Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaMM

Jakie ubranka sa najlepsze na prezent w odwiedziny dla dziecka 6-12 m?

Polecane posty

Gość AniaMM

Witajcie drogie mamusie, i te przyszle tez :) Doradzcie mi prosze, jakie sa najpraktyczniejsze ubranka, dla dzieciaczkow od 6-12 m. Chce kupic, cos co bedzie praktyczne, i ladne. Ide w odwiedziny :)

ja najbardziej lubiłam(i lubię) dostawac w prezencie ciuszki mniej praktyczne, takie "na wyjście", te na codzień to każda mamusia kupuje na bieżąco i one są tańsze, zawsze wolałam dostac coś konkretniejszego, coś na co mi było bardziej szkoda pieniążków, np, jakąś fajną kurteczkę/bluzę(fajna bluza dla dzieciaczka w tym wieku to jakieś 50zł, kurtka jeszcze więcej - ok 70-100zł), jeśli dla dziewczynki to jakąś fajną sukieneczkę czy płaszczyk albo jakiś zestaw spódniczka i do niej bluzka myślę że mamusia się bardziej ucieszy z takiego właśnie prezentu

Gość mama 9 miesiecznego synka
H&M ma super rzeczy, zarowno wyjsciowe jak i takie na codzien. Ja bardzo lubie ten sklep, bo jakosc ubranek dzieciecych jest rewelacyjna i po 10 praniach np. spodenki wygladaja tak samo jak przed 1 praniem, stad polecam przejsc sie do H&M i zobaczyc co tam maja w ofercie :)

Gość AniaMM
Hmmm super, rada!! Bardzo dziekuje!!! A powiedz, wolisz dostawac ciuszki na wyrost, czy na czas terazniejszy? Chodzi mi np, jesli masz polrocznego bobasa, i dostalabys cos na roczek, albo poltora, to ok?

Gość AniaMM
Hmmmm... ja jade do Stanow, wiec tam zrobie zakupy. Chce isc do Carters, albo do Old Navy, oni mają tez super rzeczy, rewelacyjna jakos, i duzo tansze niz w Polsce. Co do H&M to mnie zaskoczylas... Wszystko co kupowalam tam dla siebie, bylo raczej sredniej jakosci...

eee ja mam inną opinię na temat dzieciecych ciuszków z HM ;) owszem część ciuszkow jest po praniu fajna, np dzinsy, leginsy itp ale np dresiki bardzo szybko racą kolor :/ auorko w stanach GAP jest też ..super ciuszki

Gość AniaMM
Old Navy jest wlasnie z GAP'U produkuja podobne ubranka, troszke tansze, ale jakos rewelacyjna!!!

Dużo zależy ile chcesz przeznaczyć ;) Myślę że każda mama ucieszy się najbardziej z"konkretu" jak kurtka,dres czy jakiś 2-3 częsciowy zestaw (np spodnie+bluzeczka na krótki +bluza lub coś w tym stylu).Osobiście dla niemowlaka wolałam dostawać ciuchy na wyrost bo na "teraz" miałam ich full. H&M jak dla mnie to ciuchy wcale nie mają takie super :)

Gość AniaMM
Gość ej powiedz
Ja najwiecej ciuchow kupuje w tesco-cherokee. Nie rozciagaja sie, nie spieraja a i cena przystepna. Zreszta tescowe tez sa ok.

Zgadzam sie. Dla doroslych H&M Ma sredniej jakosci rzeczy, ale dla dzieciaczko dobrej , a nawet bardzo dobrej. Jesli jedzisz do USA to polecam kupic GAP. Ladne rzeczy, swietna kolorystyka i cenowo ok. Tommy Hilfiger ma tez fajne bardzo fajnutkie rzeczy dla dzieciaczkow i cenowo nizesz niz w Europie. Ja preferuje dostawac ubranka troszke na wyrost i mysle, ze wiekszosc mam tak ma ;) A i jeszcze jedno: koniecznie dowiedz sie jak duzy jest dzieciaczek, dla ktorego chcesz kupic ciuszki, bo amerykanska rozmiarowka jest mniejsza niz europejska, czesto podawana e miesiacach, a nie w cm i przez to pojawiaja sie male nieporozumienia. Moj synek nosil ich ciuszki gdy mial 2-3 miesiace, chociaz bylo na pol roku...Wiec to takie maly tip :)

A czemu nie lubicie ciuszkow z H&M? Ja uwazam, ze sa niedrogie i jakosciowo super. Kupuje rowniez sporo rzeczy Esprit, bo podoba mi sie kolorowka i jakosc tez jest swietna, co przy moim maluchu smigajacym na kolanach to niezbedne minimum ;)

Gość AniaMM
Super, ze to piszesz, odnoscnie rozmiarowek amerykanskich, to cenna uwaga!! Bede o tym pamietac :) Bardzo dziekuje... Prosze zerknijcie na te linki...a moze wpadnie Wam cos w oko, i mi doradzicie?

