Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

03.07.2010r@gmail.com

Poszukiwana wysoka partnerka na wesele (z Warszawy lub okolic)

Polecane posty

Gość a skąd mamy wiedzieć że to
nie podstęp? że w ten sposób nie szukasz ofiary do gwałtu? Sam napisałeś że jesteś zboczeńcem;/ może żartowałeś ale wszystko trzeba wziąść pod uwagę;/ może akurat takie nie jesteś.... niewiem;/

Gość czy stan cywilny ma znaczenie?
troche tak... czyli bez znaczenia...

Gość to prowokacja będzie walił
pod jpg :D ale łatwo wyłudzić fotki :D

--->czy stan cywilny ma znaczenie? Nie, to znaczy, że ma znaczenie:) Mężatki nie powinny chadzać z innymi po weselach, ale nie mówiłem tego bo wydawało mi się to zbyt oczywiste... -->a skąd mamy wiedzieć że to Gdzie ja sam pisałem, że jestem zboczeńcem? Przeczytaj od początku wątek. Napisała to tylko Oblubienica a ja to tylko podchwyciłem:) Możesz się ze mną spotkać i się przekonać. A jak poznajesz nowego chłopaka, to skąd wiesz czy nie jest zboczeńcem?:)

Gość lilkamilka
O boże koleś jak tam czytam co ty tu wypisuesz to widzę taką niedorajdę życiową, kóra myśli że laski są tak głupie i polecą na to wesele z wywieszonymjęzorem. Albo jesteś gejem albo jak wspomniałam niedorajdą życiową,która nie potrafi sobie w realu znaleźć choćby towarzyszki na wesele,tylko szuka w necie-żal.

Gość nunino
a skad mamy wiedziec..... no tak idac na randke ,jedna z pierwszych nie masz pewnosci,ze chlopak Cie nie zgwalci itp...przeciez napisal,ze jest mozliwosc kilka razy sie spotkac w wawie.. chcialabym ale sie boje?a na jaka pewnosc liczysz link do nk?znajomych?fb?adres recenzje bylych? no i tu mnie masz..hehehe nie napisales ,ze auto Towje ja sobie sama dopisalam;)

Ale dla mnie nie ma znaczenia chociaz jestem mezatka. mam ochote na szalenstwoi zabawe.

---to prowokacja Ha ha ha:) Ale w obecnych czasach trudno znaleźć w internecie zdjęcia jpg, żeby aż trzeba było je od kogoś podstępem wyciągać. Tęgi łeb z ciebie widzę:D

Gość nunino
oj dziewczyny troszke dystansu i poczucia humoru:o dlaczego gdoszukujecie sie jakis podstepow ,gej? no coz ,a gej to gorszy gatunek? nie moze isc z dziewczyna na wesele?bardzo chetnie poszlabym z kolega gejem,bezkarnie komentiowac z facetem stroje wspolbiesiadniczek:Dbezcenne plus nie bedzie sie do Ciebie dobieral... a dlaczego niedorajda?nie oferuje kasy zeby tylko jakas zgodzila sie .. mysle,ze wsrod kolezanek na pewno znalazlby chetna ale jak juz pisalam dla mnei kazdy sposob na poznanie kogos fajnego jest dobry

---lilkamilka Wiesz co, wszystko rozbija się o sposób myślenie. Ty i tobie podobne tu obecne forumowiczki (całe szczęście nie wszystkie) wszystko przeliczasz na pieniądze. Nie bierzesz pod uwagę, że można zrobić coś niekonwencjonalnego, po to aby tylko zrobić, np wykorzystując do tego celu możliwości jakie daje współczesna technologia. Pisałem przecież, że nie mam problemu, żeby pójść z którąś z koleżanek ale chciałem spróbować czegoś innego:) Dochodzę powoli do wniosku, że wrócę do planu A:) Bo do planu B większość polskiego społeczeństwa jeszcze nie dorosła:)

Gość dsdfasdada
daj fotke to moze sie skusze:) a tak na serio. nie dziw sie ze hetnych mało. na forum nie cieszacym sie jakąs super opinią (spadła juz dawno) ogłaszasz sie o partnerke. daj foto to pogadamy:)

A gejem nie jestem, żeby była jasność! Nie wiecie, że według obecnej poprawności politycznej gej to wcale nie zboczeniec? Obrażacie tu swoją ignorancją zarówno gejów jak i zboczeńców:D

Gość nunino
dsdf......wyglad ma znaczenie na jedna impreze?:D dla faceta tak bedzie wsrod swoich znajomych wiec wiadomo jak kazdy samioec chce sie pochwalic atrakcyjna partnerką:)ale dla Ciebie? daj fotke?juz widze jak autor w desperacji wkleja swoje zdjecie :D a wogole chetny pisze sie przez "ch":p

Gość a skąd mamy wiedzieć że to
hm masz rację nie napisałeś, ale tak jakby potwierdziłeś do Oblubienicy:) gdybym była z warszawy to może bym się i zgodziła zwłaszcza że oferujesz wcześniejsze spotkanie jednak z wawki nie jestem więc odpadam:(

Gość dsdfasdada
owszem wyglad jest bardzo wazny i kazdy z nas o tym wie. wiec fotka jest mile widziana.

Gość przykre ze wzrost ma dla
ciebie takie znaczenie. a jak sie ludzie kochają i jest miedzy nimi duza różnica wzrostu to co? nie pokazuja sie razem na ulicy bo to wstyd? czy na wesela i przyjecia chodza osobno z kims innym bo to wstyd przeciez.

Gość dsdfasdada
co z fotką? ile masz lat?

Gość przykre ze wzrost ma dla
szczerze to życze Ci, żebyś zakochał się na zabój w paniencie 150 w kapeluszu.. heheheh wtedy to bedziesz mial problem nie?

--->przykre ze wzrost ma dla A ile masz wzrostu? Mówię tylko o pewnym optimum uwzględniając mój wzrost ale masz rację w tym co piszesz. -->dsdfasdada Fotki nie ma i nie będzie:) Ale oferuję coś więcej - możesz mnie zobaczyć na żywo, jeśli tylko chcesz:) A lat mam 25

Gość dsdfasdada
no to i tak odpadasz:) ja mam 26 lat, 160 cm 97 65 93 cya:)

wiec jestem chetna, wysoka zgrabna, a o stanie cywilnym nie musimy rozmawiac..

Gość nunino
przykre.......ludzie kurcze co z Wami czy on pisze o milosci itp...jasne,ze jak sie zakochasz to masz w doopie ile wybranekl ma wzrostu ale mowa tu o jednym wyjsciu no dwoch ze spotkaniem zapoznawczym ...wiec w czym problem? wiadomo,ze idac na wesele nie z ukochana chce zeby osoba towarzyszaca wizualnie do niego pasowala...czy to na pewno nie f uczuciowe?

Gość doriannnaaaaaaaa19
a pratnerka mniejsza nie moze byc? :P jak tak to ja chetna

Gość nunino
spadam na basen a Tobie autorze powodzenia zycze:p

heh, widzę że już znacznie łatwiej znaleźć po prostu dziewczynę na randkę a potem zaprosić ją na wesele:) Dzięki za miłą pogawędkę z niektórymi z was:) Chyba czas na mnie:)

Gość doriannnaaaaaaaa19
nie ja jestem z woj wielkopolskiego