Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denio77

Moja dziewczyna zrobiła to przy mnie :)

Polecane posty

Gość denio77

Hej dziewczyny! Moja dziewczyna jest super laska i nie ma zahamowań przy wymyślnym seksie. Spotykamy się na seks mniej więcej co tydzień. Raz trochę podrinkowaliśmy i oczywiście zabawiliśmy się. Zaprosiła mnie do siebie, starzy wyjechali do sanatorium. Zabawa była przednia. Poprosiłem ją aby masturbowała sie przy mnie i zgodziła się. Byliśmy nieźle wstawieni, pozwoliła mi nawet nagrać film komórką. Podobało mi się jak to robiła. Lubię patrzeć jak dziweczyny masują sobie paluszkiem muszelkę. Powiem, że nic tak mnie nie podnieca jak to właśnie, a jeszcze jak dziewczyna robi to przy mnie! Super !!! Film oglądałem potem jeszcze z tysiąc razy, wytrysnąłem przy tym setki litrów spermy ! Innym razem ja sie onanizowałem przy niej, też nagrała film. Kiedyś nagrałem sam sobie film jak się onanizowałem oglądając film z nią i jej wysłałem. Podobało się. Ona odwdzięczyła się znowu swoim filmem. Przyznacie, że to podniecające dziewczyny ! Proszę powidzcie, ćzy któraś w Was robiła to przy swoim chłopaku, albo jakieś inne podobne rzeczy? Pozdrawiam i już mam ochotę znowu oglądnąć ją na filmie. Pa!

Gość czorny
wrzuc tutaj ten film ocenimy

Gość denio77
No niestety, ale nie mogę wrzucić tutaj tego filmu - moja dziewczyna jest na nim. Ale moge pogadać oczywiście. Chciałbym wiedziec od dziewczyn, czy któraś coś takiego już robiła, czy odważyła by się by ją chłopak oglądał. Moją dziewczynę to bardzo podnieca. Dziewczyny powiedzcie, proszę ... Pozdrawiam !

Gość OBRZYDLIWOŚĆ
JESTEŚ ZBOCZONY

Gość someonecrazy
Większość pewno ogranicza się do zabaw podpierzynowych :p a trafią się i takie co to tylko leżą i jęczą, a jak mają coś zrobić to nie potrafią. Ale takie coś jak dziewczyna robi to na Twoich oczach jest bardzo podniecające :D

Gość himmmmmmmmmmmmmm
Ja tez uwielbiam to robic przy swoim chlopaku. I mysle, ze nie jestem wyjatkiem, wiele osob lubi takie niewinne zabawy;)))

Gość arabiattass
Nie mam nic przeciwko eksperymentom, ale wazne jest by nie zabrnac w tym za daleko. Po pewnym czasie moze ci sie to znudzic i pojdziecie dalej i dalej...

a co masz na myśli idąc dalej? Uważam ze jest to 100% środek antykoncepcyjny i pewny przeciwko chorobom wenerycznym

Gość denio77
Czyli jednak dziweczynom się to podoba! Ale czy któraś z was pozwoliła sobie nagrać film, aby później to oglądnąć ? Czodzi mi o to czy was podnieca gay sie masturbujecie przy chłopaku? Jak to jest, jakie macie odczucia? Napiszcie, proszę. Jestem bardzo ciekaw ! Pozdrawiam!

Gość v dfbgnrntyn fergf
zabawne jest to, że za miesiac - dwa rozstaniecie się i na bank pojawi sie w necie filmik z tobą albo z nią :-D

Gość Knox
To jest wspaniałe jak dziewczyna to robi! Moja jest niezbyt chętna do tego. Ja zaraz bije konia

Gość zonka meza
ja tak nie raz robilam przy swoim facecie, nawet razem to robilismy jednoczesnie...i nie widze w tym nic nadzwyczajnego, my to traktujemy jak fajny wstep do sexu i fakt, bardzo podniecajacy

Gość Knox
Chciałbym taką żonkę! Jak zachęcić moją żonę, żeby zechciała to robić?

