ale bez żadnego finału. zrobiłam niedawno test - negatywny. i czekam na okres. :) jak już wspomniałam to nasze hormony buzują i trzeba się tylko odprężyć. :) dla pewności zrobię test jutro czy pojutrze, a jeżeli nie to zacznę brać tabletki i problem z głowy :) nie przejmujcie się aż tak bardzo..

Gość Tektonika
Masz racje :* ! Trzeba sie wziac w garsc ! :) U mnie prawdopodobienstwo ciazy jest rowne 0 wiec powinnam o tym zapomniec :)

Gość Panna N
Tu znów ja :) Okres dalej jest i normalny póki co. Test ciążowy kupiony już mam. I pytanie moje to: czy mogę go zrobić teraz czy lepiej poczekać do rana i z pierwszego moczu zrobić? Test to Quick Vue. Będzie wiarygodny jeśli bym zrobiła go teraz?

Gość ninka18
ja właśnie też zakupiłam dziś test , ale boję się go użyć. Ja kupiłam Pre-test. Też właśnie zastanawiam, się kiedy to zrobić, ale chyba zrobię rano zaraz po przebudzeniu. Mam nadzieję , że wynik będzie negatywny . Myślisz Iza, że 2 tygodnie po stosunku to już mogę go zrobić, bo Pani w aptece mówiła, że on już po tygodniu wykrywa?

Gość ninka18
przepraszam pomyliły mi się fora :) przez przypadek napisałam Iza :) co o tym myślicie dziewczyny ?

Gość ninka18
przepraszam pomyliły mi się fora :) przez przypadek napisałam Iza :) co o tym myślicie dziewczyny ?