Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoProstuFacet

jakie panowie lubicie piersi:)

Polecane posty

Panowie pytanko do was jakie lubicie piersi duże czy wlasnie takie mniejsze??? Ja lubie takie mniejsze bo fajnie stercza:) a poza tym lepiej sie pieści:)

Gość Zdecydowany 3 miasto
tylko duże. Na stałe D; z doskoku E, F; poniżej C czyli A lub B to dla mnie nie piersi. Nie kręcą mnie niezależnie od tego jak wygląda reszta.

"fajnie stercza" :O jak szczurze ryjki :O :O i daruj sobie teksty o pieszczocie. :O Nie ma to jak piersi, które z trudem można ogarnąć dłońmi. i bynajmniej nie mam tu na myśli ogromnych sflaczałych bidonów, które służą chyba do przyduszania człowieka. :O

" i bynajmniej nie mam tu na myśli ogromnych sflaczałych bidonów" rozbawiłeś mnie :D

Gość mientus
małe średnie duże - ale jędrne ! "sflaczałym bidonom" mówimy nie !

Gość driverrrr
moja kochana ma D i tym widokiem mozna sie nacieszyc, troszke są obwisłe ale wazne ze mozna sie nimi bawic

Gość trlllll
Widać panowie, że nie macie pojęcia o rozmiarach :D C,D? A co to? Sama cyfra nic nie mówi :P Np. takie 60D to malutkie piersi. Uwilebiam ludzi, którzy się wypowiadają nie mając o czymś pojnęcia :D

Gość figlarna75
ja mam 75D

Gość figlarna75
To znaczy, u mnie jeden cycek ma 75D, natomiast drugi jest odpowiedniej wielkości i ma 80F. I dlatego mam takie branie u chłopów.