Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgh

no i stalo sie ... nocne budzenie

Polecane posty

Gość mój ma 10 miesięcy
jestem już ;) na spacerze byliśmy :)

Gość mój ma 10 miesięcy
a my niedługo wychodzimy bo coś trzeba zrobić na kolację więc marsz do sklepu. :)

Gość mój ma 10 miesięcy
oj dobry ;) teraz zaczynam kąpać synka pózniej,jak usypiał około 19-20 to o 5-6 juz wstawał. a teraz kąpie po 20 a zasypia około 21 i wstaje około 9 rano ;)

Gość mój ma 10 miesięcy
to też można się wyspać :) gorzej było na początku jak tylko cyc był. potrafił z 10 razy wstać w nocy na cyca ;D ba,nawet i więcej ;)

ja od samego początku karmiłam butla to tez nie było najgorzej bo wstawał co 3 godz Ale wtedy marzyłam żeby przespać w nocy 5 godz:-)

Gość mój ma 10 miesięcy
tak to też było moje marzenie.teraz jak przesypia więcej to śmieje się do męża że kolejnym marzeniem jest wyspać sie porządnie bez wstawania na robienie kaszy :D mojej siostry citoecznej syn ma prawie 2 lata i budzi się na picie co około 2 godz :D

hehehe nie możemy narzekac na Nasze maluchy:-) chyba bym nie dała rady przez dwa lata budzić się co dwie godz Nie próbowała Go jakoś oduczyć?

hej dziewczynki moj 3 czerwca skonczy 6 miesiecy :) zabkow brak:) do konca 4 miesiaca dziecko mi spalo 10-11 godzin bez przerwy ... jak skonczyl miesiac przestal jesc w nocy po prostu sie nie budzil do rana... ale jak 5 miesiecy przyszlo masakra ... przespi od 20-24.. pobudka trzeba przytulic dac smoczka ucalowac spi godzine o 1 w nocy co pol godziny sie budzi kreci wierci wydziwia... chce do mnie do lozka a i tak jak go wezme spi nie spokojnie poplakuje wierci sie.. pic nie chce jesc nie chce probowalam wypluwa wiec glodny nie jest nie wiem co sie stalo:( mamy podobno azs na tle uczulenia na mleko co chyba nie jest prawda... najpierw na pepti nic nie pomoglo 6 tyg. potem 3 tyg. na samym nutramigenie bez niczego innego nie pomoglo... maly mial buzie zaogniona cialko w plamki szorstkie... zmiana proszku pomogla na cialko ale buzia dalej nie do konca zagojona... rano sliczna za 5 minut potrafi byc cala czerwona i biedna:( nie moge wyczaic co go moze uczulac ... moze jesc marchewke i inne warzywa nic sie nie dzieje kaszki tez gluten dzis dalam pierwszy raz jak narazie jest ok maly zna nowe smaki i karmienie to koszmar placze nie chce mleka... jakbyscie powachaly nutramigen to masakra pachnie jak jakies chemikaia a smakuje jak woda z proszkiem do prania gorzkie i okropne.. bylam wczoraj u pediatry i mam sprobowac dac bebiko zwykle jedno pudelko jak objawy se nie pogorsza to mam go nie meczyc tym strasznym mlekiem i czekac az testy alergiczne zrobie bo poki co jestem w kropce my jemy okolo 7.00 - 150ml - nutramigen plus 2 miarki sinlac 10.00 - 120ml owoce przetarte lub sloik 11.00 150ml nutramigen + sinlac 14.00 - 120ml zupka + miarka kaszy manny + miesko dwa razy w tygodniu 16.00 150ml kaszka (sinlac, owocowa) 20.00 - 150ml nutramigen + sinlac i wypija okolo 200ml herbatki z kopru wloskiego lub jablko melisa

hej truuskaffka:-) a te nie przesypianie nocy i marudzenie nie zaczeło się przypadkiem jak zaczęłaś wprowadzać nowe pokarmy? może Go brzuszek boli i dlatego taki jest

Gość mój ma 10 miesięcy
niunka- nie oduczała bo było jej wygodnie dać butelkę niż oduczać od picia truuskaffka- u mnie było podobnie,mały miał skaze białkową i tylko jak ja wypiłam np capucino lub łyka mleka zaraz był wysyp krost,ból brzucha u synka,drapał się po tym ąż taka ropa leciała. pozniej ograniczyłam do max diete i spał spokojnie. jak mu wprowadzałam pierwsze dania to po marchewce bolał gobrzuch,pozniej po ziemniakach i tak w kółko.teraz jest zdrowy i wszystko wcina :) czego i Tobie życze ;)

To mój ma skaze ale nie ma takich strasznych objawów U mnie wprowadzanie nowych pokarmów przeszło bez jakiś bólów itp..

