Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ence pence cztery ręce

Jak długo zrzucałyście zbędne kilogramy...

Polecane posty

Gość ladaco
nie byłem nigdy w ciooooży

Gość przytyłam 7,5kg
17 godzin porodu i trzymając nowonarodzone dziecko na rekach byłam lżejsza o 8kg. wystarczy mało przytyć a od momentu narodzi dziecka nie ma sie nic do zrzucenia

W pierwszej ciazy przytylam tylko 6kg wiec w moim przypadku wystarczylo urodzic i juz sie wracalo do wagi sprzed ciazy;)w drugiej przytylam 10kg jestem 4 tyg po porodzie i zostaly mi 2kg do zrzucenia

Gość przytyłam 7,5kg
wniosek jest taki że najlepiej przytyć w sam raz, a nie 30kg i biadolić 5 lat że ten brzuch "to po ciąży" :) od 5 do 10 kg łatwo zrzucic bo to dzieciaczek, wody, powiększona macica, płyn owodniowy, łożysko itd. powyżej 10kg to to co sobie wyhodowałyśmy i niestety musimy "zrzucać" znajoma przytyła 28kg, ma 5 letnie dziecko i dalej biadoli że jest gruba "po ciąży"- sorry można tak mówić np do roku, jak sie karmi, jak dziecko jest bardzo angażujące. ale po 5 latach :O dziecko będzie miało 18 a ta dalej będzie mówić że po ciąży schudnąć nie umie :/

ale sa rozne sytuacje np moja kuzynka przytyla 25kg ale nie dlatego ze duzo jadla czy cos takiego po prostu przez leki sie tak roztyla no ale jej sie udalo w 1.5 roku do normalnej wagi wrocic chociaz latwo jej nie bylo

Gość kachakrakow31
ja przytylam 25 kg -jestem 2 miesiace po porodzie zostalo mi jeszcze 5 kg .

Gość kachakrakow31
ja bardzo duzo jadlam w czasie ciazy -glodna bylam non stop i jadlam non stop slodycze czekolady , lody , batoniki .

Gość hej 0939094984
przytylam 7,5 kg ale ty jestes madra..

Gość hej 0939094984
ence pence SLICZNA MASZ CORCIE

Gość bo baby są głupie
i uważają że jak zobaczą dwie kreski na teście to już mają wymówkę by jeść jak górnik 5000 kalorii.... a potem biadolą kiedyś może przyszłe matki nie miały pojęcia o kaloriach, dietetyce i tym ile należy przytyć w ciąży.....no ale wtedy pewnie zapierdalały w polu mimo ciąży, więc nie tyły 30 kilo.... a dziś mimo dokładnej wiedzy ile waży dziecko, wody płodowe, łożysko, powiększone piersi i dodatkowa krew.....baby tyją ponad normę

Gość przytyłam 7,5kg
no ale coz tego..i tak jestem głupia cipą, maz mnie zdradza:O zeby cos zarobic daje doopy na trasie przy lesie:O z glodu zaczelam ostatnio jesc kupe..nawet dobra polecam jest malokaloryczna i nie tyje po niej:D

Gość mixpix3
haha...chyba tylko twoja stara zapierdalała w polu...wiesniaro:D:D:D:D

Gość bo baby są głupie
mixpic kiedyś to wszyscy "byli ze wsi", mądralo cofnij się o kilka generacji wstecz i sama odpowiedz sobie na pytanie jaki zawód uprawiała Twoja babcia czy prababcia.... mamę pewnie masz już z wyształceniem ale założę się że babcia i prababcia albo była jakąś krawcową albo po prostu żyła "przy mężu i zajmowała się domem, gospodarstwem" i produkcją kolejnych pociech....

Gość mixpix3
no jak ktos byl np krwacowa to na pewno zapierdalał w polu :O jebnij się idiotko w ten pusty łeb!!!!!

Gość bo baby są głupie
sama masz pusty i do tego pochodzisz z marginesu o czym świadczy Twoje słownictwo

Gość anulaaaa
ja przytałam 18 kg jestem dwa miesiące po porodzie i zostało mi 4 do zrzucenia, głównie to tłuszczyk na brzuszku

Gość mixpix3
a dla twojej pizdo wiadomosci to jedna moja babcia byla urzedniczka,pracowala do samej emerytury a druga byla przedszkolanka....a teraz spadaj wiesniaku do swojej wiejskiej nory.....

czy to jest wstyd ze ktos pochodzi ze wsi? ja pochodze i sie tego nie wstydze

Gość mixpix3
chyba ty jebana wiesniacka patologio..

Gość bo baby są głupie
maxpix sie wstydzi bo chce uchodzić za miastową ;-)

w pierwszej ciazy przytylam 23 kg niestety:Ozgubilam je z nawiazka w pol roku,w drugiej ciazy 12 kilo przytylam,a zgubilam w 3 miesiace jupiiii:)

Gość bo baby są głupie
co Ci się stało dziecino że jesteś taka agresywna ? poddusiłaś sie przy porodzie ? czy to uszkodzenie układu nerwowego ?

Ja przytyłam w ciąży 12 kg. Pozbyłam sie ich w ciągu 2 miesięcy,w ciągu kolejnych 6 miesięcy zgubiłam kolejne 11 kg!w dniu porodu ważyłam 77 kg,a po 8 mies 54 kg! Potem schudłam jeszcze 2kg,ale te 2 ostatnie wróciły jak skończyłam karmić synka.

Gość karmienie piersią
przyspiesza chudnięcie po ciąży

Gość a potem jest
efekt jojo, bo po karmieniu mozna juz jesc wszystko

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
tak a przy karmieniu nie można jeść... ja przytyłam 17 kg, po porodzie zostało mi 9 i zrzuciłam w miesiąc

Gość agggggggatka
w ciązy przytyłam 25 kg wpierdzielałam czekoladowe ciastka jak dziki bąk gęba mi sie nie zamykała:) jak urodziłam w 3 miesiace schudłam wiecej niz przytyłam ale jadłam gotowane wszystko bez wyjątkow i teraz jest ok corka ma 3 latka

Ja przytyłam 20 kg.Teraz jestem 9 tygodni po porodzie i zostało mi 5kg na plusie.W sumie mogłoby tak już zostac bo przed ciążą byłam trochę za chuda. Moje jedyne zmartwienie to luźna skóra na brzuchu :-( Strasznie mi to przeszkadza