Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caro05

on muzulmanin,ja chrzescijanka

Polecane posty

Gość Caro05

jak myslicie jakie sa plusy jakie minusy,chcialabym go zabrac do Polski i poznac z najblizszymi,jednak wiecie jak na to patrza ludzie

a co cie obchodzi jak ludzie patrza? jesli maja problem z tolerancja ich sprawa patrz na siebie a nie sie ludzmi przejmujesz

aczkolwiek przepisy sa ciezkie i ciezko ci bedzie zeby tu przylecial

Gość wxwcwcwxfetghertu
dziewczyno tutaj nie ma zadnych plusow,sa tylko same minusy,ale to na wlasnej skorze sie przekonasz z czasem,pogon tego brudasa w diabli i sie opamietaj

Gość Caro05
mieszkamy w UK do Polski jeszcze moze przyleciec,ale ciezko bedzie z wylotem :/ nie przejmuje sie opiniami ludzi,zawsze go bronilam,tym bardziej,ze mamy slicznego synka,tylko hmmm nie mam zamiaru byc zaczepiana na ulicach przez polskich wyrostkow

to swiadczy tylko o nich i ich braku wychowania i kultury a potem niektorzy sie dziwia ze Polki wola byc z Arabami

ja jestem z muzulmaninem i nikt jeszcze nam nic na ulicy nie powiedzial czasem niektorzy sie tylko patrza moze

Gość mauri86
Moj partner pochodzi z wyspy Mauritius wiec to nawet nie kraj arabski :/,ale dla ludzi islam to tylko Arabia :/,jestesmy 2 lata ze soba i jest normalnie jak w kazdym zwiazku,nawet polskim:) i tak jak piszesz kolezanko :) nie dziwie sie ze dziewczyny szukaja szczescia czy innego zycia gdzies dalej

Gość mauri86
wiec musisz mi przyznac,ze sa wzloty jak i upadki :),a w jakim miescie mieszkacie? o ile mozna wiedziec?

wzloty i upadki sa wszedzie to jest normalne tylko nie rozumiem podejscia ze jak muzulmanin to od razu musi byc zle i zwykle najwiecej maja do powiedzenia ci ktorzy nigdy nie mieli z nimi do czynienia

stado orangutanów ma samca dominującego pokrywającego stadko samic. Muzułmanie mają to samo, Prokok zaleca im i pozwala na posiadanie w swoim haremie max czterech samic, czyli niczym nie różnią się od orangutanów czy innych zwierząt, mają to nawet zagwarantowane w swojej głupawej religii. Czyli prowadz sięze zwierzećiem , trochę wsyd a nawet bardzo......

bmblondyn jak nie masz nic madrego do powiedzenia to sie nie odzywaj 🖐️

Gość mauri86
Ojciec mojego chlopaka ma tylko jedna zone,choc jest muzulmaninem i moj facet rowniez jest mi wierny czego nie mozna powiedziec o innych

bo jak ktos chce sie czegos czepic to sie czepi i juz

muzułmanin i chrześcijanka, czyli połączenie dżumy z malarią. Chrześcijanka wyznawczyni religii wymyślonej przez Jezusa o dziwnych upodobaniach seksualnych i dopracowana przez równie chorego św Pawła z Tarsu. Muzułmanin wyznawca religii wymyślonej przez pedofila Mahometa, bo mu się nie spodobała żona po menopauzie.....zestaw wyborny, może sie pozabijacie z tej miłości.....

Gość Shepherds
bmblondyn, to o czterech samicach to prawda! Jednak Ja uważam, że to religia bardzo specyfczna, patriarchalna i doskonale rozwiązali (przynajmnie dla mezczyzn) sprawe pociągu fizycznego (NATURALNEGO) mezczyzny do wielu kobiet! Połączyli to z religią, zaspokajają swoje intymne potrzeby i nie mają wyrzutów sumienia. Popatrz jak jest w monogamistycznej chrześcijanskiej religii, tam facet ma przerąbane jeśli chce zaspokajać swoje chucie oraz byc w zgodzie z wlasna religią! (to jest ogólne i łatwe do podważenia, ale pierdole teraz szczegółowe pisanie)

wolę być agnostykiem związanym z jedną kobietą niż muzułmaninem , porównywanym do orangutana......

