Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveaaa3333

"Wiekowa" dziewica-problem

Polecane posty

Gość niveaaa3333

Mam 26 lat i jestem dziewica. Wiem,ze to jest dosc niespotykane w dziesiejszych czasach,ale tak jakos wyszlo. Nie jestem jakas zagorzala katoliczka i nie postrzegam sexu jako grzechu smiertelnego;) Spotykalam sie z kilkoma facetami lecz dopiero niedawno spotkalam mezczyzne, ktorego naoprawde pokochalam. Jest tylko jedno "ale". On nie wie,ze jestem dziewica i nie wiem jak mu o tym powiedziec :O

Gość h e h e :D
Jeśli gościu jest porządny, to doceni, że jesteś dziewicą. Nie masz co się martwić na zapas.

Gość Lilla Evangelinova
na pewno nie potępi cie za to, to bardziej zaleta niż wada:) no chyba, że jest debilem co lubi przechodzone "rzeczy";) ale takiego byś nie wybrała, prawda?:)

Gość niveaaa3333
Po prostu boje sie jego reakcji. Na pewno mnie nie wysmieje, ale moze pomyslec sobie,ze cos ze mna "nie tak";)

W dzisiejszych czasaxh 14 letniej dziewicy trzeba ze świeczką szukać jakbym ja usłyszał od partnerki że jest dziewicą to napewno źle bym tego nie odebrał a wręcz przeciwnie.Wiedziałbym wtedy że czekała na tego odpowiedniego i nie posiadałbym się z radości wiedząc że tym kimś jestem ja :)

Zna Ciebie już jakiś czas, więc zapewne nie pomyśli, że cuś z Tobą nie tak. Twoje dziewictwo w wieku 26 lat nie jest ani powodem do wstydu, ani do dumy czy wielkiej radości. Odpowiedni facet z klasą zaakceptuje to:) I powinien się ucieszyć.

bycie dziewica to nie wstyd, ja żałuje cały czas , że dziewictwo straciłam z dupkiem, a nie z mężczyzną , którego teraz kocham i z którym jestem... powiedz mu to przy okazji... podczas gry wstępnej powiedz mu, ze specjalnie dla niego pozostałaś czysta :)

racja, dziewictwo to nie wstyd!;) wśród moich kolezanek panuje przekonanie ze lepiej nie oddac sie nikomu niz byle komu:D

Wiesz co...wstydem to jest być kurwą, a nie dziewicą ! Powiedz o tym swojemu facetowi, może zrozumie, a jak nie, to niech spada, bo dziwek wokół pełno, a wartościowych kobiet coraz mniej.

Gość niveaaa3333
Dziekuje wszystkim za mile slowa. Zawsze czekalam na odpowiedniego faceta i taki dopiero teraz sie pojawil;) Mam nadzieje,ze nie bedzie jakos przesadnie zdziwiony.

Jeśli to odpowiedni facet to na pewno będzie zadowolony:) a jeśli zacznie mieć muchy w nosie to znaczy że nieodpowiedni więc nie ma czego załować:)

Gość karrrrrolajna
dziewczyno, nic sie nie boj! facet na pewnie bedzie sie cieszyl:)