Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgh

no i stalo sie ... nocne budzenie

Polecane posty

własnie dlatego spróbuje z tym jedzeniem w dzień musze tylko troszku pokombinować bo okazało się teraz ze ma skaze białkowa

Gość mój ma 10 miesięcy
tzn mój 10 miesiecy konczy za ponad tydzien. no niestety nie ma ani jednego zęba. a slini sie od 2 miesiaca. teraz jest jakis marudny ale nie wiem czy to ząb czy ból brzucha.mojej cioci syn mial rok i 2 miesiace jak wyszedł 1 ząb ;D

to moze napiszemy date urodzin swoich maluchów o ile to nie jest jakas tajemnica

Gość mój ma 10 miesięcy
niunka mój tez miał skaze białkową :) tylko że po 8 miesiacu sama przeszła :) i teraz wcina serki :)

Gość mój ma 9 i pół mies
a waży 12,5 kg :-D

ehh to u mojego dopiero teraz wykryli musiałam przejśc na inne mleko inne kaszki zero jogurtów itp

Gość ej powiedz
12,5 kg??? Moja ma 16 mies i wazy niecala 12...

Gość co za tłuścioszka
chowasz??? 9,5 miesiąca i 12,5 kg?? moja ma 3 lata i waży 14,5 kg i za chuda nie jest.

Gość mój ma 10 miesięcy
a w jaki sposob wykryli tą skaze? moj mial strszne krosty jak ja tylko wypiłam łyk mleka. (karmiłam piersią) a waży około 10 kg i moim zdaniem wygląda ok :)

Gość ghfgh
moja ma 8 isiecy i ani jednego zeba. A mleka wypija tylko 150ml co 3,5 h ... i niewiem co robic powinna pic 210ml albo chociaz 180ml:( Moze powinnam przejsc juz na nan3??

Gość ghfgh
kaszek nie lubi jedynie czasem dosypuje do mleka klejik ryzowego

U mojego wykryli że miał taką chropowatą skóre na policzkach i od czasu do czasu rumieńce Jak narazie wykluczyłam białko i zobaczymy co się będzie działo Ja od samego początku karmie mlekiem sztucznym

Gość mój ma 10 miesięcy
Gatki... to powiedz mi w takim badz razie co TY bys zrobiła gdyby Ci dziecko płakało z głodu,nie z pragnienia.odróżniam już kiedy moje dziecko chce jeść a kiedy pić. na noc i rano karmię łyżeczka.w dzien pije z niekapka. w nocy butelka i tak jest dla mnie ok. a co to za stwierdzenie zeby dziecka w nocy nie dokramiac?? jak jest głodne to rzecz jasna zeby dac mu to co chce. nie bede mu dawała wody bo wiem że nie o picie chodzi..

Gość mój ma 10 miesięcy
ja karmiłam piersią przy skazie. miałam dietkę ze ho ho ;)

Gatki.... każde dziecko jest inne Jak Ty jesteś głodna to zaspokoisz się piciem? Ja juz przerabiałam wode zamiast jedzenia....

Gość mój ma 9 i pół mies
no tyle waży - 12,5!!! I jest na piersi więc nie wiem ile zjada mleka a poza tym to deserek zupka i jakiś owoc. I nie chce smoczka więc często chce pierś żeby sobie possać. Jest poza siatką centylową pod względem wagi i wzrostu. Wygląda jak tłuścioszek ale opóźniony ruchowo nie jest - siedział bez podparcia jak miał 7,5 mies, raczkuje od tygodnia i to szybko to może już nie będzie tak przybierał. Pediatra mówi żebym go do 1,5 roku nie odchudzała - nie zmieniała mu diety bo pewnie szybko z tego wyrośnie jak zacznie chodzić, mama szczupła a tata szkieletor :-D

No napewno Jego od razy wysypywało jak zjadłaś coś z białkiem związane?

Gość mój ma 10 miesięcy
moj naprawde dużo zjada w dzień. a i tak w nocy zje kasze około 250 ml.

Gość mój ma 10 miesięcy
niunka.. jak cos zjadłam i go np za poł godziny nakramiłam to po około godz juz miał wielkie krosty i szorstkie policzki. okropnie to wyglądało

Gatki... wiem teraz te dzisiejsze szkoły wychowywania dzieci tak zalecają Kazde dziecko jednak jest inne Jak robisz tą owsiankę?

Gość ej powiedz
Tez jestem ciekawa tej owsianki...

własnie u mojego tak nie było On skóre na policzkach ma cały czas tak lekką chropowatą i tylko od czasu do czasu te rumieńce Wiesz nigdy nie było tak że zjadł coś mlecznego i Go okropnie wysypało

Gość mój ma 10 miesięcy
moj tez by jadł to co ja gdyby miał chociaż jednego zęba...

Gość mój ma 10 miesięcy
zobacze dzis z tymi płatkami,ale bede musiała je troche blenderem potraktowac ;)

Tylko ja te płatki muszę zalać mlekiem modyfikowanym Mój juz ma 3 zabki i czwarty się wyżyna

Gość mój ma 10 miesięcy
fajnie... szkoda że mój jeszcze nie ma ;)

To ja skórke chleba czy pietke dawałam od kiedy utrzymał ją sam w rączce:-) Nie przejmuj się przyjdzie pora i mu wyjdą jeden po drugim zobaczysz:-)

Gość mój ma 10 miesięcy
no ja jeszcze sie tym blenderem niestety pobawie ;) a znacie jakies dzieci co im pozno ząbki wyszły?? martwie się tym troche,jak byłam na kontroli to lekarka mówiła że u kazdego dziecka jest inaczej,jedne maja szybciej zabki iine pózniej. tylko aby do roczku wyszły.