Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

i udało mi się rozpocząć 199 stronę, następna taka okrągła, która zacznie?

no laski........... przecież spać nie pójdę............ a wyprasowałam już górę ciuchów, w tv nic nie ma...........

No dupa dupa z ta kafe!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrr tyle sie opisalam i no szszszszszszsz....jakis komunikat o bledzie mi sie pojawil i.......... ameno!!!!!!ni ma posta ni ma nic buuuuuuuuuuuuuuu

haj:) to znow ja:) mam nadzieje ze nie bede znow musiala trenowac szybkosci mojego pisania na klawiaturze:) Ania wiec dla Ciebie przede wszystkim gratulacje za tak pieknie rozpoczeta strone!w koncu sie udalo:) u nas dzis dzien zaczal sie niczym w komedii:)ale po kolei... wczoraj wpadly do mnie kolezanki,zaczelysmy niesmialo likend przy butelczynie wina:)Moj kochany M zajal sie Lala i corka jednej kolezanki.a my pogadalysmy,posmialysmy sie.z jedna kolezanka pracowalysmy a druga zmienia prace juz we wtorek i nie mam juz po co wracac do pracy:( posiedzielismy dlugo....no i dzis o 6.22 obudzil nas placz Lali.tylko nadmienie ze M ma w tym tyg na 6 do pracy:) akurat w tym tygodniu mial trening na flt(to taki wozek widlowy do podnoszenia/przewozenia palet z towarami)no i dzis ma egzamin!!!!nie bede opisywac co sie dzialo przez te 5 min u nas w domu:D o 6.27 juz go nie bylo:D telefon mu zdechl,nie obudzil..jezdza z nim jeszcze inni koledzy ktorzy zawsze w takiej sytuacji(a juz bylo ich kilka:D )dzwonia i wyrywaja go z objec Morfeusza,ale dzis to z oczywistych wzgledow nie przeszlo:)niewiadomo na razie jak oni sie dostali do pracy?moj biedny M w tym stresie mam nadzieje ze nie pokielbasi wszystkiego:) pewnie tam klnie/klal na czym swiat stoi!!! a Lala jak nie ona-tak to kazdego dnia pobudka4-5 rano a dzis tez jej sie zaspalo:Dale dobrze ze sie przebudzila bo nie wiem o ktorej bysmy wstali:O a moja corcia juz zapadla w drezemke ufff ciezki poranek:) dzis mamy zamiar jechac do rodzinki do Londynu:)no chyba ze M bedzie jakis mocno nerwowy i mu sie odechce wszystkiego:) kochane milego odpoczynku:) piszcie- 200-setna strona juz tuz tuz:)pelna mobilizacja:) pa pa

No dupa dupa z ta kafe!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrr tyle sie opisalam i no szszszszszszsz....jakis komunikat o bledzie mi sie pojawil i.......... ameno!!!!!!ni ma posta ni ma nic buuuuuuuuuuuuuuu

:):):) Witam moje kochane;***** Co tam u was???? widze,ze aniaania to sobie pogadała;):):) Ach nie ma nawet kiedy napisac...... u mnie młyn totalny, ogórod rozkopany, roboty,ze masakra, do tego praca, do tego inne obowiazki, głowa mała.... Teraz w weekend idziemy na wesele, potem za tydzien 18 wrzesnia wylatujemy na urlop, powoli sie juz pakuje...no zwariowac mozna. Nie chce ktos mi pomoc???HELP ME!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))) Mała tez ostatnio daje znowu popalic, nie chce spac, drze sie, płacze....masakra..... Mam nadzieje,ze u was lepiej:) bo ja jakos ostatnio wszystko kiepsko ogarniam:) Moi rodzice od wczoraj tez na urlopie wiec nie ma kto pomoc i tak to:) ale co tam radzic sobie trzeba:) co nie babolki??:***** Kasiula jak tam u was slonce?????? Dziewczynka hello where are you????? agnik?????? Dodałam zdjatko mojej artystki:):) bobasy.pl/agulinka84/fotka/1194743/ sciskam was mocno:):):):):):):)

hej! radosna!! jak ja się cieszę, ze w końcu mam wszystko wypakowane i poprane:) chociaż urlopu Tobie zazdroszczę:) dodałam właśnie kilka zdjęć mojej panny. Wiktorka śliczna!

aniaania- dziekuje kochana;) oj az sie boje powrotu...masakra bedzie..stos ciuchów,ale odpoczynek najwazniejszy:):):) Ale u nas teraz rozpetała sie burza!!!!masakra!!!!

Hello babinki!! jestem caly czas w poblizu........ ale wiecie-u mnie pelna gotowosc bojowa-tesciowka juz w powietrzu:D:Dna przyjazd krolowej bym tak chalpy nie ogarniala:D moje biedne dziecko zasnelo sobie w trakcie zabawy:)matka w lazience sprzatala i nie bardzo mialam sie nia jak zajac.pogoda zaje....leje:( no i co Wam jeszcze napisac??chyba sie w tym tygodniu nie poudzielam z wiadomych wzgledow:) ale juz tesknie za Wami:) piszcie...daje Wam fory:Pz 200-setna strona:)

hej moje młodsze dziecko ostatnio schodzi na dalszy plan, a wszystko dlatego, że w domu jest przedszkolak, no i co tu dużo pisać - bywa różnie, są kryzysy, ale na razie dajemy radę!!

dziewczynka - gdybyś potrzebowała wyszyszczenia podłóg to mam tutaj taka małą darmową froterkę - kolanami ściera kurze z wszystkich kątów:D

