Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dladorosłych dziecialkoholików

CZY JEST TU JAKAŚ KOBIETA BĘDĄCA DDA I MAJĄCA OD 20-35 LAT ?????PROSZE WEJDZCIE!

Polecane posty

JESLI MOZECIE DOKONCZCIE SWOIMI ZDANIAMI KRÓTKO TE POCZĄTKI ZDAŃ///nie wszystkie bo za duzo ich jest ale te które mozecie..chociaż jedno jak nie chcecie wiecej ..bardzo prosze..będe wedzieczna za pomoc kochane bardzo!! 1.Bliskość jest dla mnie. 2.Najbardziej w życiu obawiam się. 3.Mam nadzieję, że potrafię. 4.Odpowiedzialność oznacza............. 5.Chciałabym zrealizować swoje marzenia, ponieważ. 6.Życie w samotności jest. 7.Przyszłość wydaje mi się. 8.W życiu chcę się kierować. 9.Drugi człowiek musi być dla mnie. 10.Partnerstwo kojarzy mi się. 11.Wydaje mi się, że miłość to. 12.Związek dwojga ludzi powinien być. 13.Chciałabym, aby moje dzieci. 14.Macierzyństwo kojarzy mi się. 15.Sądzę, że większość matek. 16.Dziecko jest dla mnie. 17.Moje obecne relacje z rodzicami są. 18.Mój dom rodzinny kojarzy mi się . 19.Obawiam się reakcji rodziny, gdy. 20.Moja rodzina traktuje mnie.

będe naprawde wdzieczna za wszelkie odpowedzi..pozdrawiam

Gość klnh,k
a po co ci jest to??

Gość klikklikklik
wypełnie jak napiszesz do czego ci to jest potrzebne

Gość nie robcie problemow z niczego
jakies takie nie bardzo te zdania...wszystkie o dupie maryni

Gość jjuuhhh
do badan do pracy l;icencjackiej :( dziekuje z góry za wypelnienie..będe wdzieczna

1. cierpieniem 2. samej siebie 3.kochać 4.Stres 5.chcę być szczęśliwa 6.okropne 7.beznadziejna 8.rozumem 9.zyczliwy 10.wsparciem 11.cierpienie i stres 12.spokojny 13.nie mialy takich problemow jak ja 14.z troską, opieką, miloscią 15.nie jets szczesliwa 16. wyzwaniem 17. z ojcem okropne, z matką bardzo dobre 18. stresem, krzykiem, lękiem 19. zajde w ciąże 20.siostry i mama dobrze, ojciec mnie nie szanuje

MONCIULKO KOCHANA DZIĘKUJE CI Z CALEGO SERCA..NAPRAWDE..!!kochana jestes

Gość ja mam to samo co monciulka
wiec nie musze ci pisac:)tez jestem dda:)

Gość klikklikklik
1. wazna 2. choroby 3. wszystko 4. bezpieczenstwo 5. chce byc szczesliwa 6. cięzkie 7. niewiadoma 8.rozumem i sercem;p 9. podporą 10. wsparciem 11. bajka 12. fascynujący 13. były zdrowe 14. szczesciem 15. nie moze sobie poradzic z wychowywaniem 16. niespodzianka 17. dobre 18. z ciepłem 19. nie wyjdzie mi w zwiazku 20. dobrze

DZ\IEKUJE Z CALEGO SERCA KOCHANE..BARDZO MI POMAGACIE.BO NIKT MI NIE CHCIAL ODPOWIEDZIEC NA TE PYTANIA ZE ZNAJOMYCH DDA:(

Gość qwer
1.poczucie bezpieczenstwa 2,utraty bliskich 3,dobrze wychowac corke 4,stres 5,chce dobra dla mojej rodziny 6 oj bardzo trudne smutne i szare 7, byc jeszcze gorsza niz obecne realia 8 rozumem ]9 oparciem i przyjacielem 10 zrozumieniem i opieka 11 to co mniewlasnie spotkalo:) 12oparty na zaufaniu 13, nie popelnily moich bledow 14 z duzym obowiazkiem i odpowiedzialnoscia 15,jest nadopiekuncza 16 najwazniejsza osoba na swiecie 17 w maire dobre 18 z awanturami:( 19 powiem ze wyjezdzam za granice 20 przedmiotowo

