Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekadance

Mężczyznom podobają sie idiotki

Polecane posty

Gość dekadance

i do tego sztuczne : solarka, tipsy oraz ciuchy z bazaru. Voila!

Piękne do pięknych. Proszę bardzo. :)

Gość _kredens_
nie mężczyznom tylko idiotom

no ale kto powiedział że one są postrzegane na całe życie

Gość
tylko idioci patrza tylko na wyglad to ze laska ma tipsy nie znaczy ze musi byc głupia

hmm ja czasem chodze na solarium i na impreze robie sobie tipsy, ciuchy coprawda wole takie normalne a nie bazarowe, ale to nie znaczy, ze skoro o siebie dbam i chce sie podobac to jestem glupia! to po pierwsze.. po drugie normlanym facetom wcale nie podobaja sie idiotki.

Gość etyda
po pierwsze zdesperowana to ty jesteś właśnie przykładem takiej bazarowej panny :D

Przecież każdy wie, że im dluższe typsy tym lachon mondrzejszy, co nie?

nie ubieram sie na bazarach bo stac mnie na ciuchy z dobrego sklepu, zreszta nie mam nic do ciuchow z bazaru jak sa dobrej jakosci i nie krytykuje dziewczyn ktore je kupuja, sama nie nosze miniowek i kurteczek odslaniajacych pepek bo mi sie nie podobaja. ale to kewstia gustu. a reszta kwestia posiadanych funduszy.

Gość etyda
nie chodziło mi o bazar sam w sobie i ubrania stamtąd....

Gość etyda
oj weź dziewczyno puknij się :D spełniasz warunki jakie podała autorka tematu i tyle.

Gość Taka jedna kobitka102384
Mężczyznom podobają się piękne dziewczyny i nie ważne czy ma ciuchy z bazaru, nosi tipsy i jest opalona w solarium. Jeśli jest piękna to na nią zwrócą uwagę.

zdesperowana wyglada zajebiscie na tym zdjeciu poza tym bazarowe ciuchy to raczej dzinsy z cekinami albo zlotym paskiem, a tak podarte, to mzoe sobie zrobic tylko dziewczyna z wlasnym stylem.

Gość etyda
nie mam nic do ciebie, ale to że akurat ty się wypowiedziałaś w tym temacie i w obrodnie solarek i tipsów dogłębnie mną poruszyło :D A w h&m oraz river island można znaleźć chłamik jak wszędzie, co z resztą widać na załączonym obrazku ;)

Żona -> Jeśłi o mnie chodzi to jestes zajebiście atrakcyjna, fajnie i stylowo ubrana a Twoje wypowiedzi świadcza raczej o nietuzinkowych poglądach i "charakterku" a nie o pustej głowie :) Aż szkoda że "żona" A teraz dalej bede udawał dresiarza co nie?

Gość Taka jedna kobitka102384
Przecież prędzej facet zwróci uwagę na dziewczynę opalomą w solarium, mającą tipsy i ciuchy z bazaru ale piękną niż na osobę która jest jej przeciwieństwem ale brzydką.

etyda --> rozumiem, ze jestes na bakier z tegoroczna moda i dla ciebie dziury i przetarcia w dzinsach to szczyt zlego gustu itd, ok. twoja sprawa. opalenizna z solarium srednio mi sie podoba i sama tam chodze dla poprawienia kolorytu, raz na kilka miesiecy. ale ty uwazasz ze kobieta ktora sie opala jest glupia, wiec rozumiem, ze ty zeby zachowac pozory madrej nie opalasz sie ani nie robisz makijazu aby tylko ludzie nie wzieli cie za idiotke. dziecinada.

Gość etyda
ale ty uwazasz ze kobieta ktora sie opala jest glupia, wiec rozumiem, ze ty zeby zachowac pozory madrej nie opalasz sie ani nie robisz makijazu aby tylko ludzie nie wzieli cie za idiotke. dziecinada. no właśnie wystawiasz sobie świadectwo takimi wpisami i dlatego jesteś dla mnie wypisz wymaluj postacią scharakteryzowaną w pierwszym poście ;) i im więcej piszesz tym bardziej się pogrążasz, ale rozumiem że człowiek sam siebie nie oceni obiektywnie i wg ciebie jesteś super na czasie itd... Konczę tę przemiłą konwersację ;)