Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgh

no i stalo sie ... nocne budzenie

Polecane posty

Gość mój ma 10 miesięcy
piętke też gryzie :) jedyne czego nie lubi to słodycze, żadnych wafelków nic po prostu ;))

Gość mój ma 10 miesięcy
gatki napisz ile płatków i ile mleka lub wody. banana tez można wkroic?

Kolezanki dziecku ząbki wyszły ok 11,5 miesiąca w ciagu tygodnia 4 ząbki:-)

Wafelków zadnych jeszcze nie próbowałam dawać Zjada biszkopty chrupek kukurydzianych nie chce i od czasu kupuje mu te ciasteczka z hippa

Gość mój ma 10 miesięcy
ojej ;) bardzo marudziła?

troszku tak:-( moj maluch na dwa pierwsze zabki wogóle nie marudził ale jak mu się wyzynała u góry dwójka to był momentami bardzo marudny ale na szczęście przeszło:-)

Gość mój ma 10 miesięcy
dzięki ;) moja tesciowa czasem mu da wafelka do ręki ale wypluwa ;) tych ryżowych nie próbowałam dawać z racji tych ząbków ;P

Gość mój ma 10 miesięcy
u mnie jak zacznie marudzić to kazdy 'ząbki idą' taa idą i dojść nie mogą ;)

Gość mój ma 10 miesięcy
co zrobić,, czekać trzeba ;)

haha śniadanie poszłam zjeść a tu 3 strony się zrobiły ;) mój urodzony 29 lipca (termin miałam na 29 sierpnia) ok 10,5-11 kg 8 zębów smaruję je żelem dentinox n i też ma skazę białkową, jest na diecie :) i leczę go ziołami

U mnie tak było jak w 4 miesiącu się okropnie slinił to wszyscy że będa mu szły zabki:-) i wyszedł dopiero po miesiącu:-)

Gość mój ma 10 miesięcy
u mnie slini sie juz 8 miesiecy ;)

Mój urodzony 22 wrzesnia 2009 aktualna waga 9200 jak narazie 4 ząbki ale kolejne czekaja w kolejce:-) Franka a Twojego dziecka na jakiej podstawie wykryli skaze i kiedy?

no bo dolne dwójki wyszły do połowy więc idą i bolą, i cale dziąsła ma opuchnięte więc na pewno też bolą, dlatego smaruję :)

Nie przejmuj sie tak tymi zabkami ja bym wolała żeby mojemu póżniej wyszły:-) dłużej by miał mleczaki:-)

miał jakąś pryszczycę na buzi ;) i poszłam do alergologa i stwierdziła skazę (sama byłam alergikiem i ojciec dziecka tez więc mogłam się spodziewać chorób skórnych) jest na diecie bezglutenowej i bezmlecznej

Gość mój ma 10 miesięcy
synek-urodzony 9 sierpnia 2009 ;) waga około 10 kg uzębienie- brak :D

marchewki nie dostaje bo to bardzo uczulające warzywo :) żel stosuję bo jest skuteczny, poza tym myję mu zęby ;) a słoiczki dostaje jak nie chce mi się gotować :)

Gatki.... ja również stosuje żel marchewke wogóle nie chce brać gryzaczka też...

chleba i wędlin nie dostaje :) ale jak zacznie jeść to będę sama piec mięsa i chleb nie je glutenu no i jest na bebilonie pepti

Gość moja ma 15 miesięcy
i nie przespała ani jednej nocy!! na palcach jednej ręki policzyć ile było nocy, kiedy to budziła się tylko raz... 3 pobudki to takie minimum

jak mój syn będzie miał zęby jak ojciec to nic mu nie zaszkodzi ;) moj facet ma 31 lat i nigdy u dentysty nie był :D

Mojego tez musze przestawic na bebilon pepti ale nie chce tego mleka jesc:-( wspominałaś coś o jakiś ziołach?

Franka......:-) dzien lepiej spędzić inaczej niż przy garach:-)

mam takiego zielarza który mnie wyleczył z azs i z dzieckiem tam pojechałam jak alergolog powiedziała że to skaza. U małych dzieci jest dobrze bo wystarczy w tych ziołach kąpać bo ja to pić musiałam. Ja u tego zielarza już kilkanaście lat się leczę na różne przypadłości, wiem że wiele osób w to nie wierzy ale ja jestem jego wielką fanką :) dzieki niemu mam wreszcie piękną zdrową skórę i mogę jeść co chcę ;) jak jesteś zainteresowana to jego strona www.zielarz.prv.pl