1.bliskosc bliskich osob jest ok..bliskosc kolezanek,obcych ludzi mi przeszkadza,dosuwam sie bliskosc emocjonalna-tez zaden problem,ale zawsze zostawiam pewien odstep na wszelki wypadek 2.ze ktos mnie oszuka 3.nie wiem o co ci tu chodzi 4.troszczenie sie o dobro rodziny,szacunek,odmawianie sobie pewnych rzeczy dla dobra sprawy 5.podbuduje to moje ego 6.smutne 7.niejasna 8.dobrocia 9.oparciem 10.z takimi samymi prawami,obowiazkami,podzialem 11.piekne uczucie,tkore sprawia,ze chcemy byc lepsi 12.zgrany,pelen szacunku 13.mialy weselsze dziecinstwo niz ja,bez strachu 14.z duza odpowiedzialnoscia,rowniez niestety z uwiazaniem 15.oddaloby zycie za dziecko '16.spelnieniem zwiazku,dopieciem rodziny 17.z mama bardzo dobre,z ojcem poprawne 18.z miloscia matki i bolem,strachem 19.zadnej reakcji sie nie obawiam 20.dobrze,ciesza sie moja obecnoscia

Gość DZIEKUJE WAM KOCHANE DZIEWCZYN

Gość zalezy co zrobil ze
1.Bliskość jest dla mnie TYLKO FIZYCZNA NIE POTRAFIE SIE ZBLIZYC DO KOGOS DUCHOWO 2.Najbardziej w życiu obawiam się PORAZKI 3.Mam nadzieję, że potrafię WSZYSTKO NAJLEPIEJ 4.Odpowiedzialność oznacza.............POTRAFIC NIE WPEDZIC SIE W KLOPOTY KTORYCH NIE POTRAFI SIE ROZWIAZAC 5.Chciałabym zrealizować swoje marzenia, ponieważ OD 10 LAT NA TO PRACUJE 6.Życie w samotności jest SPOKOJNE 7.Przyszłość wydaje mi się SWIETLISTA, PEWNA, LEPSZA OD TEGO CO JEST TERAZ 8.W życiu chcę się kierować ROZUMEM 9.Drugi człowiek musi być dla mnie NIC NIE MUSI 10.Partnerstwo kojarzy mi się Z KULTYWOWANIEM WLASNEJ INDYWIDUALNOSCI I SPOTYKANIEM SIE NA SRODKU MOSTU (W PRZENOSNI OCZYWISCIE) 11.Wydaje mi się, że miłość to WYMYSL LUDZI KTORZY NIE MAJA INNYCH PROBLEMOW 12.Związek dwojga ludzi NIE powinien być KULA U NOGI 13.Chciałabym, aby moje dzieci BYLY PODOBNE DO MNIE 14.Macierzyństwo kojarzy mi się Z CZYMS CZEGO NIE CHCE ALE MUSZE 15.Sądzę, że większość matek ZA BARDZO KOCHA SWOJE DZIECI I LAMIE IM TA MILOSCIA CHARAKTERY 16.Dziecko jest dla mnie OSOBA Z INTERESUJACYMI POGLADAMI NA SWIAL 17.Moje obecne relacje z rodzicami są NIEISTNIEJACE 18.Mój dom rodzinny kojarzy mi się Z NAJGORSZYM OKRESEM W MOIM ZYCIU 19.Obawiam się reakcji rodziny, gdy NIGDY 20.Moja rodzina traktuje mnie JAK BOHATERA I TROCHE Z ZAZDROSCIA (BO UDALO MI SIE LEPIEJ NIZ IM

Gość dziekuje wam kochane kobietki
ja tez jestem dda w sumie i dlatego sie ciesze ze pisze prace na taki temat i dziekuje wam za pomoc .jestescie the best kochane kobietki ..ale to dlatego ze jestescie dda..my dda jestesmy dobrymi i wrazliwymi ludzmi..widac to nawet na kafe ze tak chetnie pomagacie.