Gość zonka meza
niewiem...porozmawiaj z nia..ona sama ci powiedziala ze nie chce??

Gość Knox
Dawała mi wiele razy do zrozumienia, że nie chce tak przy mnie. Wiem, że się potrafi masturbować

Gość zonka meza
ech...to szkoda bo to bardzo fajna sprawa, fajny gra wstepna...my czesto robimy tak ze maz lezy albo siedzi obok i patrzy na mnie jak ja to robie, czasem jednoczesnie on tez se robi dobrze. Mysle, ze jak by twoja sprobowala i przelamala pierwsze lody to potem bylo by juz latwiej:)

Gość Knox
Podczas stosunku to ona się przeważnie masturbuje, ale tak obok siebie, to uwaza, że tak się nie robi

Gość zonka meza
szkoda, nie wie co traci

Gość chudy stolarz
W łóżku to my raczej uprawiamy prawdziwy seks. Ale są sytuacje, że nastrój jest erotyczny a na seks nie ma możliwości. Jak wychodzimy gdzieś z żoną to umawiamy się, że ona nie zakłada mantek. Jesteśmy wtedy w tak erotycznym nastroju, że ona nieraz pieści się dla mnie. Zdarzało się to w parku, czy pustawej kawiarni. Ja na ten widok mało się nie spuszczam w spodnie, a ona wiedząc o tym jeszcze bardziej się podnieca. Skutek jest taki, że prędzej czy później i tak dochodzi do prawdziwego seksu, bo już nikt z nas nie wytrzymuje tego napięcia :-)

Gość harbet
A ja pokazałem kiedyś mojech dziewczynie sztuczną pochwę, którą miałem schowaną w szafie. Spodobała się jej, była ciekawa jak się to robi z taką sztuczną pochwą. No i pokazałem jej. Ogromnie się jej podobało. Mówiła, że jak patrzyła na mnie od tyłu to jej się podobały pośladki jak pracują. Ona potem masowała sobie łechtaczkę, a ja waliłem w tą pochwę ile wlazło. Miałem super wytrysk, jak nigdy ! A dziewczyna też miała orgazm, aż się trochę posikała. Potem jeszcze kilka razy przy niej to robilem. Polecam wszystkim spróbować, i dziewczynom i chłopakom. Ja uważam, ze to jest bardzo podniecające jak pokazujesz drugiej osobie jak to robisz.

Gość miłek
Ja uważam, że to zupełnie normalne, jak onanizujesz sie przy bliskiej osobie. Ja bardzo często onanizuję sie przy mojej żonie na przykład w łązience jak się kąpiemy. Jak wiadomo, że nie będzie seksu bo np. ona ma miesiączkę, to ja po prostu stawiam konia, albo ona mi pomaga i spuszczam się przy niej. Ona to bardzo lubi, też się wtedy masuje po cipce. To zupelnie normalne. Czasami sam to robię, ona przychodzi do łązienki, wcale nie jest zaskoczona, nawet mnie podnieca jeszcze bardziej. Czasami rozchyli sobie wargi lub wypnie cipkę do mnie seksownie. Mam wtedy niezły orgazm. To zupełnie normalne między mężem i żoną!

Gość denio77
Dzisiaj znowu oglądałem ten filmik dziesiątki razy i za każdym razem się ostro spuszczałem.Żebyście nie żartowali ze mnie, to szczelałem prosto do wiadra, którym stary poi kobyłę, i jak doszłem do 5 litrów to zwątpiłem. A najgorsze, że fiut mi jakoś z tego wszystkiego zzieleniał.

spoko, zerwiecie ze sobą, to inni będą Was oglądać notorycznie w necie ;) :D

Gość Kaaala40
Teraz to ja robię to stale przy mężu. Wiem, że on tu lubi. Są okresy kiedy on nie bije konia - a ja robię to stale. I robię to nie tylko przy nim, bo on wychodzi do pracy a ja zostaję sama

Gość ANIMAL TRAINER
normalna sprawa ja tez tak robilem ze swoja eks..

Gość niezaspokojona koteczka @
Bardzo fajna sprawa to jest :)