Felus dzisiaj miał szczepienie i teraz taki się fochaty zrobil, ze strach. Normalnie non stop marudzi. Dodatkowo chyba te zębiska idą. W przychodni narobil rabanu, bo pzrecież on już siedzi, a lekarka go do badnia połozyła - no jak to to tak :P Potem szczepienie i znowu go kładli - co za ludzie :P Do niedawna śmiał się do wszystkich, a teraz już dystans - nie płacze, ale i nie uśmiecha się nawet do ulubionych staruszek :) Za to z jedzeniem coraz lepiej, je praktycznie wszystko. Wczoraj zrobiłam mu szpinak z marchweką i zjadal aż się kurzyło. W sumie wszędzie gdzie marchewka to nie ma problemów z jedzeniem. Dzisia dostał kawałki banana, zjadł mało ale co się ubawił to jego, cały stolik i ubranie, a do tego maseczka bananowa we włosach :) Teraz wali ręką w laptopa i coś mi opowiada - kończe i posłucham.

hej!! yulla - my jutro idziemy na szczepienie. Julia raban robi w wanience, siedzieć uwielbia, a jak tylko chcemy Ją troszke położyć to jakby ktoś ze skóry Ją obdzierał!! a co tu tak cicho????????

CZeść Babolki! Nie było mnie tu dobrych parę miesięcy.. Nie pisałam, ale jestem na bieżąco. Myślałam, że już forum się rozbije, ale ciesze się, że się nie dałyście Kobitki:) U nas oki. Gabrysia ma 2 zębolce. Wyszły w dzień, gdy skończyła 5 miesięcy:) Robi od jakiegoś czasu pieska (opiera się na kolanach i łokciach i buja się w tej pozycji), zasuwa do tyłu, ale do przodu jeszcze nie potrafi. Chyba, że ma się od czego odepchnąć;) Z jedzeniem bywa różnie. Czasem zasuwa obiad, owoce, czasem zje 2 łyżeczki i nie chce więcej. Soczki za to mogła by pić:) Nadal cycujemy. Ostatnio częściej zdarza się malutkiej budzić np. o 4- 5 i potem juz spać lub nie...;/ Starszak od 3 tygodni chodzi do przedszkola. Zachwycony jest:) Aniaania, jak Twój synek sobie radzi?:)

My mieliśmy w piątek szczepienie. Infanrix 6w1 i pneumokoki (druga dawka). A jakie Wy teraz macie? Gabrysia z końća lutego, to Wy juz chyba dalej ze szczepieniami;) A my mamy narazie dłuższa przerwę:)

stop klatka - infarix mieliśmy ostatnio, teraz chyba zółtaczka jeśli dobrze pamiętam. A w przedszkolu? hmm różnie, po weekendzie ma kryzys, ze rano nie chce iść, ale na sczęście nie płacze, bo jak widzę jak Panie wydzierają mamom dzieci to ja chyba nie dałabym rady...jak Go odbieram to jest zadowolony i mówi, ze było super, więc chyba po prostu ciężko Mu się rozstać. Mam nadzieję,z ę wkrótce się przyzwyczai. co do raczkowania - jeśłi Gabrysia przesuwasię już do tyłu to ani się nie obejrzysz i będzie przesuwac się do przodu:) a moja kombinatorka usiłuje się już podnośić przy meblach, oczywiście na razie jest na to za słaba i nie daje rady, ale zawzięcie próbuje:)

a na pneumokoki na razie nie szczepiłam, myślę, że zaszczepię tak jak starszego synka - w ieku 2 lat, wtedy jest 1 dawka.

No tak, nam odpada to szczepienie, bo mieliśmy już razem z reszta żółtaczkę. Wiesz co, a szczepisz ta szczepiąonką wzw bez rtęci?? Chyba tez bym nie mogła dziecka zostawić, jakby mi go ktoś krzyczącego wyrywał;/ Dobrze, że (odpukać) nie mamy tego problemu! Pamiętam, jak przy synku nie mogłam doczekać się, aż zacznie raczkować. Zaczął bardzo szybko i od razu pomyślałam, że tak łatwo było, jak tylko leżał na macie, zamiast buszować po każdym kawałeczku domu;)

EUVAX B i HEPAVAX GENE zawierają tiomersal. To są przeciew WZW B. Nie mają ENGERIX i HBVaxPro. Niestety w Pl najczęściej używa się tych dwóch pierwszych.... A my pneumo juz teraz szczepimy z racji, że starszak do przedszkola chodzi i coś może zawlec do domu...

już w szpitalu była tym zaszczepiona, dopiero po fakcie zapytałam dlaczego nie engerixem - tym był zaszczepiony starszy. A że było po ptakach to już nie było o czym gadać. Trzeba mieć tylko nadzieję, że to Jej nie zaszkodzi.

Moje maluchy w szpitalu były zaszczepione niestety też tym badziewiem z Hg... Niestety, jak piszesz, było juz po ptakach. Dowiedzialam się o wszystkim juz po szczepieniu w drugim miesiącu Gabi, przeciw Wzw miała wtedy osobno i znowu z Hg.. Dlatego teraz bez dłuższego zastanowienia zdecydowaliśmy się na 6w1. Kurcze, jak można takie szczepionki stosować?...

no można........i nie nasze dzieci pierwsze i nie ostanie...to temat do dłuższej dyskusji.....niestety... a moja mała własnie zasnęła i idę sobie zrobić coś do jedzenia, mój żółądek się już domaga!

no już pospała...drzemeczkę sobie zrobiła i koniec:) dobrez,z ę chociaz śniadanie zdążyłam zjeść:)

Dobre o i to;) Gabinka od godziny zawodziła i nie chciała zasnąć, tylko rączki.. W końcu się udało i śpi. Oby choć chwilke dłużej;) Macie jakiś pomysł na prosty obiad?:) O, i moje dziecię juz krzyczy. To taki poranek krótkich drzemek chyba;)