Gość ja tez wypełnie
1. poczuciem bezpieczenstwa 2. samotnosci 3. sprostac kazdemu zadaniu 4. realizacja tego czego sie podjełam 5. cos z zycia chce miec 6. pustka 7. szczesliwa 8.moim planem 9.jak połówka jabłka 10. ze wspieraniem 11. wszystko czego mi potrzeba 12. oparty na przyjazni 13. były szczesliwe, zdrowe i kochane 14. z małym człowiekiem wokół którego kreci sie cały swiat 15. nie powinno byc matkami 16. spełnieniem 17.srednie 18. z ciagłymi ograniczeniami i pretensjami 19. jest mi to juz wszystko jedno - ich reakcje 20. jak przegrańca, jestem dla nim wstydem bo nie robie tego co oni chca

Gość myszakaszakonfacela
1.Bliskość jest dla mnie- nigdy czegoś takiego nie zaznałam :( 2.Najbardziej w życiu obawiam się porzucenia, wyśmiania, braku pieniędzy, ośmieszenia, że wyląduję w psychiatryku... 3.Mam nadzieję, że potrafię przestać żyć w kłamstwie. 4.Odpowiedzialność oznacza- nie wiem, dbanie o rodzinę. 5.Chciałabym zrealizować swoje marzenia, ponieważ, chcę aby inni mi zazdrościli. 6.Życie w samotności jest okrutnie ciężkie. 7.Przyszłość wydaje mi się nijaka, taka jak teraz... 8.W życiu chcę się kierować rozumem i szacunkiem, dobrem bliskich mi osób. 9.Drugi człowiek musi być dla mnie w jakiś sposób przydatny. 10.Partnerstwo kojarzy mi się z życiem razem. 11.Wydaje mi się, że miłość to..nie wierze w miłość 12.Związek dwojga ludzi powinien być oparty na zaufaniu, stabilny. 13.Chciałabym, aby moje dzieci mnie kochały, aby były inne ode mnie. 14.Macierzyństwo kojarzy mi się z końcem młodości jednoczesnie z cofnieciem sie w rozwoju. 15.Sądzę, że większość matek to wredne suki, puszczalskie... 16.Dziecko jest dla mnie paskudnym stworem, srającym pod siebie. 17.Moje obecne relacje z rodzicami są z matką ok do ojca mojego nigdy w życiu nie powiedziałam "tato", nie moge się przemóc, matce nie wybaczę że nie potrafiła od niego odejsc, ze dla dobra dzieci. 18.Mój dom rodzinny kojarzy się ze wstydem. 19.Obawiam się reakcji rodziny, gdy- nie obawiam się 20.Moja rodzina traktuje mnie, źle

Gość moj były facet byl DDA

Gość musztardfg
.Bliskość jest dla mnie tylko na wyłączność 2.Najbardziej w życiu obawiam się że sobie nie poradzę 3.Mam nadzieję, że potrafię być normalna 4.Odpowiedzialność oznacza dorosłość 5.Chciałabym zrealizować swoje marzenia, ponieważ po to się żyje 6.Życie w samotności jest lepsze od bycia z zeżłymi ludżmi 7.Przyszłość wydaje mi się straszna 8.W życiu chcę się kierować sercem 9.Drugi człowiek musi być dla mnie - nic nie musi 10.Partnerstwo kojarzy mi się ze zmywaniem talerzy 11.Wydaje mi się, że miłość uczucie kierujące światem 12.Związek dwojga ludzi powinien być- oparty na szacunku i miłości 13.Chciałabym, aby moje dzieci miały szczęśliwe dzieciństwo 14.Macierzyństwo kojarzy mi się z matką która opiekuje się chorym na grypę dzieckiem 15.Sądzę, że większość matek zapomina o sobie 16.Dziecko jest dla mnie - na razie nie niezbędne 17.Moje obecne relacje z rodzicami są skąpe 18.Mój dom rodzinny kojarzy mi się z wstydem 19.Obawiam się reakcji rodziny, gdy - zawsze się jej obawiam mimo że staram się mieć ich gdzieś 20.Moja rodzina traktuje mnie jak dziwoląga