Gość mój ma 10 miesięcy
witam ;) nocka mineła bardzo spokojnie. około 5 wstał na kasze i spaliśmy do 8.30 :) a jak u Ciebie?

To mój pomimo tego że w dzień zjadł więcej to już po 3 wstał na jedzenie Wogóle w nocy był jakiś niespokojny ale teraz jest ok

Gość mój ma 10 miesięcy
może dlatego że następne ząbki mu wychodza? mój własnie wcina kasze na śniadanie,żeby nie było to ŁYŻKĄ :D

Może ma takie nabrzmiałe dziąsła no tak tak tylko łyzką:-) hehehe Jak odstawiłam całkiem te produkty mleczne to widze poprawe już u niego policzki ma mniej chropowate uff

Gość mój ma 10 miesięcy
ta skaza to jest za przeproszeniem przejebana... moja kolezanka ma 22 lata i jeszcze ma skaze ;) jak wypije mleko lub zje swieza bułke to zaraz sie drapie i krosty jej wyskakują ;)

Mój synek 12.06 kończy 5 miesięcy i od narodzin budzi się 2, 3 lub nieraz 4 razy w nocy na karmienie. Karmię go piersią i to karmienie trwa przeważnie pół godziny. Wielokrotnie próbowałam na noc dawac mu bultę lub nawet teraz kaszkę, ale nawet jeśli zje kaszke to i tak się budzi za 3 godziny głodny. Cóż lubi sobie pojeśc :) A wy narzekacie że wasze dzieci się budzą raz w nocy....

evannka.... my nie narzekamy :-) narzekała koleżanka co założyła ten temat........ Z tą skazą jest różnie mój mąż jak był mały to też miał i dlatego maluch pewnie po nim odziedziczył Ale teraz potrafi wypijać nawet litr mleka dziennie i nic....

Moj starszy syn Dawidek również miał skazę białkową ( do 5 lat) jak się okazało skaza była wierzchołkiem góry lodowej. Skaza minęła ale na jej miejsce wstąpiła poważna alergia. Robiłam mu testy i dosłownie jest uczulony na wszystko ! :( Skala uczulen wynosi od 0 ( jeśli uczulenia nie ma ) do 2. On przy wszystkim na 2 :( Dodatkowo choruje co roku na drogi oddechowe :( . Nic nie pomaga bierze ciągle leki, a w tamtym roku doszły także leki na astmę oskrzelową. Byłam u wielu specjalistów ale każdy mówi i robi to samo... Marzę o tym by był zdrowy jak inne dzieci :( :( :(

evannka nie strasz Nas:-) u mnie brat właśnie jest alergikiem do tego też ma astme oskrzelową cały czas bierze wziewy a do tego co miesiąc chodzi na odczulanie ale w jego przypadku ta alergia nie stwarza jakis problemów tylko jak się zmęczy to dostaje zadyszki evannka jest przeciez taki jak inne dzieci jest przeciez kochany

z tego wszystkiego założyłam nowy wątek na forum :)

macie przed sobą zdesperowaną zwyciężczynię nocnych budzeń :( Mój sie budzi tyle razy, ze przestaje liczyć. W zeszłe wakacje złamałam się i zaczełam z nim spac, żeby chociaż chwile mieć spokój. I było lepiej. A od paru dni mam jakiś koszmar. Mam wrażenie, że budzi się co 15 minut i od razu krzyczy mniam mniam, bo chce cycka (tak, jeszcze go karmię). Głodny byc nie może, bo wieczorem zjada michę kaszy. mam dosć. Mam świadomosć, że musze odstawic go od piersi, ale ta mała kochana cholera nie chce dac sie odstawić:(. z góry dziekuję za komentarze matek, których dzieci przesypiają noce - to nie wasza zasługa, tylko macie takie dzieci. Ja tez czytałam madre ksiązki, próbowałam róznych metod. latałam po lekarzach i co? i nic:)

Ja poprostu marzę o tym żeby nie musiał juz brac tych wszystkich leków, bo jest ich sporo... Pozatym jest najkochańszym dzieckiem na ziemi :) :D

paula01 ..... niewiem co powiedziec. Faktycznie dziwne ...