Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo no

8 miesieczne niemowle nie jada obiadkow

Polecane posty

Gość no bo no

Mam 8 miesieczna corke, ok 5 mz wprowadzilam jej obiadki, sama gotuje i do tej pory bardzo jej smakowaly, 2 tyg temu przeszla grype jelitowa i od tej pory nie chce obiadow, wszystko inne je jak wczesniej ale obiadku zje max 5 lyzeczek, nie chce wiecej i nic nie da sobie "wmusisc" do nastepnego karmienia, nie wiem co robic

Gość hhghg000000
może to na ząbki mój też jadł ładnie ale od około 2 miesięcy zrobił się niejadek i nie chce nic jeść oprócz jogurtów ma rok

Gość niedługo dwójeczka
dokładnie tak samo mam z miom 10-miesięcznym synkiem, a wczesniej bardzo ładnie jadł. też mysle ze to przez zęby. mój ma już 7 i chyba będą szły następne bo drugi dzień mamy biegunke.

Gość no bo no
moja nie ma wcale zebow, ale teraz na wizycie lekarka mowila ze nie zapowiada sie by szly

Gość mama 10 miesiecznego synka
Ja tez mysle, ze to przez zeby, poniewaz przechodzimy to samo. Moj synek ma 9 zebow, w tym jeden przedtrzonowy i wychodza rownoczesnie dwa kolejne...masakra jak on teraz je...Mleka w ogole nie chce pic, chociaz dostaje butle tylko raz dziennie. KAszki je srednio, trzba z nim rozmawiac, zabawiac, spiewac, tanczyc i ogolnie odwracac uwage od jedzenia, wtedy jakos idzie... Takze dawaj mu tyle, ile chce. Jak zj te 5 lyzek to zje te 5 i nic na to nie poradzisz. Pilnuj po prostu, zeby moze jadl czesto, a troche...Po prostu probuj, bo nic innego nie poradzisz. Takiemu maluszkowi sie nie wmusi :)

Gość hhghg000000
moj syn też późno miał 1 ząbek miał 8 miesięcy i tydzień a teraz ma 4 i już się wybiły kolejne 2

Gość mamy biegunkę
dobre :D To masz srake razem z nim ? :D

jej * i jadla* sorki, masz dizewczynke, a ja pisalam jak o chlopcu przez to, ze sama mam synka. I ja nadal mysle, bez wzgledu co mowila lekarka, ze to moga byc zabki.

Gość no bo no
aha czyli sie nie martwic? ona kaszki je fajnie, owocki tez , biszkopty lubi , pije tez wszystko co dam, piers tez dalej ssie , ale to wieczorem, staram sie zeby przerwy byly takie zeby zglodniala, nie pakuja w nia caly czas , bo widomo ze by niejadla pozniej

Gość no bo no
nie rozumie wpisu o "rozwolnieniu" mala juz jest zdrowa , a moze zle siw wyrazilam wczesniej ale chora byla tylko ona

Nie martw sie. Moze ma taki okres, ze nie chce jesc obiadkow. Moj synek z kolei wszystkim w tej chwil gardzi, oprocz wlasnie obiadkow - to jedyne co je dobrze i chetnie, a z reszta trzeba sie tak nagimanstykowac, zeby zjadl, ze gdybys zobaczyla jakie cyrki z mezem musimy odstawiac, zeby odwrocic jego uwage od jedzenia i zeby otwieral buzie to padla bys ze smiechu ;)

Gość no bo no
moze rzeczywiscie przesadzam, mam nadzieje ze to chwilowe i przejdzie, dzieki dziewczyny

Gość niedługo dwójeczka
chyba nie o biegunce w temacie, jak sie nie podoba jak pisze to proszę nie czytać. autorko u mojego synka też nic nie było widać po dziąsłach a tu z dnia na dzień zobaczyłam ząbki.