Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milimetrowa

Szczęśliwe mamusie małych i duzych dzieciaczków !

Polecane posty

czesc dziewczyny! napisalam sie wczoraj i nie chcialo się wysłac! wszystko przepadło, eh... my juz po roczku.było cudownie:) milimetrowa pewnie ze dobrze chcesz dla swojej dzidzi,ale czasem tak jest,ze zeby bylo dobrze to musi zabolec niestety ale potem juz jest coraz lepiej:) ajjjj dzięki,złożę:) kamila1987🌻 moja dziewczynka jest mamusiowa:) milimetrowa no to super,ze u ciebie po wszystkim,mala juz pewnie czuje się lepiej tak fajnie czytac jak zajmujecie się neimolwaczkami,moja wlasnie skonczyla roczek i mam wrazenie,ze jest juz bardzo dorosła;) a pamietam jak byla niemowlaczkiem malutkim taka fajniutka słodziutka,ale teraz tez jest kochana moj Anioleczek:) buziaki!

cześć dziewczyny:) ale napisałyście wczoraj:) milimetrowa jak córcia po lewatywie? i jak mąż? Jak miałam wczoraj pracowity dzień przez tą popsutą ławe:( musieliśmy wstawić stół ale on jest większy i nie chciał się zmieścić na miejscu ławy:( musieliśmy zrobić przemeblowanie :) tak to jest jak się ma za mało metrów:( czuje dzisiaj wszystkie mięśnie:( ale za to mam wszystko poprzestawiane:)

Też jestem ciekawa co tam u milimetrowej :P Ja dzisiaj miałam pobudkę o 7 i nie poszłam już dalej spać, zrobiłam śniadanie, wcześniej poszłam do łazienki i wszytsko jakoś ładnie się przygotowało :) Mąż dzisiaj ostatni dzień do pracy i ma wolne do końca miesiąca :) Nadia w niedziele jedzie już do domu więc więcej luzu będzie, chociaż nie przeszkadza mi jakoś szczególnie. Maja leży obok na łóżku i się uśmiecha do mnie a Laura z Nadią w ogrodzie się bawią :) Zaraz też wezmę Maję przewinę i idziemy na dwór.

Witam . Dada-Dada - Wszystkiego Najlepszego dla Dzidzi Twojej ! Spóźnione,ale szczere życzenia ! Ajjjj-Tak mała po lewatywie jest już inna . Tak widać,że aż jej to ulżyło,chociaż strasznie płakała. :):( Maż Hmm, przyszedł ok 22 gadaliśmy długo i chyba dopiero teraz wyjaśniliśmy sobie wszystko . A po rozmowie było badzoo miło - przepraszalismy siebie nawajaem :P A ja właśnie wróciłam ze spaceru, Magda bawi się z sąsiadki córeczką w drugim pokoju,Maja leży na macie,a mama przy kompie siedzi :D A co u Was ?

Ja już w ogrodzie, siedzę sobie na ławce jak zawsze :P Maja w cieniu, pora snu więc lekko ją kołysze a dziewczyny w basenie :D

Tak :) Ogród jest bardzo fajny bo i grilla możemy zrobić, i basen rozstawić ;)

milimetrowa:) super że sobie wyjaśniliście:) nie ma to jak szczera rozmowa:) Majówka fajnie macie z tym domem:) mi też się marzy ale to chyba pozostanie w sferze marzeń:( A mnie naszło na sprzątanie:P

Ale upał dzisiaj, Laura wcina obiad, a Majunia jeszcze śpi. Dom to był prezent ślubny od rodziców, tzn. rodzice mieli wielki dom, kiedyś wszytscy w nim mieszkali, sprzedali go, sobie kupili mieszkanie dwa pokoje, kuchnia i łazienka a nam w prezencie ślubnym trochę mniejszy dom.

I oby to "dobrze" zawsze było w waszym małżeństwie :) Mąż po rozmowie więcej pomaga Ci przy dziewczynkach?

Dziękuję . :)Tak mąż wczoraj dłuzej pracował,a dzisiaj wrócił wcześniej po 12 jakoś,to wziął Madzię na spacer i jeszcze ich nie ma . Chciał wziąć też Maję,ale ona strasznie marudzi,bo jest upał straszny,a w domku jest spokojniejsza . I została ze mną w domku :)

A wypróbowałaś tą herbatkę rumiankową ? :) Moja Majunia leży na macie i robi minki do kuzyneczki, a Laurusia śpi po obaidku ale koło 16 powinna się obudzić to jak znam życie, to mąż zabierze ją na spacer a Nadia wychodzi o 17 ;)

Tak kupiłam,zrobiłam Mai i widać,że jej smakuje,aż tak mocno "ciumkała" i tak śmieszne :D .

haha dokładnie jak moja mała, mówiłam że jej zasmakuje :) My dzisiaj mieliśmy cieżką noc, Laurę coś główka bolała, obudziła się koło 2 i zaczęła płakać. Oczywiście mąż do niej poszedł to ryk jeszcze większy, popłakiwała pare minut i musiałam chodzić z nią po pokoju bo inaczej by się nie uspokoiła, na koniec zasnęła w naszym łóżku.

Majówka ojej to noce nie zazdroszczę :( . Ale ja ostatnio jak są upały też mam cięzkie noce,bo Majka się budzi na karmienie,a potem nie chce zasnąć i marudzi . :(

Moja naszczęście w nocy twardo śpi, ale w dzień skróciła spanie. Jutro mamy zaproszenia na grilla do znajomych i idziemy, będzie koleżanka w wieku Laury więc będą się fajnie dziewczynki bawić ;)

Moja w dzień też śpi krócej . Już więcej się uśmiecha,gaworzy i zauważyłam,że zaczyna skupiać wzrok jak się na kogoś patrzy .

Gość xxxtaaa
wejdź koniecznie i zobacz! www.karolajn.mondozoo.com

Zawsze jak kładę Majke na łóżku i do niej coś mówię to też widzę ze skupia się na mnie, patrzy i się uśmiecha. Słodkie są takie maleństwa :) dzisiaj przyszły ubranka które zamówiłam dla dziewczynek i są śliczne :)

No fakt takie dzieciaczki są śliczne i mają taki słodki delikatny uśmieszek :) . To super,ze ubranka już doszły . Kurcze Magda ma na pupie takie krostki nie wiem co to może być . Może Ty mi coś pomożesz ?

Może wystarczy do rodzinnego lekarza? nie wiem co to może być, a może uczulenie jakieś, albo jej się pupa odparzyła? albo od potu jej wyszły?

Właśnie na potówki to nie wygląda . Bo to wygląda jak takie ropne,coś takiego co można by wycisnąc,nie wiem tak jakby pryszcze. Ale to tylko na pupie ma i jest tego sporo. Jak jej nie zjedzie to w poniedzialek pójdę z nią do lekarza

To nie wiem co to może właśnie takie większe potówki albo coś. Właśnie mąż wrócił a Laurunia jeszcze śpi ;)

Eh,zobaczę do poniedziałku,jak dalej to będzie to wizyta u lekarza nas czeka :( . Moja Magda dzisiaj w południe nie spała,będzie marudna pewnie brrr :O.

To wcześniej pójdzie spać :) ale mnie drażni ten temat o wakacjach, jak można zostawić 10 miesięczne dziecko na tydzień? rozumiem na weekend ale nie na tydzień.