Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony_grab

Mężczyźni-dlaczego jesteście tacy zniewieściali

Polecane posty

Gość zniesmaczony_grab

??? Gdzie Ci mężczyźni, aż chce się rzec.

Gość w lesie

Gość Sóper men
Dochrapałyście się, baby, na własne życzenie... Dobrze Wam tak!

Gość Obiektywna1234
oj tak! faceci nie widzą granicy pomiędzy zadbaniem a maniakalnym dbaniem o urodę, wygląd! facet z wyregulowanymi brwiami, wydepilowanymi nogami, klata..masakra:) jak to widzę, to tak jak autorce przychodzi mi na myśl tekst piosenki..Gdzie Ci mężczyzni, prawdziwy tacy....

Gość fdsgdfgsdfgdfsgdfg
Kobiety dlaczego jestescie lase na $$$$$$$$$$$ Gdzie sie podzialy normalne kobiety ?

Gość Obiektywna1234
Sóper men a dlaczego to Nasza wina? Że chciałyśmy abyscie mieli czyste panokcie????????

Gość zniesmaczony_grab
Zniewieściali nie tylko pod względem wyglądu, ale przede wszystkim zachowania.

Gość chuda w pęcinach
ciężko teraz o faceta z testosteronem, szukałam długo ale znalazłam :)

Gość fghfghfg
Proponuje poszukac na lawce po 20 tam duzo dresow biego albo jakiegos karka z dyskoteki. Oni duzo wala testosteronu

Gość Sóper men
To równie proste, co smutne. Kobieta przez wieki czuła się "zdominowana przez mężczyznę", więc postanowiła mu wykazać, co też ona nie potrafi. Że jest w stanie dorównać mężczyźnie we wszystkim a nawet go przewyższyć (bo facet, to nawiasem mówiąc - gamoń). No więc kobieta zaczęła namiętnie małpować mężczyznę. Tak, małpować, ponieważ kobiety nigdy nie było stać na wymyślenie samodzielnie czegoś nowego, czegoś oryginalnego. A skoro tak, to mężczyzna powiedział sobie: mam cię, kobieto, w głębokim organizmie. Skoro jesteś taka dobra, to na cholerę ja mam się starać być mężczyzną? Zdecydowanie przyjemniej jest wypić piwa z kumplami...

Gość chuda w pęcinach
największy mam ubaw jak tak biedaczek łazi ze swoją kobieta po damskich ciuchach i o zgrozo jeszcze jej doradza :)

Gość chuda w pęcinach
wczoraj dalam dupy 2 panom za 50zl i dzis nie moge usiasc :(

Gość sóper_men
To wszystko wina kobiet!

Gość taak, wszystko wina kobiet
Najlepiej szukać wymówek i żałosnych usprawiedliwień dla własnych braków.A może jest na odwrót ? Męzczyźni stali się mniej zaradni, są rozmemłani, wyfiołkowani, sami gogusie, więc siłą rzeczy kobiety chwycić za stery, bo na "mężczyznę " nie można liczyć.

Gość Obiektywna1234
Wypicie piwa z kumplami jest właśnie męskie:) Więc nie podchodzi to pod zachowania zniewieściałe;) A tak swoją drogą, to faceci chcieliby, tak jak w epoce preindustrialna, dominować, żeby wszytsko od nich zależało!!! Nie jestem feministka ale swoje zdanie też chce mieć!

Gość chcieliby dominować
A jednocześnie to właśnie kobiety są teraz bardziej ambitne, zdolne, panowie spoczęli na laurach. I pewnie oczekują ,że jedyną ambicją ich kobiety , będzie pranie i gotowanie ( sic ! ).

Gość dokładnie jak w temacie
zniewieściali, niezdecydowani,słabi psychicznie i emocjonalnie to przewaga gatunku męskiego, ufffffff ale się pokręciło :)

Gość Sóper men
Jasne, jasne, górują nad mężczyznami we wszystkim. To jasne! Tyle tylko, że do tej pory nie udało się im nic znaczącego wymyślić, niczego oryginalnego skonstruować. Prawda jest taka, że kobiecy intelekt i wyobraźnia ograniczą się wyłącznie do aktywności na polu zawodowym na poziomie szkoły powszechnej i średniej...

Gość super men powtarzasz frazesy
bez zastanowienia. Jak kobiety miały cokolwiek wymyślić , skoro narzucono im społeczna rolę kur domowych? I o jakim średnim wykształceniu mówisz, skoro tyle sam ( jeśli nie więcej ) kobiet, co mężczyzn ma wyższe wykształcenie.

I poproszę jakieś dowody na potwierdzenie tej tezy , którą wypowiadasz z taka pewnością : " Prawda jest taka, że kobiecy intelekt i wyobraźnia ograniczą się wyłącznie do aktywności na polu zawodowym na poziomie szkoły powszechnej i średniej..."

Gość Sóper men
Tak tak, macie dostęp do uniwersytetów od wielu dziesiątków lat. I co? Ile kobiet zdobyło przez ostatnie 50. lat Nobla? Dają czasami na odczepnego, żeby nie podpaść pod oskarżenia o dyskryminację jakiejś babie w dziedzinie literatury i to już wszystko...

Gość szkoda słów nawet
ilu dziś nieudaczników, którzy siedzą przed kompem, pracy nie umieją znaleźć ( =nikt ich nie chce ) , a w tym czasie kobieta musi zarabiać na utrzymanie całego domu, a po powrocie z pracy kolejny etat-matka i zona

Gość Sóper men
Dowodem na prawdziwość tezy jest oczywisty fakt, iż mózg (intelekt kobiety) ma jedynie umiejętność przyswajania wiedzy oraz jej propagacji. Nie może sobie za nic poradzić z kreatywnością, która jest absolutnie niezbędnym warunkiem jakiegokolwiek postępu.

Gość kobieta idelana
Ilu mężczyzn urodziło dzieci od stworzenia świata?

Wciąż powtarzasz babie i babie, nie szanujesz wszystkich kobiet ? Poza tym temat jest o mężczyznach, więc proponuję dyskusję na temat. Choć fakt, atak jest najlepszą formą obrony.

Gość zmieniłam zdanie
ej...nie piszemy tutaj o mózgu,tylko o charakterze faceta, z doświadczenia wiem,że kiedy kobieta ma trudności życiowe,z jakichkolwiek przyczyn,rozpad związku,utrata pracy itp.wpada w dołek ale szybko z niego się dźwigniea faceci? ech...szkoda słów,uciekaja od problemów,są słabi

Gość Sóper men
:-) Ile kobiet te dzieci w tym samym czasie spłodziło, zapewniło im dach nad głową, bezpieczeństwo i papu...

" Dowodem jest oczywisty fakt " -ciekawa konstrukcja. Domyślam się ,ze ten "oczywisty fakt " jest wynikiem Twoich głębokich przemyśleń. Chodzi mi jednak o dowody, a nie o przekonania, opinie ( chyba dostrzegasz różnicę, w końcu jesteś mężczyzną ).

Gość prawda boli
niech każda z Was kobitki zrobi sobie szczery rachunek sumienia - i wtedy zabiera głos...