Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 motyleek 321

gdzie warto pojechac na wakacje za granice ?

Polecane posty

Go艣膰 motyleek 321

tunezja ? hiszpania ? grecja i inne ? gdzie byliscie i co polececie ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Cypr na pewno,podobalo mi si臋 tez w Turcji.Zalezy jakie masz srodki przeznaczone

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sikidim sikidim
Polecam Turcj臋 - pi臋kny kraj, mn贸stwo zabytk贸w, wspaniali ludzie. Ale raczej Riwiera Egejska (Bodrum i okolice) - troch臋 dro偶ej, ale towarzystwo nieco lepsze ni偶 np. w Alanyi.

Udost臋pnij ten post

To ju偶 zale偶y tylko od Ciebie, gdzie Ci pasuje;) Ale Grecj臋 bym raczej w tym roku odradza艂a... No i zostaje kwestia biura, albo czy w og贸le jecha膰 samodzielnie;) Jak si臋 zdecydujesz na 2 opcje to polecam http://www.hotels-globally.com/ posiada baz臋 hoteli na ca艂ym 艣wiecie;)

Udost臋pnij ten post

Grecja jest super ja bylam na Cyprze na Skiatos na Rodos :) Polecaam Bulgarie zatrzymac sie w jednej z tych spokojniejszych miejscowosci ja rezydowalam w Pomorie a stamtad wszedzie blisko neseber zachwyca podobnie Sozopol Zlote Piaski Obzor.....

Udost臋pnij ten post

Bradoz lubie- to jak poszlas na targ i pojechalas na zakupy a nie na wczasy to moze i przezylas horror. Ale jako miejsce na wakacje naprawde bajka. Grecja Turcja podobne jak dla mnie a ceny naprawde o wiele lepsze w Turcjii. Ja w tym roku eybieram sie do Egiptu macie jakies uwagi albo rady:)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 selerowa
Teneryffa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w Turcji i w Egipcie bylismy
Co mo偶ecie poleci膰 dla rodziny z dw贸jka dzieci w wieku 5 i 8 lat? Planujemy wyda膰 ok 10 tys zl za cala rodzink臋 Jaki hotel polecacie, aby dzieciaki sie nie nudzi艂y, najlepiej z aqua parkiem i nie mniej niz 4*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w Turcji i w Egipcie bylismy
selerowa - mozesz polecici jakis hotel?

Udost臋pnij ten post

Turcja-byam na Riwierze,super hotel,ogolnie bylam zadowolona Wlochy-zjezdzona Toscania,kilka razy w Rzymie Jestem zauroczona,kocham Wlochy Hiszpania-tez fajnie w Tym roku planujemy Turcje-wybrzeze egejskie Chorwacje-jak samochod wymienimy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szachownicka
Zdecydowanie warto, tam przynajmniej mamy zagwarantowan膮 pogod臋. Cz臋sto zagraniczne wycieczki s膮 te偶 po prostu ta艅sze od tych w kraju. W tym roku na pewno pojad臋 z Almaturem, na jak膮艣 objazd贸wk臋, nie wiem jeszcze gdzie konkretnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cfffdf
Estonia

Udost臋pnij ten post

Chorwacja, wyspa Brac, miejscowo艣膰 Bol +38521635313 kom. +385915266167, powo艂ywa膰 si臋 na Norberta z Polski zrobi膮 super cen臋. Mieszka艂em z tymi lud藕mi przez p贸艂 roku, polecam. Jak co艣 to zosta艂 tam m贸j rower i jest do dyspozycji

