Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSiaka888

Która figura podoba Ci się bardziej????

Polecane posty

Pierwsza zasada kafeterii- jak nie masz zbyt wielu wad, nadwagi, jesteś za ładna - nie wklejaj zdjęcia :) Jak jesteś przysadzista, nie masz cycków, masz wielki tyłek, twarz niewyjściową - załóż temat, że masz depresję, bo jesteś pasztetem - i przeczytasz jaka jesteś piękna. To forum kobiece- nie możesz być od nikogo ładniejsza, bo Cię zjedzą, możesz być brzydsza- i Cię polubią. Tak oto zbadać można poziom atrakcyjności i zakompleksienia kobiet piszących tutaj :)

Gość TakaSiaka888
Powtarzam- laska ze zdjęć 1 i 2 to ta sama. Laska ze zdjęć 3 i 4 to ta sama. Jako, że nie mam zdjęć w bikini laski ze zdjęć 1 i 2 to wrzuciłam zdjęcia laski ze zdjęć 3 i 4 w ubraniu- dla porównania w ubraniach ;) Teraz lepiej porównać ;) ?

Gość likokod
wcale nie ona nie jest brzydka ale nie da porownac

Gość TakaSiaka888
Zołza- dzięki, dobrze wiedzieć ;) Mogłam siedzieć z mordą cicho która to ja jestem ;p Nie piszcie mi czy jestem fajna czy nie, i tak mam już masę kompleksów. Chcę tylko wiedzieć która z nas bardziej Wam się podoba. Tyle ;)

Gość Leviatanka
w ciuchach ta pierwsza lepsza

Gość TakaSiaka888
A czy jestem brzydka czy nie- specjalnie twarzy nie ma moi Kochani ;) Oceńcie tylko która figura Wam się bardziej podoba, której z dziewczyn. Nic więcej, nie komentujcie mnie, błagam. Piszcie jak o obcych :P

Gość no to wysokaaa
samoocena, porównywać sie z koleżanka. co rywalizujecie o facetów?? moim zdaniem całokształt sie liczy a nie widać twarzy.

Gość no to wysokaaa
figury obie podobne i obie zgrabne, co chcesz sie dowartościowywac? żal mi takich pustaków.

Gość TakaSiaka888
Nie, to jest była dupa mojego narzeczonego :> A ja jestem wstrętna, mam dziś doła, i chcę się jeszcze bardziej dobić... Napiszcie mi, że jest lepsza... ;p Ech...

Gość TakaSiaka888
Mam niską samoocenę właśnie... :( Mniejsza z tym. Tak z ciekawości chciałam zobaczyć co się bardziej podoba, która z nas... Nie muszę o niego rywalizować, to mój narzeczony. Ale wciąż zazdrość w sercu jest... Z ciekawości zapytałam, specjalnie nie dałam twarzy aby była anonimowa, nie jestem aż tak chamska :/

Gość TakaSiaka888
Może masz rację Zołzo ;) Mam dziś zjebany nastrój, czuję się brzydka, gruba... W dodatku natknęłam się na facebooku na jej zdjęcia, i coś mnie podkusiło żeby je tu pokazać, nie wiem- dobić się? Pierwszy raz jestem na kafeterii, myślałam że może dostanę szczere odpowiedzi... Jak by mi wszyscy napisali że ona lepiej wygląda bo to i tamto to mogłabym się wziąć za siebie, a tak nie wiem czy brać to na serio czy nie...

Gość sdgfsgasfg
serio, zołza? ja kiedyś dałam swoje foto i naczytałam się strasznych komentarzy... chociaż nie jestem typem solarkowej lasi.. kurde, podłamałam się wtedy trochę

Gość TakaSiaka888
Ja w ogólnie nie chodzę na solarium... Nie nakładam tony tapety... Kiedyś wydawało mi się, że jestem niezła, ale dziś mam taki nastrój że patrząc w lustro mam ochotę zbić je głową... Ale przeczytałam tu kilka komentów, że jestem chudzielcem... Super, bo zawsze mi się wydaje że jestem gruba. Jedyna dobra wiadomość ;) Chociaż i tak mnie to nie pociesza... Może ona faktycznie lepiej wygląda... ?

Gość TakaSiaka888
Generalnie powinnam mieć to w dupie, ale jakoś myśl, że jej figura bardziej się ludziom podoba niż moja mnie dobija. :/ Co do twarzy... chyba mamy trochę podobne.. Ona ma krótkie, rude włosy- ja mam ciemne, długie do pasa. Jedyna różnica.

Gość TakaSiaka888
Więc kobiety chyba tak mają ;) Mogłam się naprawdę nie odzywać że któraś z nich to ja...