Gość musztardfg
trochę głupie te początki zdań a swoją drogą strasznie nas DDA-dużo

Gość fdfdf4545
JA TEZ DDA HAHA

Gość prosze wam kochane o wiecej
brakujemi do badan jeszcze kilka kobiet doslownie..\bede wdzieczna ..dziekuje wam

Gość ona dda
1. Przerażająca 2. Stłamszenia, zaszufladkowania, uwięzienia, braku wolności 3. Wybrnąć z tego gowna 4. Rzecz ktorej nie chce sie podjac, odebranie wolnosci 5. Chce byc wolna i szczesliwa 6. Lepsze niz w zwiazku 7. Czarna dziura. 8. Swoimi pragnieniami a nie spelnianiem czyich zachcianek 9. Nie musi być 10. Z ograniczeniem wolnosci 11. Rzecz zludna, bardziej cenie przyjazn 12. Spontaniczny 13. Nie chce dzieci 14. Z przymusem 15. Jest sfrustrowana swoim zyciem i przelewa te uczucia na dzieci 16. Ostatecznoscia 17. Okropne 18. Pieklem 19. Kazdej reakcji sie obawiam tak mnie wychowano 20. Jak wroga

Gość dziekuje kochana z calego
serca.. wielkie dzieki

Gość zalosni są ci dda
jak tak czytam te odpowiedzi

Gość malanowski
może i żałośni...ale patrz aby Twoje dzieci nie były nimi...a żal ma różne strony...mnie akurat cieszy że są tacy ludzie z emocjami,po przeżyciach i to nie byle jakich...i brawa dla nich...

Gość jesteeeeeem DDA
.

Gość jesteeeeeem DDA
1.czymś bardzo ważnym 2.śmierci 3.znieść rozstanie 4.odpowiedzialność 5.nie miałam nigdy na to pieniedzy 6.straszne 7.straszna 8.swoimi zasadami 9.partnerem 10.z miłością 11.zrozumienie, partnerstwo, pomoc 12.oparty na miłości, szczerości, zrozumieniu, wsparciu 13.żeby były inne niż ja -śmiałe, wesołe, przebojowe, kochane 14.z wielkim darem 15.bije swoje dzieci 16.cudem, największym darem 17. z mamą dobre, z tatą nijakie, żadne 18.z wiecznymi kłótniami, warczeniem na siebie 19.zajdę w kolejna ciążę 20.jak dziecko

Gość jaDDA
1.Bliskość jest dla mnie. - bardzo ważna 2.Najbardziej w życiu obawiam się. - samotności , braku akceptacji 3.Mam nadzieję, że potrafię. - uwolnić się od własnych ograniczeń 4.Odpowiedzialność oznacza. - myślenie 5.Chciałabym zrealizować swoje marzenia, ponieważ. - one dają mi siłę 6.Życie w samotności jest. - przerażające 7.Przyszłość wydaje mi się. - odległa 8.W życiu chcę się kierować. - zdrowym rozsądkiem 9.Drugi człowiek musi być dla mnie. - ludzki 10.Partnerstwo kojarzy mi się. - z kompromisem 11.Wydaje mi się, że miłość to. - odpowiedzialność 12.Związek dwojga ludzi powinien być. - równowagą 13.Chciałabym, aby moje dzieci. - nie będę ich miała 14.Macierzyństwo kojarzy mi się. - z odpowiedzialnością 15.Sądzę, że większość matek. - nie wie co to macierzyństwo 16.Dziecko jest dla mnie. - małym człowiekiem 17.Moje obecne relacje z rodzicami są. - dobre 18.Mój dom rodzinny kojarzy mi się . - z Dziadkami 19.Obawiam się reakcji rodziny, gdy. - nie obawiam się , mam własne zdanie 20.Moja rodzina traktuje mnie. - jak członka rodziny