Gość mariankas
a ja nie lubie dostawać dla swojej córy ubranek. Wole żeby dostał zabawke albo ksiązeczke. Zazwyczaj dostaje rzeczy na wyrost o 3 rozmiary za duże i np. zima się konczy a ja mam nową kurtke tkóra za rok bedzie mała.

na pewno śpioszki odpinane w kroku. podobno młode mamy je lubią bo są praktyczne i szybko można maluszka przewinąć.

Gość AniaMM
Mariankas... no to prawda... jesli chodzi o zimowe ciuszki... to zgodze sie... ale takie rzeczy jak to ze dziecko rosnie bierze sie raczej pod uwage... Moze kupie tez jakies zabawki muzyczne, badz do nauki jezyka angielskiego...

Gość czekaj aaaby
http://www.marksandspencer.com/Cotton-Floral-Combat-Trousers-Outfit/dp/B0039CZVPU?ie=UTF8&qid=1274968574&categoryNodeID=53882031&ref=sr_1_35&page=1&node=299495031&sr=1-35&mnSBrand=core&_encoding=UTF8&rh=n%3A299495031 ja bym wolala cos takiego.. jeden ladny zestawik i jakąś grzechotke dla dzidzi ubranka najlepiej na wyrost np jak dziecko ma 3 mies to kupic ttakie na 6-9 miesiecy i odpowiednie na daną pore roku...

Gość taki maly kolo
te ubranka jak dla mnie trochę mdłe. Ja wolałabym dostać tak jak ktoś pisał wyżej jakąś kurtkę, sukienkę, spodnie, bluze a nie koniecznie to. Oczywiście jest to ładne.... ale ja bym kupiła cos innego.

Gość AniaMM
hmmmm.... No to super, w takim razie rozejrze sie za kurteczkami, sukieneczkami itd :)

Gość AniaMM
Czekaj abyy, mam pyt. Czy Twoje dziecko ma taka zabawke? Czy uwazasz, ze moze byc fajna?

Gość czekaj aaaby
nom fajna dzieci lubia bębenki :) a ile ma dziecko ktoremu chcesz zakupic prezent??

Gość AniaMM
Jak narazie tylko pol roczku :) Ale ona juz sporo dostala, wiec wolalabym cos bardziej na wyrost. Nawet na przyszly rok... Sama juz niewiem... Malo osob raczej daje cos dla wiekszych dzieciaczkow... Jedna z moich kolezanej dostala ubranka do 3 m, i 60% z nich ani 1 razu nie uzyla...

Gość czekaj aaaby
chyba mamy inne gusta :( te sukienki mi sie nie podobają... sorry ale nie lubie ani pasteli spłowiałych ani takich marszczonych materiałow, co do kolorów to np fuschia pink, zielony, fiolety...taki mocne bawy sa fajne... acha i żadnych brązów :o http://www.marksandspencer.com/Autograph-Cotton-Tiered-Print-Tunic/dp/B0034RMBJY?ie=UTF8&qid=1274969386&categoryNodeID=53882031&ref=sr_1_19&page=1&node=299495031&sr=1-19&mnSBrand=core&_encoding=UTF8&rh=n%3A299495031 http://www.marksandspencer.com/Piece-Cotton-T-Shirt-Dungaree-Outfit/dp/B003D9QKC2?ie=UTF8&qid=1274969445&categoryNodeID=53882031&ref=sr_1_13&page=1&node=299495031&sr=1-13&mnSBrand=core&_encoding=UTF8&rh=n%3A299495031

Gość czekaj aaaby
to kup na 9-12 mies cieplejsze ubranka... a jak chcesz letnie to na 6-9 mies....

Gość AniaMM
Sa fajne faktycznie... Ja tez lubie takie kolorki... Ogolnie lubie rozne... jesli podasz mi maila, to pokaze Ci jakie kupilam ubranka w poprzednie wakacje, tez dla kolezanek... W stanach oczywiscie...sa w stylu tej sukieneczki, ktorej linka mi wyslalas...