Udost臋pnij ten post

acha i po angielsku tylko na kom贸rkowy, stacjonarny tylko po chorwacku/rosyjcku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nokhsaewka
M贸j pierwszy wyjazd Chorwacja by艂am zauroczona tym pi臋knym krajem nast臋pnie Tunezja i wycieczka na pustynie . Po raz drugi pi臋kna Chorwacja i wyjazd na Kret臋 ze zwiedzaniem Santorini ten kraj mnie nie urzek艂.W Turcji by艂am w Bodrum nic nie zwiedza艂am bo by艂o bardzo gor膮co ale mo偶e tam wr贸c臋. Po krajach muzu艂ma艅skich mia艂am ochot臋 wyjecha膰 do cywilizowanego kraju pad艂o na Lanzarote by艂o bo bylismy w grudniu u nas minus 13 a tam plus 23. Kolejny wyjazd by艂 najd艂u偶szy 3 tygodnie Chiny zwiedzali艣my bez biura podr贸偶y tam na pewno wr贸c臋. Teraz wr贸ci艂am z Maroka kraj typowo arabski tam nie pojad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nielubieuk
a dlaczego nie do united kingdom tak chwalicie ten kraj a na wakacje tam je藕dzi膰 nie chcecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowied藕 naa pytanie
Wy tam sie znacie...:P Zdecydowanie Nowa Zelandia i Mauritius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seledynowys艂onecznik
Dominikana ;) tylko nie jesieni膮, najlepiej tam pojecha膰 zim膮 lub wiosn膮 http://villapolonia.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dbbded
Pla偶e naturystyczne w Chorwacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 turysta kulturysta
Polecam Chiny pi臋kny kraj !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adriannnna12
Francja jest przepi臋knym krajem. Warto wybra膰 si臋 tam z najbli偶szymi. Ciekawa historia i ludzie. By艂am na St. Tropez i na Lazurowym Wybrze偶u z firm膮www.wakacje-we-francji.pl i przyznam 偶e wysz艂o bardzo tanio jak na tak膮 urozmaicon膮 wycieczk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matthew67
majorka super w europie,a dalej zima mauritius polecam hotel coin de mire

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matthew67
a i na mauritiusie nurkowanie z Wojtek diving fajny gosc i zaloga po polsku gada/haha/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂osik,m
Wegry- blisko, tanio i cieplo.Hiszpania- Costa Brava- 艂adny kraj, troche drogo. Turcja- bardzo gor膮co, woda tez cieplutka, mozna kupic torebki, perfumy itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karynok
Turcja drogo? To chyba zale偶y te偶 jak膮 wycieczk臋 wybierzesz, z jakim biurem? Ja znalaz艂em w miar臋 niedrog膮 w ofercie Almaturu i jedziemy z dziewczyn膮 we wrze艣niu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rok temu zwiedzi艂em Tunezj臋 i na pewno jeszcze tam pojad臋. Bardzo by艂em mi艂o zaskoczony z wyjazdu, tym bardziej, 偶e by艂 to wyjazd bardzo tani. Wi臋kszo艣膰 moich znajomych m贸wi艂, 偶e to Tunezja jest przereklamowana i nie warta odwiedzenia, tymczasem moje zdanie jest o 180 inne! Sam szuka艂em wielu informacji o wyje藕dzie do tego kraju np tutaj: http://www.travelin.pl/panstwo/tunezja i jak si臋 przekona艂em, wcale nie by艂y one przereklamowane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja000
Ja w艂a艣nie wr贸ci艂am z Tunezji. Chcia艂am mie膰 spokojne wakacje na pla偶y. Tylko palmy, morze, ja i ksi膮偶ki. Wyjazd uda艂 si臋 fantastycznie, na prawd臋 uda艂o mi si臋 odpocz膮膰. Je艣li chodzi o biuro to by艂am z Alf膮 i r贸wnie偶 nie narzekam. Wszystko zorganizowali jak trzeba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 growing_up
ci臋偶ko powiedzie膰, gdzie konkretnie, zale偶y, co kto lubi. Ja w tym roku by艂am w Grecji i w Niemczech, ale zawsze te偶 staram si臋 te偶 pozwiedza膰 nasz kraj i jak tylko b臋d臋 mia艂a woln膮 chwil臋 pojad臋 do Gda艅ska, do hotelu Dw贸r Oliwski, bo maj膮 bardzo fajne zabiegi w spa, a z racji, 偶e pogoda jest jaka jest my艣l臋, 偶e to b臋dzie dla mnie jeden z lepszych pomys艂贸w na sp臋dzanie wolnego czasu.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