a skad jest twoj chopak jesi moge spytac.moj facet tez jest muzulmaninem do tego czarnym wiec wiem,ze bedzie duza "atrakcja" w moim malym miasteczku rodzinnym

Gość Shepherds
bmblondyn wolę być agnostykiem związanym z jedną kobietą niż muzułmaninem , porównywanym do orangutana...... Tez narazie trzymam się agnostycyzmu, piątka!:) A co powiesz na argument, że w naturze istnieje rowniez gatunki monogamiczne, na podstawie ktorych tez mozna przyrownac do nich samca człowieka i zbesztać, zdegradowac do roli zwierzecia :)

le_tubab czy pytanie skad jest bylo skierowane do mnie?

Gość polowa swiata
ja mam meza z ianu. i jest ok juz 5lat, nawet tam mieszkalam.chcesz wiecej info?/ podam gg

Gość Shepherds
le_tubab a skad jest twoj chopak jesi moge spytac.moj facet tez jest muzulmaninem do tego czarnym wiec wiem,ze bedzie duza "atrakcja" w moim malym miasteczku rodzinnym Te przebiegłe kobiety....dla bycia w centrum uwagi takie krzyżówki nawet sa zdolne wyszukiwać :)

Gość mauri86
no coz o jego zonie Aiszy to prawda,ale jakie to czasy,zreszta nikt nie ma zamiaru sie zabijac to kwestia gustu.Ja nie osadzam ludzi po religii lecz po zachowaniu

Gość Caro05
Ludzie sa strasznie uprzedzeni.Jestem chrzescijanka,ale chrzescijanie rowniez mordowali ludzi,nie popieram terroryzmu,ale innych niewinnych ludzi wyznajacych islam odpowiada za to? islam,religia jak kazda inna,polecam film ,,Nazywam sie Khan'' to film w sam raz dla osadzajacych niewinnych ludzi z powodu religii i ludzi ktorzy uczynili zlo

Gość absurdalia
o jak ja uwielbiam te dyskusje o roznicach kulturowych! dajcie spokój! nie kazdy muzułmanin jest konserwatywny i przestrzega wszystkich glupich przepisów religijnych! jestem chrzescijanką, ale nie chodze do kosciola co niedziele, uprawiam seks przed slubem, neiwiem kiedy ostatnio bylam u spowiedzi- chyba przy bierzmowaniu! wyznawcy islamu podobnie! zyją po prostu- jedni blizej religii inni dalej! i da sie połączyc te dwa swiaty, nie jest trudno, potrzeba tylko dobrej woli! a zarazem krytycyzmu w stosunku do wlasnego wyznania! widze wszystkie durnoty w kosciele, mowie o nich glosno, moj facet- muzułmanin, tez nazywa Proroka pedofilem, nie wpiera ze jego wyznanie jest rewelacyjne, ja tez tego nie robie. mądry czlowiek potrafi znalezc drogę i wlasną interpretację religii. Jesli sie chce tylko chce! ale nie zapominajcie, ze religia nie jest tylko wiarą w to czego nas uczono- jest przede wszystkim czescią tradycji, a to ta siedzi glebiej w człowieku!

"bmblondyn-->>jakbys byl dobrze poinformowany to wiedzialbys , ze poligamia jest dozwolona w islamie z roznych powodow , miedzy innymi dlatego , zeby mezczyzna , ktory ma duze zapotrzebowanie na seks , nie zdradzal zony , a zdrada jest zabroniona" no tak, bo jak pieprzy inne zony to juz nie zdrada, jak dla mnie to po prostu zdrada zony z inna zona.

niektore kraje jak tunezja juz to zniosly i zakazane jest posiadanie wiecej niz jednej zony to po pierwsze po drugie zeby miec wiecej zon trzeba miec kase bo trzeba je utrzymywac i kazda traktowac tak samo po trzecie mozna sobie zastrzec przed slubem spisujac dokument ze on moze miec tylko jedna zone 🖐️

Gość Shepherds
Zdesperowana Domowa Żona no tak, bo jak pieprzy inne zony to juz nie zdrada, jak dla mnie to po prostu zdrada zony z inna zona Dla ciebie, ale nie dla TAMTYCH kobiet, ktore w to wchodza. A przeciez o nie tez sie tu rozchodzi