Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki kolwiek

czy to przez ząbki?

Polecane posty

Gość jaki kolwiek

moj mally ma prawie 10 mieisecy,pierwsze 2 zabki wyszly mu w wieku 6mieisecy,kilka dni temu przebila mu sie 2 i chyba kolejna w drodze.na gorze dziasla tez spuchniete.bardzo zle spi w nocy,kreci wierci sie placze przez sen.a teraz zupelnie nie chce jesc!nawet rzeczy ktore wczesniej bardzo lubil! czy to mozliwe ze przezz zabkowanie nie ma apetytu?? ja juz glupieje bo niektorzy mowia ze tak a niektorzy ze zabkowanie to proces fizjologiczny i ze objawy jak brak apetytu czy goraczka to napewno inna przyczyna.prosze o wasze doswiadczenia

mojej corce jak wychodzily zabki to caly tydzien nic nie chciala jesc cala noc musialam ja na rekach w lozku trzymac bo plakala,nie mogla spac,jej kupka sie zmienila na dosc rzadka

Gość jaki kolwiek
dzieki za odpowiedz.martwie sie zeby to nie bylo tylko gardlo,bo juz wczesniej mial podobnie ze nic nie chcial jesc i okazalo sie ze mial czerwone gardlo,na szczescie bez antybiotyku minelo.ale teraz to nie ma zadnych objawow choroby tylko ten apetyt stracila zupelnie

Gość krakers23
witam mojemu synkowi też idą właśnie ząbki, tyle, ze 4 na raz;( od 2 dni je dużo mniej, niż zazwyczaj, nie ma gorączki, ani nie płacze, nie marudzi w nocy pośpi do 5, tylko jeść nie chce. lekarka powiedziała, że to jest normalne, więc wydaje mi sie, że nie masz sie czym martwić, kupki też robił żadkie.